Ledig helg!! :D


Ledig hela helgen.. shit va najs!

Igår var jag ut, inte på krogen, vi satt bara på ett ställe och drack lite. det var trevligt :) ikväll ska jag ut med pontus och hans kompisar till solo. Erica mådde inte så bra efter gårdagen och Angelica har redan vart ut 6 gågner på lovet så hon skulle ta det lugnt idag. det var bra gjort av henne tyckte jag ;) Petter uppträder på solo ikväll så det blir nog skapligt med folk :) hoppas det blir kul!

image98



Har inte så mycket mer att skriva. bara att jag är sjukt trött. sov inte en blund inatt :O men sov typ en timme nu på kvällningen, det behövdes verkligen!

Nu är det bara tagga fredag! då kommer Lazee till sandviken ;D häärligt!


/ Viktoria



Hemma från Paris


Jag har inte skrivit på bra länge nu. men jag har inte haft tid :O det har vart fullt upp heeela tiden i Paris. Men nu är jag iallafall hemma igen.. skönt men ändå ville man vara kvar på ett sätt :)
vi har haft det bra hur som helst! träffat massa trevliga människor, shoppat och haft jäklit kul :)

Nu ska jag packa upp lite saker, sen ska jag bestämma om jag ska ut ikväll eller inte :P får se hur det blir.
är jätte trött så vi får se om jag sover lite middag också :P



/ Viktoria ♥

Fullt upp


Man blir då aldrig rast lös här! vi har saker att göra hela tiden. inte en lugn stud. men det är så det ska vara ;) hur skulle det annars se ut om man inte gjorde nåt :P


Utgången i fredags var jätte kul! :) förfesten blev inte så lyckad men själv utågången blev bra!
Vi var typ dom ända vita där :P haha.

Igår var vi i Notredam och kollade. jätte fint :) sen på kvällen var vi hos Johanna på middag, det var trevligt.
idag var vi också hos dom på middag, skit god mat! så var vi på lite äventyr och kollade på tex triumfbågen.
Nu sitter vi här och ska göra oss klara för utgång med några stycken :) hoppas det blir kul ikväll!!

Imorgon hade vi tänkt att gå till Eifeltornet och Moulin Rouge. Sen tisdag och onsdag blir det shoppa. sista dagen, tosdag asså.. då blir det Disneyland :)



image95
Innan Hard Rock
Ida & jag



image96
Utgången
Nadia & jag




image97
Triumfbågen



Nu lär jag sätta fart!



/ Viktoria

Shopping & utgång :)


Jajjemänsan! ska till Hallarna idag igen och kolla. i förrgår när vi var där så hann vi bara kolla inne på HM. vi var så jäkla trötta. hade vart i MASSA affärer före. men idag ska vi kolla lite mer :) och köpa mer ;) jag pratade med mamma i telefon igår och då fick jag reda på att min lön blir 3800 kr den här månaden. that's good. då kan jag shoppa ännu mer. men ska försöka spara lite så jag har nånting att leva på när jag kommer hem :P

Igår kväll var vi på Hard Rock café och åt. skit gott! så fick vi halva priset för johannas kompis som var med, han jobbar där. lär säga att vi glider på en räkmacka ganska rejält här ;) vi har sparat mycket pengar hit tills och vi har bara vart här i två dagar. hoppas det fortsätter så bara ;)
Ikväll blir det utgång. först kommer det massan folk hit som ska äta och så. efter det ska vi ut :)


Nu måste jag göra mig klar!


/ Viktoria

Utgång i Paris?


Igår var vi i affärer och kollade från klockan halv 3 till halv 8, då kom vi innanför dörren :P fötterna hade lite ont kan man säga! Hittade jätte mycket jag ville ha, men vi väntar lite med att köpa det tills vi har gjort lite saker som tex Disenyland och så. så man vet att pengarna räcker. fast idag ska vi till en grossist med Idas moster Monica. där får man shoppa för det är det billigt!! :D
Men igår var jag tvungen att köpa en väska för den jag har med mig är dragkedjan sönder och det är väldigt farligt att gå med öppen väska här. ficktjuvarna är nämligen väldigt skickliga! den kostade bara 14,90 euro = ca 149 kr. skit fin!!

Ikväll skulle det egentligen blivit utgång, men vi vet inte hur vi ska göra för Nadias kompis sa att torsdagar inte brukar vara så bra. så vi kanske tar det imon. men vi får se, ska bestämma det ikväll när Nadia kommer hem från jobbet.


Har nyss duschat. ska sminka oss och så nu :) vi har lite bråttom.. eller aa, jag!


image94

Jag tyckte synd om han!


/ Viktoria

Ankomsten



Resan till Arlanda med tåget igår gick bra. Fick bra plaster för att bara betala 147 kr var :)
Vi kom fram till Arlanda vid 12. vi var lite tidiga så vi fick vänta ett litet tag på att checka in väskorna. när vi hade gjort det så gick vi och åt på mcDonald's. satt där ett bra tag, vi hade ju liksom 2 timmar på oss. köpte kaffe och glass till efterätt.. och fick sjukt ont i magen av något av dom. tror det var kaffet. men det hann gå över tills vi gick in i planet. då över gick det till rädsla. har inte flygit sen jag gick i 6an, och det var ju ett tag sen kan man säga. jag har kommit fram till att jag inte gillar att flyga. speciellt inte start och landning :/ själva resan uppe i luften är väl okej. men nä, flygresor är inte min starka sida.
Vi fick fisk till luch på planet. såndär äcklig fisk. men de gjode inget för vi var ju fortfarande mätt sen Donken. Jag åt efterätten som var frukt :) och ida åt upp sitt bröd :P

image92 Maten.


När vi kom fram på flygplatsen fick vi ta bussen in i Paris. dröjde typ en timme. Nadia (idas syster) mötte oss där vi hoppade av. Så gick vi till affären och köpte lite frukost åså. jag satt utanför och passade väskorna medans Ida och Nadia var in och handlade. sen gick vi hem till Nadia och lagade mat. Deras kusin Johanna kom också och åt med oss :) sen var vi bara. pratade och så. det är jätte mysit här!

Idag ska jag och Ida åka till Hallarna. Ett STORT köpcentrum :D 3 våningar HM finns där säger Ida. and I like it :D 
ikväll blir det mys med tacos :)


image93 från fönstret.


Saknar adam redan :) <3


/ Viktoria

Nu bär det iväg, till Paris!



Sitter och väntar nu på att klockan ska bli halv 11. då ska Idas mamma skjutsa oss till tågstation. tåget till arlanda går kl 11:02. fast det kommer väl vara försenat nu när det har börjat snöa :/ men vi kommer ha vår borta i Frankrike vi :) Planet går 14.40. måste hinna äta före för jag är hungrig redan nu :P

jag har två resväskor, hoppas det går..?


image91



ses när vi kommer hem! :)


/ Viktoria

I övermorgon :)


Paris på tisdag. det börjar pirra lite nu ;) haha.
jobbar inte på 2 veckor nu :D det blir leva livet dom här två veckorna! känns inte helt fel.

Jag har jätte mycket att göra! vet inte hur jag ska hinna :O inte just idag men imon.
Går i skolan till kl 16, men jag måste gå tidigare eftersom jag ska vara hos tandläkaren kl 15.30. efter det måste jag till min frisör. vi ska boka tid och så till balen, och fixa löshåret. sen har jag träning kl 18-20 och efter den måste jag packa tills tisdag då det bär av. och mellan tärningen och frissan ska jag hinna sola. fast förresten det kanske jag kan göra idag? aa, det kan jag. annars kommer jag verkligen inte få ihop allt imon. och just ja, det också.. jag måste växla mer pengar. måste hinna det på vår 40 minuters rast imon.

Idag kommer ida och frida hem från thailand. måste prata med ida hur vi ska ta oss till och från arlanda. vi har inte bestämt det än :P

image90

En sak som är bestämt.. det blir en hel del shopping ;)



/ Viktoria


fel fel FEL!



Skit också! J*vla Charlotte Perelli! det var ju SANNA NIELSEN som skulle vinna!


image89

Hon är ändå en vinnare! :)



/ Viktoria


2 år & 7 månader..


Med min älskling :)

image88





Idag har jag vart på min praktik, gick ganska segt idag faktiskit. men nu är jag hemma iallafall :)
ska äta snart sen åka på träning. men jag vet inte om det är det idag eller om alla gånger ha gått. men det visar väl sig. inte svårare än att bara åka hem igen :P i måndags hade vi ingen samba träning. vår tränare, pilar, var sjuk men jag visste inte de så jag åkte dit i onödan. men det var bara åka hem till adam lite tidigare än tänkt och det gjorde ju inget :)
Jag fick vara ledig från praktiken imon. ska till hälsocentralen på morgonen. sen ska jag in till stan och hämta mitt pass, växla pengar och massa annat. sen börjar jag jobba kl 17. det är så jobbit att praktisera och jobba sen så det var tur att jag fick vara ledig :)

Adam ska gå med mig på balen nu iallafall :) brabra!


/ Viktoria

Bal, 24 maj


Idag köpte jag biljett till balen i skolans kafeteria. Jag ska gå själv för Adam kunde inte på grund av pengabrist :/ men det ska väl gå ändå :) går ju med nåra andra tjejer i klassen, så helt själv är jag ju inte :)
nu är det bara leta balklänning då. shit vad svårt! kommer aldrig kunna bestämma mig. men jag vill ha något i den här stilen.
image87

Tycker det är sjukt snyggt med korta klänningar! men jag vet inte om jag skulle vilja ha den där färgen. tror jag skulle se så blek ut i den. en gul skulle jag kunna tänka mig :)


Skolan idag var lugn, som vanligt kanske man ska säga. Hade redovisning imorse i organisation och ledarskap. det gick bra! det var ju bara jag och pontus som redovisade vårt, och en grupp till. sen var ingen annan klar fast vi haft en extra vecka på oss. så dom fick IG. men inte vi inte :D
på administrationen började vi med ett prov, del 1 idag och del 2 imon. måste kolla lite i boken så jag kan det vi ska göra imon. delen som vi gjorde idag gick bra, tror jag iallafall ;P

Har nyss ätit stuvade makaroner med köttbullar, så nu är jag mätt. Ska kila till bussen om en halv timme typ. har ju träning idag. efter träningen åker jag till Adam och sover där :) så nu måste jag packa lite.


/ Viktoria ♥


Måste bara lägga ut den här! Tobbe på kolmården :,D

http://youtube.com/watch?v=uvIKrnIsDzA

"Vad kostar den där, tusen spänn?"





Bla bla



8 dagar kvar till Paris ;) det närmar sig sakta men säkert. ska bli skönt att komma bort lite från allt det vardagliga här hemma. men jag kommer missa två torsdagar man skulle kunna gått ut.. jag som älskar torsdagarna på slick :/ men jag tror faktiskit Paris kommer vara en upplevelse, kanske bättre än dom där två torsdagarna. eller nja, jag är ganska säker på det faktiskt ;) det blir väl utgång där också förstår jag :D


I lördags blev det utgång. men inte med Erica som tänkt. hon bangade, så jag ringde angelica och frågade om jag fick hänga på dom och det gick ju bra såklart ;P
Först var vi hemma hos Tobias några stycken och drack lite. angelica stod framför spegeln hela tiden vi var där och gjorde sig klar, haha :P sen gick vi vidare till Angelicas kompis och var där en timme bara. sen vandrade alla till solo, utom Angelica och Elin.. dom skulle till Goya, men jag gillar inte det stället så det blev inget sånt för mig inte :P
inne på solo träffade jag Emma och Toni som jag var med där inne :)
efter krogen blev det en hamburgare på stan (40 kr, bläsch) sen gick jag hem till Tobias där Angelica väntade och sov där. trevlig kväll :)

Igår var jag, mina bröder, min pappa och hans fru hos farmor och firade henne i efterskott. Vi fick jätte goood mat! hoppas hon gör om det nästa gång vi ska dit :P
på kvällen åkte jag till adam och sov där :) och nu kommer han hit snart.


Skola idag, hade någon slags temadag om jämnställdhet. inte skit kul men aah :P tiden gick ändå ganska fort.








image85  Skjortklänning

En oanvänd klänning som jag budade på tradera och fick den för 299 :-, ord. pris 399 :- sparade ca 100 kr där :)


image86 Korsett

En korsett jag fick för 430 :- supersnygg tycker jag! får se hur den sitter på mig bara :P


har jag köpt ett linne på B.young också :) jätte sött!


/ Viktoria


Carina Berg



Björn Gustafsson..

Du är en blick och den är mörk och den är varm,

och jag vill dansa med din midja i min arm.

Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.

Du är en helt fantastik tjej, du är beeatels och Leila key.

Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.

Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hash.


Jag kan diska laga mat, va i tid och aldrig sen,

och jag tycker det är jätte kul och lyssna på problem.

Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg.

denna sången är till dig Carina Berg.


Carina jag tror vi två passar bra ihop, häng med mig

hem till götet och gör slut med Christian Look.

Carina du är enden på min fantasi,

du är brödet man vill lägga korven i.

Du är hej och skepp och hoj,

du är sodastreamad o'boy.

Du är allt en man kan få, du är bättre än dia hard två.

Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.


Jag e..

Du är vacker och unik, min pappa är rik.

Jag har tre meter i tak och lakan ut av sammet,

du kan ta mitt nummer av Christian efter programmet.

Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig,

så gör slut med Christian Look bli hop med mig!


Carina låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.

Carina jag står chanslös jag är evigt din, lalalala, lätt i plockepin.

Jag tror vi, lalala, om du tänker om, 27 cm @hotmail.com.

Jag vet att vi skulle passa bra ihop.

Så kom igen Carina gör slut med Christian Look!





/ Viktoria


Orkar inget


Jag är sååå trött!! jag orkar inte göra nånting idag egentligen, men ska iväg och träna nu. inte alls någon lust!
när man är så här trött som jag är nu så är man okoncentrerad och då går det inte att dansa och lära sig nya saker. men jag tvingar mig själv att gå för att inte missa någonting. plus att jag kommer missa två gånger när jag är i Paris.


Ska packa lite grejer, ska sova hos adam inatt.



/ Viktoria

Skola imorgon


Då var sportlovet slut. imon börjar skolan igen. det gör inget för mig för då får man träffa folket och så slipper man jobba lite mycket :P nu är jag ledig från jobbet tills på torsdag, då ska jag jobba 17-20. sen har jag inga tider i helgen heller, men det kommer jag nog hinna få :( jag skulle faktiskt vilja vara ledig en dag i helgen iallafall.
får väl se hur det blir med det.. man kan ju alltid hoppas som med allt annat.

Igår efter jobbet var det bara att skynda sig hem och göra sig iordning. var på adams mosters 50-års middag med massa släktingar. vi åt på högbos hotell. jätte fin restaurang, och maten lika så. för fin för mig, jag gillade den inte :/ jag satt faktiskit där och tänkte på pommes och hamburgare. det skulle vart super just då! men efterrätten var jätte god, fast väldigt liten. men det är väl så det är på fina ställen.. lite och dryt.
vi fick skjuts hem av adams pappa tidigre än alla andra. vi ville inte vara kvar. jag skulle ju upp och jobba och adam skulle på någon fest. fanns ändå inget att göra där :P

nu är det så att jag ska ta mig ett bad och sen inte göra nånting :D guuud så skööönt! bara vara. eller jo, jag måste plugga lite, men det är lungt. inge mycket att göra, inte just idag iallafall :)

14 dagar kvar tills ida och frida kommer hem från thailand.
16 dagar tills jag och ida drar till paris ;)
55 dagar tills lillasyster kommer till världen.


image83
jag och stina på min 18-årsdag i sommras :)




Oj ski poj ski = Ojskipojski      hahaha



/ Viktoria


RSS 2.0