Boka resa till Paris!



yes yes yes! Ikväll ska jag och ida boka resa :D till PARIS! ska bli så kul! vi åker i slutet av mars och blir borta en vecka och två dagar :) lite najs! jag har inte vart utomlands sen i 6an :O så det är ju ett tag sen kan man säga :P
åååh, vad jag längtar :D kan ju lova att jag ska köpa student klänning där ;) om jag hittar någon vill säga :P tror inte att någon kommer ha lika mig på studenten då! hihi.

Idag har jag vart i skolan och det gick bra :) imon är det praktik igen! veckorna går så fort, och det börjar närma sig! ;) så blir det utgång imon också :D slick, fan va kul! älskar slicken :D har aldrig haft tråkit där. men först är det träning, reggeton som börjar imon! snacka om uppvärming inför utgång ;) riktig dans det. yeeah!
- Isabell, du måste följa med ut! :D
Igår började cabare, men jag kan nog inte fortsätta med det för jag fick skit ont i ryggen av den dansen :/ jag som ville dansa den! :(

Nu ska jag plugga lite, sen ska jag gå och sola. också måste jag boka kryssningen på internet :)



image73
Dit ska jag!



Snart kommer adam hem :) <3



aa, men tagga morgandagen då tjejor :D



/ Viktoria

KUL! :D


Igår, fan va trevligt vi hade :) Jag, erica, angelica, amanda och markus var hemma hos mig på lite förfest och käka tacos, sjöng singstar, spelade spel och hade skit trevligt! :D Så krogen var inte heller så dum ;D skit kul! fast jag borde väl skämmas egentligen, som jag gör också med ah :P skit KUL iallafall! så nu är det bara tagga torsdag som gäller ;) angelcia och erica! ;)

Sov hos angelcia inatt och på torsdag blir det väl hos erica.. jag tycker det är kul att sova borta. hade ju hemlängtan jämt när jag var liten så de är nu det har börjat blivit kul för mig och sova över hos kompisar :D haha!
Vi vaknade typ vid 11, gick upp och åt frulle sen åkte jag hem och angelica åkte och kolla på nån match :P
jobbade idag från 15.30-20.30 :) money money!
nu ska jag ta en dusch, sen blir det sova :) skola och tandläkaren imon :P

adam ringde nyss :) han har det bra där borta i alperna :)



image71

Lika glad som alltid ja!



den här bilden togs när vi lekte en lek :P
image72

Ni kanske fattar vad som hände :D hahahaha

Guldlåt Twista - Give it up :D


Godnatt!

/ Viktoria



Löööv to dance!


Praktik idag, fick hur mycket varor som helst :O Höll på hela dagen med att packa upp, galja och prismärka. Vi blev percis klar när jag slutade. Timeing! Helene som jag jobbar med, hon åker till thailand imon! :/ FUSK! jag vill också dit! det är min dröm just nu! men nu håller jag och Ida på att planerar en annan resa som ska bli av i mars ;) jag hoppas den blir av, den måste det! - så få inget jobb i norge ida! ;D vi ska nämligen åka om ida inte får jobbet.. så jag hoppas så klart att hon inte får det ;P tror inte hon vill nu egentligen heller.. - du har ju redan ett jobb här hemma gumms! :D vi ska till Paris!! xD Bonjour! Fatta, naaajs! 

Idag har jag tränat! :) det var jätte roligt idag! började på en ny dans, igen :P mycket att komma ihåg nu, och MER blir det :O men kuuuuul såklat ;) man blir såå glad av muskien. men jag kan blir sur också om jag inte lär mig rätt på en gång. har typ inget tålamod jag inte :P 
Vi har visst redan blivit tillfårgad att vara med på karnevalen i Karlshamn i sommar! hoppas hoppas! fyfan vad kul vi hade där :D men då ska jag komma ihåg strumpbyxorna denna gång ;)
Till allt folk där ute.. börja dansa! Man mår bra av det, man kopplar ifrån allt annat för en stud och lever sig in i dansvärlden. man behöver inte vara skit bra heller, ha bara kul då blir det bra till slut! :)

image65        image66

Sista tärningen innan stora scen ;)             Vår mysiga danslokal! Gillar att den inte är vit och tråkig.
Man var jäääklit taggad där!                          Mycket färg med alla dräkter! :D




Köpte två tröjor och ett halsband idag på B.young. (min praktikplats) alltid ska man gå hem med något nytt i väskan därifrån. Jag har köpt hur mycket kläder som helst som två sista veckorna. men nu måste jag sluta med det! ska spara till Paris och resor i sommar :)

image68 Halsband Gemini 199 kr

image69 
T-shirt/tunika ichi 199 kr. Rea 100kr 
   image70
 T-shirt ichi 199,50 kr. Rea 100 kr.


Lite vanliga vardagskläder behöver jag, och nu fick jag ju de :)


/ Viktoria


SÖT!

image64

En sån lite kis vill jag ha! så söööt :) går ju nästan inte kolla på honom utan att man blir helt tokig :P

/ Viktoria

I like Gynning!



Idag har det vart en sköning dag :)
Sjukanmälde mig imorse på grund av den äckliga oprationen igår. måste ju vara hemma och läka ihop lite :P men imon ska jag gå i skolan igen. kommer nog inte kunna äta så bra så jag ska ta med mig en stooor drick yought! :D hehe.
Jag har bara tagit det lungt idag! duschat och använt peeling, städa undan lite kläder på rummet, suttit lite vid daton åså :) kl 15 var jag hos frisören och klippte topparna. jag färgade ögenbrynen och ögon fransarna också :)
jag älskar känslan man har efter man vart hos frisören, man känner sig som ny! om det blir bra förstårs, annars är det inte så rolig känsla :P och nyss var jag och solade :) tog en liten promenad dit och hem igen. vår träning var insätlld idag, igen :( så då fick jag dåligt samvete om jag skulle cyklat, därför gick jag :P hehe. igen har ju dött av det vad jag har hört.

Fick mitt lönebesked idag! mitt första :D jag måste ha räknat ut väldigt fel hur mycket jag skulle få för jag fick 1000 kr mer än vad jag hade fått det till.. det var naajs! ;D jag lägga in pengar på mitt sparkonto och så ska jag lägga in pengar på ett konto som jag sparar tills i sommar när man ska resa :) får inte så mycket över sen men jag får ju studiebidraget också, så jag klarar mig bra.

Nu sitter jag här och målar mina naglar röda :P sen ska jag nog gå ner och äta nudlar. sen är det bara vänta på att "I huvudet på Carolina Gynning" börjar. det var så jäkla kul sist, haha. så är hon ju så fin :) har inte gillat henne förr, men hon är så rolig, so i like her now :D mycket också för att hon skippar sina sillisar, det är bra gjort av henne! :D mycket finare utan sånt skit :P

image63
:)


adam kommer till mig efter hans träning.. han ska sova här :)

/ Viktoria ♥

Ny opererad..

 Jag säger bara: BLÄÄÄÄSH!

Det efter oprationen som det hemska börjar. Man kan inte äta normalt, inte prata normalt, blöder hur mycket som helst, sväljer blod och det är det äckligaste som finns! känner den där smaken hela tiden, man mår illa! usch usch! men är ändå väääldigt tacksam att det inte är något värre man har opererats för, så ska kanske egentligen inte klaga. vissa har det värre!

Idag fixade vi studentkryssnings biljetter :) gjorde det på polhem.. borgis är ju så seeg så man vet ju inte om man skulle fått nåra om man väntade, så vi köpte för att vara säkra :) så nu var det gjort iaf.

Efter oprationen så har jag inte gjort så mycket. typ gått och sköljt munnen hela tiden för att få bort äckel smaken av bold. haft pappaer i munnen. fått damp för att det är så äckligt typ :P
så var jag upp på köpis med mamma och köpte ett linne jag hittade igår. hade tänkt och köpt det förut med då sa plånboken ifrån.. men nu var det på rean och var 300 kr billigare så då var det bara att köpa ;D



image62 Det kostade bara 99 kr nu!

Tur att jag inte köpte det när jag tänkte köpa det först då det kosta 399 för så skulle jag blivit skit sur nu om jag såg att det var på rean :P


Nu sitter jag här och äter glass :) det kan jag iaf äta för det får ALLTID ner! den som kom på glass borde få nobelpriset! I love it! aja, men tagga studentkryssningen :D 3 månader kvar men, va tusan!


/ Viktoria ♥

Sjukling :/



Igår efter praktiken åkte jag direkt till skolan för jag skulle hämta en bok eftersom vi har prov på måndag. när jag kommer fram så har jag såklart inte skkåp nyckeln med mig. men kom ändå på att jag inte ska till skolan på måndag för jag ska ju operera mig :/ usch, jag vill inte. skulle inte vara lika hemskt om jag inte visste hur det var, men nu vet jag ju det eftersom jag gjort samma sak en gång tidigare. usch & fy!
När jag åkte hem igen så höll jag på somna på bussen, sen när jag gick från bussen börja jag känns mig febrig, bara så där helt plötsligt. så när jag kom hem tog jag mig ett bad och sen la mig i sängen och somnade. sen när jag vaknade var jag helt kokhet och kännde mig jätte sjuk. frös och var jätte varm på samma gång. 

Imorse när jag vaknade var det samma sak, men nu känns det bättre kanske för att jag tagit ipren men hoppas inte.. hoppas jag blir frisk tills imon. Jag ska ju jobba i helgen, vill inte förlora massa pengar :( så ska jag ut med angelica och erica imon också. jag vill inte vara sjuk nu!

Idag skulle jag ha gymat med adam, var ju så längesen jag gjorde det nu. men kan inte på grund av denna sjukdom. bläää blää! men han kommer hit efter han gymmat :) !! då blir det chips jag grejer framför tvn. Let's dance ;) som adam inte gillar så mycket. - men du får stå ut! ;P


Nu har viruset på msn satt igång igen! :@ ta inte emot något om jag skickar, för det är virus!



image61
Ge mig sommar!


/ Viktoria ♥


Virus dator :@





En sak kan jag lova.. min dator lever sitt eget liv! och den lider av VIIIIIRUS!! 



Idag har jag vart i skolan som alla andra onsdagar. dagen gick fort och bra :)
Efter skolan åkte jag hem och åt en macka och hittade paket med kläder som jag beställt från H&M :D 
sen tog jag och ida bilen och åkte till stan och kikade lite. det första man gör när man kommer till stan är att alltid gå in på H&M och kolla.. och som vanligt hittar man alltid någonting man vill ha som man egentligen inte behöver :P men jag höll mig för att inte köpa något onödigt, så jag köpte två saker jag beövde ;P det var en vanlig lila t-shirt och en hårnypa :) jag mena t-shirts kan inte få för mycket av, dom är praktiskt ;)  t-shirten kostade bara 49:50 kr på rea och hårnypan 14:50 :) det var bra! 
efter vi kollat klar så gick vi och fikade, fast det blev lite mat också. jag åt bakad potatis med räkor och sallad. Jätte gott! :D till efterrätt blev det kladdkaka. så nu är man 5 kg tyngre känns det som :P
det var kul att träffa ida igen! det var läängesen vi var med varann. jag har ju skola, jobb och träning.. hon har sitt jobb och även håller på för fullt att söka nytt ;P så vi har fullt upp vill säga.
Appropå träning! jag har träääningsverk i låren idag sen träningen igår, haha :D men det är skönt.. känns som man har presterat lite då ;)


Kläderna som kom i paketet idag var en klänning, tunika, gråa leggings och ett vanligt svart linne.
har bara bild på tunika och klänning.


image60 

image58
Visst är den fin!? :)




Imorgon är det praktik, igen! dagarna går så sjukt fort. så är det träning också, om inte pilar jobbar förstårs. men hoppas inte :D vår nya dans som vi började på igår var så rolig! :D snacka om rumpdans ;) kul kul kul! så blir man såå glad av muskien! Lööööv to daaance !!


/ Viktoria ♥
















 


Sista terminen, vårtermin 2008



Jag och angelica var på Förtrollad igår :P haha, den var rolig! erica kunde inte följa med för hon har lite brist på pengar ;P



Första dagen i skolan idag efter det sköna jullovet. var ju sådär jätte uppskattat från min sida :P och nu känns det att man börjar närma sig slutet ;) men vad ska man göra sen?! :/

2008, då kommer det hända mycket saker känner jag på mig :) det blir ju heldel jobb och skola.. och träning såklart. nu blir det massa studentfester, och studentkryssning 11/5 fick vi reda på idag :) och balen skulle visst vara 24/5. så är det ju vattenkriget och barrundan också :D men det är ännu närmere slutet :P
men före allt det kommer jag få en lillasyster! :D om allt går som det ska vill säga. och det hoppas jag det gör den här gången :) 27/4 är det meningen att hon ska komma till världen :) då kommer hon vara med på min student :D sen så kommer ju älskling fylla 18 också i år ;D i april. då kommer han bli lika stor som mig ;) hehe.

I sommar hoppas jag på att det bli mycket dans! karnevaler och uppträdanden :D tydligen sista året som cityfesten kommer vara, och det betyder att det är sista gången för oss att uppträda där :( vår största show.
och jag hoppas hitta ett nytt jobb i sommar också också :P så ska jag åka utomlands med adam :D och utomlands med vänner också! så hoppas jag att man kan dra ihop ett gäng och åka neråt i sverige på lite semester! många som har körkort nu ju, så det skulle vara perfekt ;)



Idag efter skolan har jag inte gjort nånting.. har blivit förkyld och nu väntar jag bara tills jag får feber, för det känns som det kommer smygande.
kollade typ nyss klart på Victoria's secret show 2007 :D det var i söndags när jag jobbade så jag missade, men idag var det visst igen :D vilken tur jag har! dom är ju så snygga :O

speciellt Alessandra Ambrosio!
image56 
:) jag vill också se ut sådär!



Imorgon börjar praktiken igen. Får se hur jag mår imon då. så har jag träning imon också :) om jag inte kan vara med och träna ska jag iaf åka dit och kolla.



/ Viktoria







Lite shopping!


Idag gick jag upp kl halv 9. skulle vara hos tandläkaren 10.00. allt gick som det skulle, fick tandställning i underkäken :S :P sen var det bara åka hem och duscha och göra sig klar för sen skulle jag till stan med erica och angelica. mitt upp i allt när jag höll på göra mig klar så lossnade såklart en platta från tanden. så det var bara ringa och berätta hur det var, och som tur var fick jag tid idag kl 15.00. så erica och angelica fick följa med mig dit när vi ändå var på stan. det tog typ bara en kvart så var allt på plats igen :P sen gick vi och åt inne på nian. pasta, gott gott!

jag hittade ett par skor på rean.. 200 kr bara! och så hittade jag en skjorta på Gina (inte rea) :D

min skjorta!
http://www.ginatricot.com/se/#/product/2033

mina skor!
image55 



imorgon ska jag på bio med erica och angelica. har träning egentligen men jag kommer nog ändå inte kunna gå för jag kommer ha så jäkla ont i käften så jag inte kommer kunna koncentrera mig och då går det inte bra att dansa! det är precis som att ha när man precis har fått tandställning. det spänner i hela huvudet :/
men vi vet inte vilken film vi vill se, fast jag röstar för Förtrollad eller Bee movie ;)


/ Viktoria ♥



äntligen ledig!


Ooo herregud! nu är jag trött. har jobbat så mycket den här veckan, men korta pass som tur är. de är väl så man får börja när man är ganska nylig nybörjare :P har jobbat måndag (nyår), onsdag, torsdag, fredag, lördag, och idag, söndag. puuh! men PENGAR blir det :D det behöver jag.. alltid! :P
jag tog med mig en el natcho idag hem från jobbet. shit vad god den va! :O måste köpa en sån snart igen! :) haha.

imon är jag leeeediiig :D då ska jag gå på stan med erica och angelica :) mina tjejor! vi ska kika runt lite och ta en fika också :) så måste vi bestämma när vi ska ut nästa gång också! det var ju så himla kul sist :)
men först, kl 10.00. ska jag till tandläkaren och få tandställning på undertänderna :/  aja, har du de uppe så då kan jag lika gärna ha det nere också :P och fatta snygg man kommer bli när allt är klart med den ;D haha. jag ska le som aldrig förr! i hela mitt liv :D


Angelica                                                            Erica
image54      image53

dom är guld!



på onsdag börjar skolan igen :/ tungt! men det är sista terminen så det är bara att kämpa på.. det lönar sig ju i slutänden.. jag mena, med studenten och allt ;D


älskling kommer hit och sover med mig snart <3



/ Viktoria ♥

RSS 2.0