Vätskebrist

När ska man söka hjälp?

Om barnet förutom kräkningar har ont i magen eller dålig aptit, eller man är orolig för att barnet inte får i sig tillräckligt med vätska, bör man kontakta en vårdcentral.

Man ska söka vård direkt på vårdcentral eller akutmottagning om barnet inte vill dricka, inte får behålla någon vätska eller verkar slött, dåsigt och passivt.


Så står det på 1177 hemsida. Elias har alla symtom och det sa jag också men ändå när man ringer dom säger dom bara "Ge han vätska var 5:e minut, det är därför han är trött för han har vätskebrist" Jajaja vi har hört det, ge mig en läkartid för i helvete! Vätskebrist är allvarligt när man är så liten!
Visst vi skulle ringa senare om han inte hade blivit bättre men då kommer man ändå få vänta tills imorgon och ringa hälsocentralen då. Idioter!

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mamma

Man blir så arg på sånna som inte tar folk seriöst på 1177. Inte konstigt att det står så mycket i tidningarna om att dom gör misstag med så små barn.. Hoppas han blir frisk snart (:

2010-06-21 @ 18:48:26
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: emma

Tveka inte att åka till akutmottagningen och KRÄV att de gör något. Det är mycket lättare att handskas med dom på så vis istället för över telefon.

2010-06-21 @ 19:29:13
Postat av: Emma, Mamma till Tuvaliee!

Jag håller med. Tvecka inte på att åka dit med Elias om du känner dig orolig och stå på dig, Viktoria. Det spelar ingen roll vad dom har för jobb, är hjärnkirurg eller läkare. DU känner din son bäst!

2010-06-21 @ 22:20:12
URL: http://aboutourslife.blogg.se/
Postat av: d e s s l i k e s.com - high heels gives you a better view.

Var hård på att ni ska få hjälp! Först sa doktorn på hälsocentralen till oss att vi skulle vänta tills efter helgen (detta var en fredag) men vi sa att vi absolut ville åka in och få en barnläkare att titta på henne, när vi väl kom in sa de att vi absolut inte skulle kommit senare - så var stenhård!!

2010-06-21 @ 22:31:28
URL: http://desslikes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0