Bilder på såren

Nu är jag hemkommen från jobb och en sväng på Köpis. Remi och Elias kom och käkade på jobbet sen gick vi och kollade i lite affärer. Det blev några köp också.
Jag har hunnit duschat och Elias har badat. Remi har nu tagit över badrummet och tycker väl att det är hans tur nu ;)

Ikväll ska vi inte göra nåt speciellt. Mysa och smaska något gott framför tvn. Jag vill ha sushi och godis! Måste traska iväg till affären och köpa nåt gott när håret mitt har trokat.

Okej, varning för hemska bilder nu på Elias rivsår. Inte att leka med. Men måste säga att det ser mycket finare ut idag än igår, fast dock ner några djupare ut än vad man kunde se igår :S
Och som ni ser kvrävs det ganska mycket att få till sånna rivmärken. Ungen måste ha tagit i som tusan och haft sjukt långa naglar.
UUHH, jag ser bara bilden framför mig när han ligger där och blir riven :( Faaan!







Trotts allt så är han på humör. Hjärtat mitt <3


Kommentarer
Postat av: Linn

Men fy! Vilken hemsk unge som ens får för sig att göra något sådant! Tur att Elias leker på som vanligt i alla fall, han verkar vara en glad och trygg kille. :)

2010-11-13 @ 18:19:41
URL: http://liinn.blogg.se/
Postat av: Camilla

Men stackarn!!

2010-11-13 @ 19:23:33
URL: http://lacamela.blogg.se/
Postat av: Sandrah, Colins mami

Men stackars! Vad arg jag skulle bli om någon gjorde så på Colin.

2010-11-13 @ 20:28:21
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: shiva

guuuud vad arg jag blir. Hur i helvete kan man göra så????? Och vart fan var fröknarna? Att dom inte tog bort henne innan hon hann göra så.. hoppas det läker fort och att den dumma flickan aldrig närmar sig igen. Hade kännt exakt samma som du känner om det vore min son. Vet inte hur jag skulle reagera om jag såg det hända....fyyyyfan

2010-11-13 @ 20:53:30
URL: http://shivaa.blogg.se/
Postat av: Hannah

Fy vilka hemska sår han fick. Men det kommer nog att bli fint när det är klart. Det som är otäckt är att barn inte har någon som helst empati innan dom har blivit 4 år. Dom behöver inte vara knäppa utan dom är bara barn. Det är ju därför ungarna kan dra benen av en groda och tycka det är roligt. Hmm lite knäpp är dom nog.

2010-11-13 @ 20:56:12
Postat av: Sara Bergström

Vad arg jag blir på den flickan som har gjort så... Så gör man inte, hon borde få lära sig vett och etikett.. Lycka till i alla fall så det inte blir några fula ärr :/



Ha en super söndag!!

2010-11-14 @ 07:26:46
URL: http://bergstromsara.blogg.se/
Postat av: Emma, Mamma till Tuvaliee!

Men herregud. Vilken chock jag fick. Kunde inte tänka mig att det skulle se ut sådär. Det såg ju jätte djupt ut på första bilden. :O Hemskt!!

2010-11-14 @ 09:24:44
URL: http://aboutourslife.blogg.se/
Postat av: Pety

alltså jag blir så jävla ledsen när jag ser dom här bilderna...man är inte speciellt sugen på att lämna Iza på dagis längre. lilla gubben :(

2010-11-16 @ 08:57:40
URL: http://beloelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0