Bamse gullis


Igår klädde vi ut Elias i en dräkt vi köpte till honom i förrgår. Han var så söt så jag höll på dö.
Han ser ju verkligen ut som en liten björn i ansiktet också. Gulligast i världen! :D




Mycket gjort


Idag har det vart en riktig fixa-i hemmet-dag. Jag har dammat, dammsugit, moppa golven och frostat av frysen. Det Remi har bidragit med är att han skruvat fast dom nya handtagen på alla köksluckor i köket. Och det gjorde han bra, det blev jätte fint :) Och min städning fick hela lägenheten att börja skina ;P Skönt att ha allt det där gjort för från och med imorgon jobbar jag åtta dagar framåt och då kommer det inte hinnas med någon storstädning.

Vi har precis käkat middag, och nu ska vi fika lite. Sen blir det bara slappa framför tvn hela kvällen och ladda inför en heeel arbetsvecka :)

P.S. Filmen vi såg på bio igår var jätte bra! Se den!

Skit dålig kvalite på bilden då vi tog den med mobilen i mörker. Men vi är ju lika snygg ändå ;) <3

In time


Om en timme ska jag vara på stan för att möta Ida och Frida. Vi ska fika sedan gå på bio. Ska kolla på In Time, som jag egentligen inte skulle se om det inte var för deras skull ;) Finns i alla fall ingen annan som verkar bra som går nu så jag ger den en chans :)

Klev nyss upp ur badet. Elias badade för andra gången idag och han ville att jag skulle bada med honom den här gången så då gjorde jag det. Höll på somna i badet men vaknade till av att jag fick en smäll på magen av ungen, haha. Då vare bara kliva upp annars hade jag fortfarande legat där i, sovande. Ähe, nu ska jag göra mig klar :)

Ha en bra kväll!


Lördag morgon

Elias kom in i vanlig ordning och fråga efter välling och tv nu på morgonen. Han hade släpat med sig täcket och kudden från sängen tog med sig det till soffan, så nu sitter han där och myser framför barnprogram :) Gullisen!

Idag har vi massa skoj som står på schemat. Kan inte bestämma mig om jag ska kliva upp ur sängen nu och börja göra oss klar i lugn och ro (det tar ju några timmar :P) eller blunda en stund till.


För bröstens skull


Har suttit och kollat på Rosa bandet galan ett tag nu, men zappade över till Greys istället. Hela galan kändes jätte B och inte alls så bra som föregående år. Förr satt man ju och böldade typ hela tiden åt inslagen dom visade om familjer och kvinnor som var drabbad av cancer. Men nu på en timme har dom visat två korta inslag som inte var så speciella. Jätte tråkitgt när det handlar om en sådan viktig grej. Men jag gjorde mitt i alla fall, ringde och skänkte 100 kr :)

Jag hoppas ni också har varit med och bidragit på ett eller annat sett!





Från ett möte till ett annat

Idag var jag och pratade med en studievägledare på Komvux. Det gick bra och förhoppningsvis börjar jag plugga två ämnen i januari som jag behöver till min högskoleutbildning jag vill gå så småningom. Får antagningsbesked i december :) Så då är det bara att planera in hur det ska gå ihop med jobb för både mig och Remi, och hur vi ska göra med Elias om det krockar med något. Men det SKA gå, jag måste och vill göra det här! Nu när jag har klarat första steget kan jag inte bara skita i det. Jag ska börja plugga och jag är så jävla glad :D

Nu ska jag promenera ner på stan till ännu ett möte. Sen hem till mamma och äta mat och hämta Elias som har vart där medans jag irrat runt :)




Jag vill också!

Okej? Jag fick inte ta en liten nap på 20 minuter för att orka kolla på film och äta vattenmelon. Men vem är det nu som ligger där och har det gött?! Unfair! :/



Jobb

Åker väl och jobbar lite till då, på min "lediga" dag. Kommer hem i eftermiddag/kväll.
Saknar Elias redan, det var ingen rolig dag att bli lämnad på dagis idag. Han var jätte ledsen :(


Men nu kör vi!
Jobba hårt och belöningen kommer den 25e ;D

Ingen ledighet här inte

Sitter vid köksbordet och har precis käkat frukost. Om en timme ska vi börja röra oss mot dagis. Skulle egentligen vart ledig idag men det blir en kortis med jobb. Lika så imorgon, skulle vart ledig då också men icke :P

Dags att göra sig klar då. Ha en bra dag!


Ledig helg

Här ligger jag i sängen och surfar runt i mobil och bara drar mig. Känner mig rätt pigg idag för ovanlighetens skull. Och trotts att jag vaknade inatt av världens smäll. Det lät precis som en skottlossning, blev så jävla rädd! Vaknade av första smällen, sen när andra smällen kom såg jag hur det liksom lös till samtidigt. (nej det var inget fyrverkeri för så låter inte dom)
Efter det tog det typ en 20 minuter innan jag vågade somna om :P
Fan, om jag hade bott själv när sånna där saker händer på nätterna hade jag bajsat på mig och ringt alla jag känner och be dom komma hem till mig, haha. Därför är jag så tacksam över att jag har Remi, känner mig trygg som ett litet barn hos honom :) <3

Nej nu är det dags att hoppa ur sängen. Klockan börjar närma sig nio för tusan. Dags för frukost med lilleman!


Nu jävlar!


Jag har bestämt mig att jag ska söka in till Komvux och plugga två kurser som är grundläggnade för att komma in på en högskoleutbildning jag vill gå. Sista ansökningsdagen till Komvux är 31 oktober, så nu är det dags att sätta fart.
Jag ska börja med att ringa dit imorgonbitti och boka tid med en studievägledare som kan hjälpa mig att lägga upp det hela och förklara hur det går till. Sedan är det bara att söka in och hoppas på att jag kommer få börjar plugga kurserna jag sökt till.

Det känns liksom som jag nått botten nu och ta tag i det här och börja klättra uppåt! För så som det ser ut i dagsläget så är det ingen som kommer servera mig ett jobb och det är svårt att få ett jobb om man söker. Och tanken på att jag snart jobbat på Donken i fyra år snart ger mig lite panik. Måste göra något annat med mitt liv! Självklart ska jag jobba där samtidigt som jag pluggar på Komvux, men om jag kommer in på Högskolan blir det inte så ofta eftersom det blir heltidsplugg då.

Japp det här är min tanke och plan just nu, och jag är så jävla dålig om jag inte tar tag i det. Jag kan drömma och prata mycket utan att ta tag i det, men nu jävlar ska jag göra det här!


Jag visste att jag skulle ångra mig!

Nu är jag så himla arg.. På Kenza! Okej jag älskar henne egentligen, vill vara som henne och allt.. men ah, det hör inte hit haha. Saken är den att hon har köpt en skjorta på Zara som jag var såååå nära att köpa när jag var i Sthlm förra veckan. Jag visste, bara visste att hon skulle/hade köpt den. Så nu kommer ju inte den finnas kvar, nu kommer dom ta slut på en sekund bara för hon la ut den på sin blogg.
Det där har hänt ett antal gånger förr också, jag har tänkt köpa ett plagg sen tänkt "Äh, jag gör det nästa gång jag går in hit" Sen har hon köpt det och lagt ut plagget på sin blogg och vipps så är alla slut i butiken.
Det lär ju betyda att jag har en väldigt bra klädsmak? ;) Älskar hennes stil, hon har aldrig haft något på sig som jag aldrig skulle sätta på mig. Alltid så snyyyyygg!

Här är den älskade skjortan <3


About shopping


När vi var i Stockholm i torsdag var mitt mål att tömma kontot, men jag hann inte så långt :P Affärerna hann stänga innan jag tyckte att jag var riktigt klar. Hann inte kolla efter Mikael Kors plånboken jag vill ha heller, det var surast :/
Men det positiva är att jag pengar kvar. Jag blev ju ändå åtta plagg rikare :)


Höstsol



Just nu är jag själv hemma. Pojkarna åkte på ett ärende så jag fick stanna här och plocka undan frukosten, slänga i en omgång i tvättmaskinen och göra mig klar tills dom kommer hem igen. Idag skiner solen så antar att vi hittar på någonting utomhus :) Jag känner för att gå runt och strosa i Boulongern, mata ankor och leka i lekparken med Elias. Mysigt!

Så här snygg blev Elias i sin nya One piece som jag köpte igår :D


Fullspäckad helg



Äntligen ledig efter en fullspäckad helg! I torsdags var ju jag och Remi i Stockholm hela dagen, i fredags jobbade jag sen var det inflyttningsfest hos Amanda och Amelina på kvällen. Drack vin och åkte sedan ut och dansade.
I lördags jobbade jag och efter det var det bröllopsfest kvällen. Remis kompis gifte sig. Kändes som jag hade kommit helt fel då jag var den enda svensken bland 80 pers, om inte fler :P Var inte där så länge för det blev inte som vi tänkt oss. Plus att jag var så jävla trött efter de två föregående dagarna så jag ville bara hem och sova.
Och igår söndag jobbade jag 11-20. Behöver jag säga att jag är trött efter en hel veckas jobb, fest och sena nätter? Är inte van med detta :D
Elias har sovit hos sin mormor hela helgen. Så igår när jag kom hem från jobbet pussade jag ihjäl honom!

Idag har hela familjen vart lediga (även imorgon :D). Vi har sovit länge, ätit god frukost och tagit det lugnt hela förmiddagen. Nu på eftermiddagen har vi vart på stan och kollade lite fort och fikade.
Hittade en OnePice, väntar och mössa åt Elias.
Förövrigt hade Elias sin vinterjacka på sig idag för det är så kallt :O Inte redo för riktigt kyla än jag inte. Usch!

Nu ska jag göra mat sen ikväll blir det mys i soffan framför Hollywoodfruarna :)


Idag har jag mina fina vita kofta från Zara :)

Style by Tyra


Om jag får pengar över efter shoppingresan imorgon så ska jag beställa lite smycken från Style by Tyra.
Finns mycket fina smycken på hemsidan!

Hon är ju inne på att öppna en butik här i Gävle. Hoppas, hoppas, hoppas!








Lite stolt faktiskt



Yeeeii! Jag körde ett träningspass här hemma, precis som jag lovade mig själv :D Körde 15 minuter på crosstrainern sen några mag och arm övningar. Jätte bra för att vara mig! Stolt tjej.
Mitt mål är att detta ska bli en vana. Men det kommer nog ta ett tag innan det händer, but I gonna try.. hard!

Lillplutten sover sen ett tag tillbaka och nu väntar jag på att Remi ska komma hem så vi kan lägga oss i sängen och kramas. Saknar honom!



Promise


Jag som lovade mig själv att gå ut och gå igår, blev det så tror ni? Nej. Och inte blir det idag heller. Har grejer som behöver göras här hemma och vill inte gå ut för sent heller för Elias måste ha mat osv. Men nu lovar jag i alla fall att det får bli några minuter på crosstrainern och någon öving för mage och armar :)


Imorgon åker jag och Remi till Stockholm för massa shopping. Har sparat nu i flera veckor, så nu j*vlar kliar det i fingrarna! Mitt mål är att tömma kontot. Men det kan väl inte vara så svårt? ;)





Jag & Erica i lördags :)


Desperate Housewives


OMG!!! Ikväll.. eller NU är det säsongstart av Desperate Housewives. Sista säsongen någonsin :( Ser inte fram emot sista avsnittet, då kommer jag gråta ihjäl mig!
Nu ska jag och mitt snyggo fixa lite popcorn och mysa ner oss i soffan :)


Som vanligt då

Som vanligt är jag trött idag. Sover i snitt 8 timmar per natt men ändå behöver jag typ sova middag för att vara människa på kvällen. Har börjat käka vitaminer men det verkar inte hjälpa. Det kanske tar ett tag innan de börjar ta liksom, vad vet jag.
Men jag tror problemet ligger i att jag inte rör på mig. Visst, på jobbet sitter jag aldrig still men måste börja röra på mig utanför jobbet också. Så idag efter jobbet ska jag ut och gå i det fina vädret. Längtar lite... Nästan :P (tycker träning är så jävla tråkigt, förutom dans) Shape it up Vicky!

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli 12 så jag får stämpla in. Och sen vänta tills klockan blir fyra så jag får stämpla ut, haha.




Give me some food!

Är i Valbo nu med Elias för att käka lunch (bakismaaaat!) :) Han somnade i bilen på väg hit så jag har suttit här på parkeringen ett tag för att få tiden att gå, men snart går jag in på köpis och lämnar tillbaka två toppar jag köpte igår som jag inte är nöjd med. Och handla taco grejer tills ikväll ska jag också göra. Sen får jag hoppas att han vaknar så vi kan käka! :D

Hade en jätte rolig kväll med Erica igår! Satt först hemma hos henne och drack vin, sen gick vi ut på heartbreak och dansade :)


RSS 2.0