Fruktar inte dagis


Började dagen med att gå upp före Elias :O Nån rörmokare ringde Remi och sa att han skulle kolla på vårat handfat som dom ska byta ut för det är fula märken på det. Det gick på typ en minut och någon minut efter det vaknade solstålen han också :) Rörmokaren skulle återkomma senare sa han men inget nytt handfat så långt ögat kan nå. Undra när det kommer då.

Vi gick till dagis med Elias idag även fast både jag och Remi var ledig. Det var bara för att vi ville se hur han regareade efter vad som hände i fredags. Vi var där en liten stund med honom sen gick vi till stan medans de åt lunch och sov.
Medans vi var där med honom så var det en tjej som tog honom i ansiktet och då blev han ledsen. Han får väl flashbacks stackars lilla <3 :( Men det var bara det, sen gick det jätte bra resten av tiden han var där. Han var precis som han brukar vara.

Vi ringde försäkringsbolaget idag. Eller Remi gjorde, jag hatar att ringa! Det är hemskt :P Aa, i alla fall så fick vi ett ärendenr och vi ska höra av oss om ett år och se om det fortfarande finns märken kvar. Och om det gör det får vi ut en summa. Hur mycket får vi se då.




Älskade lilla pluttis <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0