Kväll


När Remi kom hem hade jag tänkt att vi skulle gå ner till stan och fika men jag började må illa så vi struntade i det. Jag svalde några vitpepparkorn istället och när jag mådde lite bättre doppade jag ballerina kladdkaka i mjölk. Det är typ godare än att fika på stan, seriöst.

Nu på kvällen har vi kollat på Anna Anka söker assistent. Det var rätt roligt. Jag gillade bögen Simon bäst :D Nu kollar vi på Efterlyst och hoppas på att vi kan sätta dit någon idiot som går fri. Coolt om man skulle kunna göra det egentligen.


Elias har vart glad som vanligt hela kvällen, typ hela dagen faktiskt.
Han somnade i soffan ;)





<3


Elias har inte vart sig riktigt lik sen dopet i lördags. Han sover mycket på dagen, är mer ledsen än glad, han vill inte äta något annat än välling och gröt för då får han kvälningar, han bajsar säkert 10 gånger på ett dygn som vanligtvis brukar vara 2 eller 3. Och nu av allt blöjbytande och bajsande har han blivit jätte röd på rumpan och i ljumstarna och det svider på honom :( Min lilla älskling <3


Vart är min solstråle? <3


Dryg natt


Natten har inte vart den bästa. Jag har vaknat 5-6 gånger tror ja. Gått på toa, hostat, bytt blöja, hosta lite till, bytt blöja igen, gett Elias mat och hostat igen. Haft en såndär riktig ret hosta som man bara måste hosta av. Precis som krysvärkar typ, man måste, man kan inte hålla tillbaka. Men idag känns hostan lindrigare, tack för det!

Idag ska jag ta och pallra mig och hämta ut ett paket som har legat ett tag. Det är såklart från H&M, vad annars liksom? :)

Nu gnäller än hungrig Elias. Gröten är på väg!


Host host


Elias gav mig sovmorgon ända till kvart i tio. Jag hade tvättid tio så jag fick skynda mig att sortera tvätten och springa ner.
Anledningen till att jag fick sovmorgon var nog att han somnade sent och sen vaknade han vid fyra och bajsade två gånger, fick lite mat, hade ont i magen men somnade till slut igen. Jag hade skit svårt att somna om men det gick till slut det också.

Idag är snoret borta men då är hostan tillbaka istället. När ska man bli helt frisk då?
Ska försöka att komma ut en liten stund idag, både jag och Elias börjar bli rastlösa. Remi slutar snart så vi får se vad vi hittar på :)

Bilder från dopet


Blev tyvärr inte många tagna eftersom både jag och Elias inte mådde bra, och Remi är inte så jätte duktig att ta bilder :P Inte ens en bild på oss tre blev det :/








Tack för alla fina presenter <3


På rätt väg?


Febern är borta känns det som men är ändå lite tung i huvet av hostan och förkylningen. Tror det börjar gå åt rätt håll i alla fall :)
Jag hade tur att Remi var ledig när jag mådde som dåligast, han var så duktig som tog hand om Elias. Han tar väl hand om honom annars också men ah ni fattar vad jag menar. Man uppskattar det lite extra när man själv är sjuk och klen och inte alls har någon ork.

Det blir mest soffligg idag också. Tänker inte gå utanför dörren förrän jag känner mig pigg, vill inte att sjukdomen ska ta ny kraft och börja om.

Jag längtar tills jag får pussas och kramas med Elias! Avstår från det nu så han inte blir smittad.


Sjuk


Jag klev nyss upp ur sängen och bytte plats till soffan. Äter en chokladboll efter att inte ha ätit någon sen i förrgår kväll. Rätt gott faktiskt.
Jag har inte alls sovit bra inatt, har inte kräkts nå mer (peppar peppar ta i trä) men har hög feber och då är det skit svårt att sova. Blääää!
Remi verkar vara pigg idag i alla fall.


Korta ord



Nu är jag magsjuk, Remi börjar bli dålig han också. Elias mådde inte bra under dopet och på fikat men nu är han pigg som tur är. Sjuka familjen, det är vi det!

Uppdaterar när vi mår bättre här hemma.

Inte nå bättre


Mår inte ett dugg bättre idag, snarare sämre. Idag har jag inte bara ont i halsen utan hosta och det känns som jag har lite feber också :/ Typiskt! Elias har inte spytt nå mer än igår och han är pigg som en nötkärna. Det tackar vi för i alla fall.

Nu ska jag börja göra mig klar för dagen. Kan ta lite längre än vanligt när man inte ligger på topp.
Jag hatar och vara sjuk!

Skräckslagen


Liiite bättre har jag blivit i sjukan. Halsen gör inte lika ont men det är fortfarande jätte jobbigt att prata. Och saken blir inte bättre av att Remi säger "va" varje gång jag säger något. Han hör men han säger så ändå, det måste vara nå tix han fått. Skit jobbigt!

Vi kom från stan för ett litet tag sedan. Remi hade nåt ärende att göra på banken. Sen var det tänkt att vi skulle åka ut till Valbo och hämta klänningen jag la undan tills imorgon, var tvungen att åka dit fast jag egentligen inte alls orka.. Men så långt kom vi inte för när vi satt på banken spydde Elias nå fruktansvärt. Två gånger till och med :( Första gången han spydde låg han på rygg i vagnen och sov. Helt plötsligt börja han skaka som f*n, hela vagnen, precis som ett epelepsianfall. Remi kastade sig på honom och satt honom upp så han fick ut spyorna. Han kunde ju inte andas när han fick dom i halsen när han låg ner. Fy fan va rädd jag blev!!! Det var nära att jag börja gråta och det gjorde ont i hela kroppen för jag tyckte så synd om honom. Har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. En riktig skräckupplevelse. Lilla älsklingen <3 Som tur är så är han inge hängig eller så, hur pigg som helst. Håll tummarna att han inte kräks mer. Dop imorgon ju. Dålig tajming på allting nu.

(Lilly ska hämta klänningen åt mig :) Snälla henne!)

Ja, nu håller vi på gör mat sen blir det mys i soffan med massa gotta! :D



Jag och min glada tomtenisse :)
Kärlek!


Bra tajming, NOT


Nu är jag irriterad! Jag är aldrig sjuk, kanske en gång var annat år och det är så klart att jag blir sjuk nu när Elias ska ha sitt dop imorgon och på kvällen är det fest. Jävla skit rent utsagt!
Har skit ont i halsen och är jätte hes. Måste verkligen anstränga mig för att prata. Vet inte om jag har nån feber, men lite hängig känner jag mig. Usch och blä!
Jag kan ju inte jobba idag. Hur ska jag kunna prata med gästerna? Vill inte anstränga mig heller så jag blir sämre tills imorgon.

Vad har jag gjort för att förtjäna detta? 


 

+ - 0


Nu ska vi ha vår betala-räkningar-stund. Det är inte kul, men mysigt på nåt vis :) Te och chokladen får också vara med.

Resan är nu betald. Känns mer på riktigt nu när den är betald. Som jag har sagt förr, jag längtar! 40 dagar kvar :D

Min design

Rösta på min bikini!


Min designade bikini på NELLY.COM
 
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Om jag vinner kommer den säljas på Nelly.se 
Vem vill inte ha den liksom? ;)

Kläder, check


Kom nyss hem från staden. Hittade en kjol jag ska ha på lördag på dopet.. Och en klänning jag ska ha på kvällen på the party ;) Fast den har jag inte köpt än, den fanns inte i xs här i stan så dom ringde till Valbo och la undan den där. Toppen! Den är så sjuuukt snygg! Ni får se den imorgon.

För övrigt så är min hals mongo. Är hes som en tupp och det känns liksom tungt i halsen. Hostar till lite då ch då. Ont i huvet har jag också. Perfekt att bli sjuk till lördag, det ante mig. Köpte med mig Ipren hem i alla fall som jag får knapra på.


Kjolen gör sig inte rättvis på bilden, finare i verkligheten.
Tröjan köpte jag igår, en vanlig med puffärm.


Bonus


Igår när vi kom hem hittade jag dessa i ett kuvär.
Gissa om jag blev glad :D





500 spänn på H&M är aldrig fel!


Dopklänning, check


Jag och Elias kom nyss in. La honom i sängen och han slocknade på en gång, lilla tröttis :) När han vaknar måste han prova dopklänningen. Han kommer vara så söt i den!
Lämnade in en film som vi hyrde igår också. Law abiding citizen med Gerard Butler i huvudrollen. Han har vart med i väldigt många filmer på senaste tiden. Han är grymt bra, likaså filmen! 

Nu väntar vi bara på att Lilly ska sluta skolan, då blir det shopping :)



Internetstrejk


Internet strejkade igår. Vi har aldrig haft problem med internet förr men det har börjar nu på senaste tiden. Jäkla skit.

Igår när Remi slutade jobbet gick vi på stan och kikde runt och köpte kläder till Elias som han ska ha efter dopet. Jag kollade också efter kläder som jag ska ha, men jag vet inte ja.. Ska gå med Lilly idag och kika runt. Nya skor och ett par snygga strumpbyxor så har jag kanske en outfit. Men jag vet inte, hittar kanske nå helt annat idag. Svårt det där med kläder.

Ska börja gör mig och Elias klar och gå till kyrkans hus eller vad det heter och testa ut en dopklänning. Tänk att han ska ha klänning, hihi :)



Han kommer se ut som en liten stekare, haha :)


Prästmötet


Igår efter att pappa och Sarah vart här följde jag med Lilly till prästen. Pratade om hennes dop. Gud vad krångligt egentigen. Hon måste ha med psalmer och böner som ett barndop fast det kommer inte ta lika lång tid. Ett dopljus kommer hon också få ;P Haha.
Ida ska också vara gudmor, men jag vet inte om hon är döpt eller inte. Orkar inte tjafsa och gå på mer möten med prästen så det räcker att hon vet att Lilly ska vara så kan ju Ida vara det utan att prästen vet det liksom. Det var mer seriöst än vad jag trodde det där med gudföräldrar, eller faddrar som det heter. Det räcker ju att vi vet vilka det är :P

Efter mötet åkte vi till stan och käkade. Elias har aldirg vart så lugn när man suttit och ätit ute som då. Han brukar tröttna typ efter 10 minuter, men igår fick vi sitta i över en halv timme.
Sen gick vi hem till mig och då kom Emilie. Vi planerade fest på lördag. After dop ;) Hoppas mami kan vara barnvakt bara.


Vi spökade ut Elias lite igår också ;)


Så skulle han ser ut som tjej ;)



Besök


Snart kommer pappa och lillasyster hit på besök :)
Efter det ska jag följa med Emelie till prästen som ska döpa Elias på lördag. Hon ska nämligen döpa Emelie också. Haha. Eftersom hon ska vara gudmor måste hon vara döpt och det är hon inte.. Inte än, men snart ;)
Som tur är har Emelie bil, orka gå i det här vädret. Usch! Vädergudarna måste vara skitsofren som ger oss vår, vinter, vår, vinter.


Vilket jäkla påhitt


Imorse när jag kollade på Vakna med the voice tog Josefin upp en sak som är helt sjuk töntigt och onödigt.

En ny grej bland alla brats är att när dom beställer in sina champangeflaskor beställer dom en extra som dom inte ens dricker utan ber bartendern eller kyparen vaska. Tex, en brat beställer in 3 flaskor, dricker 2 och en vaskas, alltså hälls ut i vasken bakom bardisken eller i köket för att visa hur mycket pengar han har och inte bryr sig om att en flaska går till spillo.

Hur onödigt är inte detta? Jag säger som gänget i the voice; Skänk pengarna till något bra istället för att köpa en flaska som bara hälls ut.
Brats är bra coola dom.. NOT!



Host kampen


Elias har börjat härma en när man hostar, om men gör det på ett mer töntigare sätt. Det var mamma som kom på det. Och nu ikväll började Elias att hosta först för att jag skulle börja :P


Kväll


Sitter nu och kollar på Håkans bar. Eller Hakåns bar som thailändarna skrev på hans skylt, haha. Kollar inte så noga egentligen, väntar bara på att klockan ska bli nio så Hollywood fruar börjar :D

Elias har vart vaken i knappt en timme, han sov 2 timmar typ så vi får se hur svår han blir i säng sen. Vi är ensam hemma så Elias får gärna vara vaken med mig tills jag lägger mig. Remi är i Stockholm på nån kurs.
Usch vad tomt det känns utom honom när man vet att han inte kommer hem ikväll.

Jaja inte mycket man kan göra, jag och Elias får fortsätta busa :)




Morotsdryck

Elias har fått en favoritdryck, morotsdryck. Päron gillade han inte men morot är super gott ;)



Elias favorit


Bvc


Vi kom precis hem från bvc. När jag kom dit var det nån grupp där fullt med barn, mammor och pappor. Kommer lilla jag (jag var liten jämfört med dom då alla var typ 30+) in där och stör mitt i allt. Som tur var fick jag komma in direkt i rummet i alla fall :)
Han hade växt fint som vanligt. Hon sa att vi hade haft tur med Elias som aldrig haft problem med honom. Inga sjukdomar, svårt att äta, sömnproblem osv. Han är så underbar lillskrutten!

Vet inte vad vi ska göra mer idag. Dagen är ju snart slut och då börjar det lite roliga saker på tv, så det blir väl jag och tvn då.

Nu hör jag att en liten pojk är hungrig.

H&M, som vanligt




Snö?


Vart tog våren vägen?!
Igår var det hur fint väder som helst, varmt var det också. Men idag då? Det snöar!! :O Usch och blääää!

Jag hann inte uppdatera igår för jag var inte hemma. Först jobbade jag, sen gick jag hem till mamma och vi blev bjudna på mat av några vi känner. Vid 21 kom Emilie och hämtade mig. Jag, hon, Ida och Fia hyrde film och köpte godis och kikade på filmen hemma hos Fia. Allt för min syster. Jätte bra film. Sorglig, så man satt där och snyftade lite :P


Idag ska jag jobba en kortis igen. Elias ska vara hemma hos mamma medans.

Ha en fin dag i det äckliga vädret..

Slut på dagen


Tänkte bara säga att jag och Remi har tjockat i oss pizza och tänkte nu gå och lägga oss.

Valbo vann DM finalen i alla fall, min brors lag alltså :) Ett bra avslut för honom med det laget. Jonas kommer att börja på hockeygym i höst så det där var liksom den sista riktiga matchen tillsammans med gänget. Nästan lite sorgligt, nu kan man ju inte gå och kolla på hans matcher liksom, huhu :P

Godnatt på er!


På väg


Nu har jag moppat golvet. Vi har inte gjort det på jätte länge så vattnet blev riktigt smutsigt.
Elias sover men jag hoppas han vaknar snart för vi måste göra oss klar och gå och kolla på hockeymatchen. Jag gillar inte att väcka honom, tycker synd om han då. Men det verkar som jag måste det, lillskrutten <3

Vet inte om jag ska gå dit eller ta bussen. Vägen dit är så mörk och lite läskig. Och bussen som går förbi där är det jämt jätte mycket folk på och det tycker jag är drygt :P We'll see.


Han älskar kameran och jag älskar honom ;)


Han skrämde livet hur mig


Igår när jag satt i soffan och Elias satt på glovet hörde jag hur han börja smaska på något. Jag kollade och
upptäckte genast vad som var i hans mun för i golvlisten fattades denna:



Jag flög på honom och in med fingret i munnen och tog ut den. Jag blev så sjuuuukt rädd!!! Jag löft upp
honom och kramade honom medans jag skakade. Han var lugn och fattade nog egentligen inte vad som hade hänt. Vill inte ens tänka tanken på vad som skulle kunna ha hänt om jag inte hade upptäckt det i tid. Mardröm!

Det var en händelse som får en att känna sig som en usel mamma fast det händer liknade saker för alla någongång. Usch och fy!

Vill ha ändring


Jag har tröttnat som faaaan på mitt hår! Ursäkta svordom men jag har faktiskit det. Om jag visste hur jag såg ut i brunt hår och jag skulle passa i det skulle jag beställa tid hos frisören direkt! Jag är ju så feg, men det är tråkigt att vara blond. Kanske inte är någon idé att färga det brunt till sommaren för då lär väl solen bleka ut det och jag har inte råd att färga det varannan vecka :P Någon slags förändring vill jag faktiskit göra. Börjar väl med att klippa snelugg då.


Älskar den här färgen, men tror inte den skulle vara lika snygg på mig som henne.
Bara om jag hade så långt hår och så stylat kanske :P


Mars 19

Internet ville inte alls funka igår eftermiddag/kväll. Får se om det vill funka hela dagen idag då. Vi får hoppas det!

Idag, precis som igår har jag inget planerat under dagen. Remi börjar jobba kl 14 så jag och Elias blir ensam åtta timmar. Blir väl det vanliga roliga, diska, dammsuga, you name it.. Men ikväll ska jag kolla på min brors hockey match, final. Dom måste vinna!




Pappa & son



Mina älsklingar <3










Känn kärleken :)


Svar

Anonym om Nya skor:
Hur har ni råd med så dyra skor? Och all shopping av kläder + utlands resa? Tjänar man verkligen så bra i er ålder utan direkt utbildning?


Nu tänkte jag svara på denna fråga.
Ja, Remi tjänar bra utan utbildning! Hans jobb är inget man behöver en högskoleutbildning för. Jag däremot är inte ens i närheten av hans lön. Mammapenningen är inte för mig så hög därför jobbar jag och tjänar lite exta pengar. Alla räkningar och matpengar (mina räkningar alltså) kan jag betala för mammapenningen och det som jag får i lön lever jag för.
Resan har vi sparat pengar till.

Städning


Shit vilken stängning det blev igår alltså. Det blev väldigt rent och fint, men det jobbade vi för också. Jag städade från 20.50 till vi stämplade ut 02.09 tror jag det var. Skrubbade bordsben och pallar, under bord, soffor, lister och allt var det var. Som tur var så var jag inte själv, efter ett tag kom Emma och Sanna ut i matsalen dom också. Men gud så jobbigt ändå. Det var ett bra tag sen jag stängde sist, nästan ett år :O
Anledningen till att vi var så noga igår var för att chefen av McDonal's i sverige kommer på besök idag och då ska det vara nästan överdrivet rent. Men fint blev det!

Det folk nog inte vet är att McDonald's andra namn är städa. I första hand kommer gästerna såklart men sen är det renlighet som gäller. Så rent som vår restaurang blir varje kväll vi stänger är det nog inte många andra resauranger som blir.


...


Remi kommer hem när som helst. Jag skulle göra mig och Elias klar så vi kunde gå till stan direkt men så klart somnade plutten. Jag ska låta honom sova, vi får klä på han när Remi kommer hem så får han fortsätta sova i vagnen då. Tänk att få vara liten och bara få sova hur mycket man vill. Lyckostar.


Elias i roliga lådan hemma hos mamma.
Han somnade i den sen ;)






God morgon


Hej alla glada!

Idag är jag på bra humör, känns som denna dag kommer bli bra :)
Remi åkte till Arlanda tidigt imorse och hämtade en kompis till han som kommer hem efter en veckas semester i Libanon. Jag vill också åka dit! Får se när han Remi kommer hem.

Vid fyra kommer prästen hit som ska döpa Elias. Vet int vad vi ska göra men jag gissar att hon/han kommer gå igenom hur det ska gå till och sånt.
Sen ska jag jobba ikväll också. Börjar sex och jobbar till stängning. Idag kan vi komma därifrån sent för det ska städas, städas och städas. Vi får nämligen besök av chefen över McDonald's i Sverige på torsdag eller fredag. Spännade!

Nya skor







Rosa till mig, vita till Remi :)


Knasit hår


Jag har fått ett litet problem. Längst fram där hårfästet börjar har mitt hår börjat gått av eller nåt. Värst är det är vänster sida. Det syns inte så mycket när jag har nersläppt hår för det ligger hår över, men om jag har det uppsatt så syns det. Helt mongo, undra vad det kan bero på?



Det ser ut som jag har klippt av det själv nästan :P Skumt.


Trötta familjen


Jag har suttit och rensat bilder på kameran. Fan vilken tid det tog! Började när Elias somnade på förmiddagen, men sen la jag mig också och sov tills han vakna. Remi slutade tidigt idag så vi gjorde lunch när han kom hem och Elias somnade ännu en gång. Remi gick och la sig och jag låg bredvid och fortsatte och rensa kameran tills jag var klar. Shit vad kort!! Nu ska jag hålla efter och ta bort allt onödigt. Det måste finnas mycket plats åt kort som kommer tas på resan :D 49 dagar kvar btw!

Våran dag har bestått mest av sömn alltså. Men snart måste vi oss iväg till affären och köpa mat åt Elias :) Ut i det fina vädret.

8 månader


Idag blir Elias ännu en månad äldre :)



<3


H&M

Hämtade min H&M beställning i förrgår.






Måndag morgon


Strålande sol! Kanske man ska ta sig en promenad, men det är ju så tråkigt. Hatar att gå när man inte har ett mål att komma fram till, man bara går för att gå.. Baah.

Elias har sovit bra inatt som vanligt, men jag är inte super utvilad för det, som vanligt :P Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen får vi se vad dagen bjuder på.



Klippa håret? ;)


Dagen


Dom tre timmarns som jag jobbade bara rann iväg. När jag kollade på klockan första gången var hon kvart i två och jag slutade två.
När jag kom hem skyndade vi oss att göra klar sen mötte vi pappa, Hannah och Sarah på stan och fikade på Flanör, så klart. Var inte där så länge, se små hade inte tålamodet :P När vi kom hem tog vi det bara lugnt, jag somnade en timme. Jag skulle kunna sova hur mycket som helst men fortfarande vara trött. Känns som när jag var gravid typ. Trött, trött och trött. Det är mitt andranamn, Viktoria Trött Andersson.

Nu kikar vi på Wipeout och har nyss ätit stekt banan med glass och chokladsås. Och snart börjar Ballar av stål som vi ska kolla på :) Det är skit roligt!





Fel vinnare

Nu är vi vaken och har vart det i lite mer än en timme typ. Sitter och äter mjölk och flingor. Kellogs special red berries, skit gott! Lite sommar feeling :)

Igår var vi borta hela dagen. Vi började att åka ut till valbo och kollade på min brors hockeymatch som dom vann så nu är det final på fredag. Sen stannade vi i valbo hela dagen, vi åkte till köpis och kollade lite sen åkte vi hem till min mamma. Vi åt smörgåstårta, cheesecake, godis och chips och kollade på Melodifestivalen. Blev väl typ 3 kg tyngre ungefär.

Fel människa vann Melodifestivalen igår tyckte jag. Känns som att allt är uppgjort på något sätt eller så röstar Sverige helt fuckt up! När låtarna fick poäng av de europeiska länderna gav dom rättvisa poäng, Eric, Ola och Saleman låg i topp, (dom bästa) men sen när Sverige kom med sina röster förstördes allt. Fy fan! Det är säkert någon/några som ligger bakom allt egentligen.. Jävla svenne bananer!

Idag ska jag jobba 11-14, hörs later!



Busmonster


Gör som jag..


Blogga om BusMonster och få presentkort!


Tidigare idag




Elias med sin farfar :)


I'm alive


Blev lite bloggtorka idag, men Remi är ledig så det är inte lika lockade att sitta vid datorn när hela familjen är samlad. Det är inte så jätte ofta det händer nu förtiden för när Remi jobbar är jag hemma, när han är ledig jobbar jag.

Igår handlade vi i alla fall, jag trodde vi bara behövde lite grann men som vanligt kommer man hem med någon kasse mer än vad man tänkte och några hundra fattigare än vad man hade ränkat med. Men man måste ju ha mat, så är det ju :)

Idag har vi tagit en lång promenad upp till Galvegårdarnas kundcentrum och lämnade nycklar till en lägenhet som vi har kollat på. Den var jätte bra, men eftersom det är 3 månaders uppsägningstid på vår lägenhet och inflyttningen var när som helst på den lägenheten så skippade vi det. Vi har inte råd att betala hyra för över 10 tusen i tre månader nu när vi ska resa, men annars hade vi tagit den. Jaja, vi får hoppas att en lika fräsch och bra lägenhet dyker upp igen någon gång efter resan.





Efter handlingen igår.


Promenad


Remi klev nyss innanför dörren, han ska äta mat sen ska vi ta en promenad och hämta mitt löshår och gå förbi Willys och handla lite. Blir skönt för Elias att komma ut lite, han var inne typ hela dagen igår också så.
Jag är inte den som gillar promenader, inte själv i alla fall, det är så tråkigt! Och när man bor mitt i stan är det inte heller så kul. Men när våren och sommaren kommer är det en annan sak, då kan jag och Elias gå och leka i lekparker och mata fåglarna :) 



En väldigt uppsvullen jag och en liten Elias :)


Lyrics

Remi skickade en låttext som han tyckte passade in på mig;


Say I got a woman way over town good to me oh yeah
She give me money when Im in need
She's there to love me both day and night
Never grumbles or fusses always treats me right
She knows a womans place is right there now in her home


Gulligt va? :D


Pojkrum


Om Elias skulle ha eget rum skulle han bland annat få de här sakerna :)






Allt från Ikea


Tvättmorgon


Idag var jag uppe med tuppen. Hade tid i tvättstugan kl 7. Shit vad jobbigt det kan vara att gå upp en timme tidigare än vanligt.
Vet inte alls vad jag ska göra resten av dagen. Ska i alla fall gå och hämta ut mitt löshår som har legat en vecka på Konsum och väntat, men annars vet jag inte.

 Ska ner snart till stugan igen..




Orange


Idag invigde Elias sin oranga body, en riktigt sommar färg. Han passar jätte bra i färgen precis som sin pappa ;) Bodyn är i storlek 80, lite stor men det ser inte konstigt ut, snarare skönt att den inte sitter åt så mycket. Så nu blir det bara till att köpa storlek 80 om man inte vill att han ska växa ur kläderna snart.
74 har han haft länge om man jämför med andra storlekar, men det är ju nu i den här åldern de små stannar upp i växten. Storlek 80 kommer han nog ha ett bra tag!






Det där med tungan är en ny grej han har hittat på. Lilla sötis!


Dammråttor


Jag somnade en timme med Elias, men vaknade nyss. Han sover fortfarande så vi får se om det blir svårt att få honom i säng ikväll. Måste nog väcka honom när jag skrivit klart det här inlägget så han inte blir allt för pigg.

För övrigt har vi inte gjort nåt idag förutom att vart på stan en jätte snabbis och köpte jackan. Remi började jobba två och jag ville inte vara kvar själv på stan så jag vandrade hemåt. Diskade, dammsög igen. Jag dammsög igår och idag var det redan skitit. I förrgår dammade jag och nu ligger dammet lika fint på möblerna igen. Vi måste han ett över dammigt hem :/ Äckligt.


Nu: Halv åtta hos mig :)

Ny skinnjacka

Idag köpte jag mig denna blåa snygging!








En svart skinnjacka har jag redan så jag slog till på en lite annorlund färg :)
Jag har fastnat för blått!


I'm so seg


Klockan är inte ens 12 och jag har redan hunnit dammsugit och diskat disken som blev efter middagen igår kväll. Jag brukar vara hemskt seg på dagarna annars. Men nu sitter jag här i soffan och segar igen medans Elias sover. Jag kanske också ska ta och vila ögonen lite..

När Remi kom hem från jobbet igår åt vi lunch, sen somnade vi och sen städade. Remi diskade bort diskberget och jag dammade. Golvet hann vi inte med då så jag tog det idag som sagt.
Lite senare ska jag gå på stan med Ida och Emilie kommer lite senare, antar att det blir fika också. Men jag ska bara dricka något, inget fikabörd för nu måste beach kroppen fram. Nu hur det ska gå till men ah.


Lady Gaga vs Beynoce


Lady Gaga kommer till Stockholm den 7 maj, och såklart är vi utomlands just då. Är det inte typiskt? Men jag vill hellre åka utomlands, men ändå. Kan bara förställa mig hur hennes show kommer bli. Egentligen gillar jag inte henne för hon är så konstig och äcklig ibland, men hennes låtar är bra!

Förra året i maj missade jag min favorit Beyonce. Då var jag fet och gravid och det känndes fel att åka på nåt sätt. Men nästa gång hon är här i sverige kan jag lova att jag ska vara på plats.

Beyonce och Gaga har ju en låt tillsammans, Video Phone. Lär säga att Beyonce utklassar Gaga helt och hållet. När båda är i bild så drar sig ögonen bara mot Beyonce.



Wohow


Vad är det jag ser?! 4+ grader :D



Ny vecka... igen


Vårt internet är helt kört ibland, därför blir det inte så mycket uppdatering alla dagar.

Igår jobbade jag. Skulle ha slutat 15 men jobbade över till 20. Det blev 500 spänn extra liksom :) När jag slutat gick jag hem till mamma där Elias var. Åt koldolmar med mammas as goda sås. Mums! Vi stannade där tills Remi kom och hämtade oss efter han slutat jobbet. När vi kom hem gick vi och la oss dirket, så det blev mycket sömn inatt men ändå vaknar jag skit trött. Typiskt mig. Hur mycket jag än får sova är jag trött.. Fattar inte.

Idag får vi se vad som händer, Remi slutar 12 så någonting ska vi göra annat än att bara sitta inne.
Nu ska jag diska i alla fall :P



Pigg och glad <3


Söndagsjobb


Ännu en ny dag. Söndag, veckans segaste dag. Idag ska jag i alla fall jobba så det blir inte bara att sitta hemma.
Det kommer säkert vara jätte mycket folk idag, folk som kommer från fjällen och vasaloppet stannar och äter hos oss. Full fart, men så ska det vara annars är det inge roligt.

Innan jag åker till jobbet måste jag gå till Ica och köpa välling och mat åt Elias, har bara så det räcker till en flaska till.



Den var ju bra



Kom nyss hem från bion. Filmen var inte alls så dålig som man har hört, den var faktiskit bra :) Jag vill också bli sådär liten som hon var i filmen, fatta coolt att få se världen från en sån synvinkel. Inte hela livet, men när man har lust :P
Dom två tilling tjockisarna var bäst! Haha, så jävla fula :D Filmen får 3,5 solar av 5, hehe.

Imorgon ska jag jobba några timmar på dagen så jag kanske inte hinner skriva före jag börjar. Men ha det bra mina vänner så hörs vi :D


Bio med tjejerna


Strax kommer Ida, Pernilla och Emilie och hämtar upp mig. Vi ska fika och sen gå på bio. Vi ska se Alice i Underlandet. Filmen har inte fått så jätte bra kritik men alla har ju sin egen uppfattning så man får hoppas den är bra i alla fall. Orka slösa typ 100 kr på en dålig film liksom.
Vill höra mycket saker om USA resan också, hur kul dom hade!


Wonderland


Bowlingen

Godmorgon!


Igår kväll bowlade vi med Emilie och Christer. Det var jätte roligt! Märktes att man inte hade bowla på ett tag. Remi har bara bowlat en gång tidigare, det gick inte så bra i början men sista omgången vann han faktiskt. Med totala poängen vann Emilie, jag kom tvåa, Chrsiter trea och Remi fyra ;) Tjejerna tog hem det!

Idag ska jag jobba 13-18, sen ska jag kanske träffa tjejerna ikväll, beror på vad dom ska hitta på :)

Nu.. frukost!











Dagen på stan


Nu är vi nyss hem kommen från stan. Gick och kollade i affärer på barnkläder i alla dyrare affärer som Tessan hänger i :P Och jag bara gick och svor om priserna. H&M, Lindex och Kapphal duger tyckter jag och Diana ;)
Fikade gjorde vi också. Blev ett Wienerbröd och Cola för mig.

Ska snart åka ut till mamma och lämna Elias. Fy vad jobbigt och sätta sig på en buss fram och tillbaka. Saknar vår bil ibland. Det är en månad kvar tills vi får tillbaka den, om inte lite längre. Många som har krockat och behöver laga bilen denna vinter verkar det som.


Haha sötis.
Dom med svarta bågar var faktiskt ganska sygga, men gröna.. Njaa :P


Stan med damerna och pojkarna


Nu ska jag mata Elias som har vaknat efter en lång lunch nap. Sen ska vi gå ner på stan och träffa Tessan och Diana med deras söner Tage och Josef. MYS! Det blev inte Valbo, men det var bara bra för min del så jag slipper stressa så mycket eftersom jag ska flänga hit och dit idag :P

Bäst vi sätter lite fart då :)



Så ser jag ut idag. Lite vindögd tror ja? Haha!


Min lilla cooling









Bilderna är från 6 månadersdagen


Okända prickar


Mina prickar på benen som kliar blev värre efter jag vart på hälsocentralen. Sköterskan visste inte var det var. Det var bara sånna där som bara kan dyka upp utan anledning. Jag fick kortisonsalva men det hjälper inte så mycket. Det blev fler prickar, men just nu är det bättre. Det kliar inte och de börjar försvinna.





De är precis som sönderkliade myggbett.


Fredag


Det blev bara ett inlägg igår. Jag är sämst på att uppdatera nuföriden. Jaja..

Idag har jag fullt upp. Ska träffa Diana och Tessan vid lunch och åka ut till Valbo så som det ser ut nu. Sen ska jag och Lilly hälsa på Tessan N och hennes son Casper. Och ikväll ska jag och Remi bowla med Emilie och Christer. Vilken rolig dag! :D

Förresten så har vi bestämt datum för dop nu. Den 27/3 i Heliga Trefaldighet kl 14.30. Alla som vill får komma. Det är bara de närmaste som får en riktig inbjudan och får fika efteråt. Om 100 pers kommer så blir det ganska dyrt med fika för alla om ni fattar vad jag menar :P




Urväxta älskade shorts :(



Nu på eftermiddagen är det tänkt att jag och Emelie ska åka hem till en annan Emelie och hälsa på henne och hennes lilla Charlie. Hör hört rykten om att Tessan och Tage också kommer, så jag hoppas det är sant ;)

Jag renasde nyss bland mina shorts eftersom vi ska åka till Mallorca om exakt två månader idag faktiskt, var tvungen att se om jag är tvungen att köpa några nya och svaret blev JA. Kunde inte ha ett ända par som jag hade före jag var gravid. Vissa av shortsen älskar jag så det ska verkligen bli sorgligt att göra sig av med dom :/ Det blev ett par kvar som jag beställde för någon månad sedan och dom kan jag ha i alla fall. Nu vet jag vad jag ska köpa för plagg till resan i alla fall, shorts! Resningen får fortsätta ikväll, nu ska jag göra lite mat.

Förresten så har jag en bra anledning att köpa snygga sommarkläder nu, Remi tycker det är onödigt annars när jag kommer hem med ett linne mitt i vintern. Men nu ska vi ju åka så nu har jag faktiskt en bra anledning ;D



Mina älskade :(
Längst till höger är det en svart, kort hög kjol som prislappen sitter kvar på till och med.
Tänkte lägga ut shortsen här på bloggen och se om någon kanske är intresserad av att köpa :)


Sängdags


Nu ni mina guldklimpar ska jag nog ta och knyta mig. Väldigt tidigt för att vara mig, men sömn kan man ju inte få för mycket av så jag kom på idén att gå och sova. Det lär vara det bästa och skönaste verb som finns! <3 Soooova.. Man hör liksom hur mjukt och gosigt det låter. Åååh!

Godnatt!



Google bild


This day


Idag jobbade jag 11-15. Emelie var snäll och satt barnvakt och det hade gått jätte bra :) Fast hon sa att han hade slagit pannan i fönsterbrädan och blivit lite ledsen så det var inge konstigt om han kanske hade en liten bula eller var blå imorgon. Haha herregud!

När jag kom hem från jobbet hade Emelie bestämt att vi skulle gå till stan och möta Carl-Henrik och Henke på Flanör för en kaffe, men självklart blev det mat istället för en liten kaffe. Jag är bäst på att slösa pengar. Dumma mig!
Slängde mig i duschen och sen gick vi och gjorde dom sällskap i alla fall. Sen gick vi och kollade efter ett par jeans-short som jag vill ha till resan men hittade inga, får leta mer nogrannt någon annan gång.

Nu kom Remi hem så nu ska jag vara lite sällskaplig med honom :)


Resan bokad



Igår kväll bokade vi resa till Alcudia i Mallorca. Vi åker 4/5-11/5, två månader kvar. Som jag längtar!! :D

Resan blir barnfri, jag och Remi åker själva. Ska bli skönt men jag kommer sakna Elias som tusan! Men han har ingen nytta av att åka utomlands. Han kommer vara 9 och en halv månad då och vi kommer inte kunna göra så mycket, man blir så begränsad liksom. Han kommer bli så uttr¨åkad på flyget också :P Nu när han inte ska följa med kan i sola och bada hur mycket vi vill, shoppa och äta ut i lugn och ro, åka på utflykter, snorkla mm. Elias har ju som sagt ingen nytta av det, han förstår ju ändå inte om han är i Sverige eller på Mallorca :P Han kommer ha det bättre hemma hos mormor. Nästa resa får han följa med :)



Här kan ni se fler bilder från hotellet.


Ballerina kladdkaka is the shit!






Jag och Remi har ett varsitt paket. Vi skrev namn på dom så man inte kan ta av den andra :P
Aa, så gott är det!


Today


Idag var jag och Elias med Emelie ut till Valbo. Vi började med att gå till jobbet och äta lite. Emelie var hungrig efter hennes körlektioner :P Elias blev också hungrig, han åt nästa upp hela sitt Happy Meal. Haha nu tappade alla andan va? Han åt nästan upp en hel barnmatsburk menade jag ju såklart ;) Happy Meal får vänta till 1års dagen eller nåt. 

Sen gick vi in på Köpis där jag stötte på Erica och Minna. Stog och prata ett bra tag för det var rätt längesen jag träffade dom :)
Kom ut från Köpis med ett par bikinitrosor som matchar med en överdel jag har här hemma som jag inte har någon underdel till.. Eller jo nu har jag ju :P

Nu sitter vi och kollar på Dating in the dark och efter det är det DESPERATE HOUSEWIVES!! Ni kommer väl ihåg hur det slutatde sist? Spännande som fan!




Bilstolen


Vi betalade 2095 kr för den nya bilbarnstolen på Barnens Hus. Den hade kostat 3195, men dom hade satt ner den 1000 kr och vi hade 100 kr kvar på presentkortet. Det var ett bra pris för en bilbarnstol men ändå dyrt tycker jag. De passar på att ta betalt av sånna där saker man måste ha för de vet att folk köper ändå :P



Den ser ljusare ut på bilden än vad den egentligen är.


Jag är tillbaka!


Jag har vart frånvarande från bloggen någon dag och det beror på att jag gjort annat än att suttit framför denna apparat :P 3 dagar utan dator har faktiskit vart skönt.


I fredags jobbade jag, lika så i lördags. Och i lördags kväll var det även lite fest. Vi var några stycken här hemma och sedan var det meningen att vi skulle på krogen, men det var så sjukt långa köer överallt så vi gick bara och satte oss på en pub. Det var bättre än att sitta där än att vara inne på en smockad krog och trängas och ramla fram.

I söndags var vi och köpte en bilstol till Elias och hämtade han hos mamma. Vi stannade ett tag och åt tacos och fikade.
Igår var vi och kollade på en lägenhet, handlade vi och sen gick jag och fikade med Johanna :)

Idag får vi se vad som händer. Frågade Emelie om hon har lust att följa med ut till Valbo och kika runt på Köpis. Har inte fått svar än, men hon är nog på så jag ska börja göra mig klar nu.



Elias badade hemma hos mormor.


RSS 2.0