Här kommer gårdagens middag



Gott som satan



Tabouli

1. Lägg bulgur i vatten och låt det stå i 30 minuter.

2. Finhacka lök, färsk persilja och tomat och lägg i en skål.

3. Pressa citron och häll i skålen.

4. Blanda i bulgur, salt och peppar.


Fylld lövbiff

1. Lägg mozzarella och soltorkad tomat på köttet och rulla ihop hårt.
(Använd en tandpetare för att hålla ihop köttet om det faller ihop)

2. Pressa 2-3 vitlösklyftor i stekpannan för mer smak.

3. Lägg i köttet och stek på låg värme, med lock om ni har.


Dressing

1. Blanda grekist youghurt, senap, salt och peppar. Blanda.

2. Ha i lite vatten för att det ska bli lösare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0