M.K



Hallå alla efter ett tag av bad update, sorry!

Kan berätta att när vi var och bada igår gick det hur bra som helst! Elias älskar verkligen att bada och han är så jäkla söt när han badar också :D <3 Tyvärr så glömde jag kameran såklart, typsikt :/ Men vi ska åka snart igen och då glömmer vi den inte. Vi var där i ungefär 3 timmar, sen åkte vi hem till mamma och var där en stund.
Efter det åkte vi hem och Emelie kom hit och kollade på Idol med oss :) Och jag lär ju säga att jag blev överlycklig att Camilla äntligen åkte ur!


Idag började vi dagen med att åka ut till Valbo på loppis. Trodde och hade för mig att loppisar var lite roligt. Men jag säger då det, INTE vår grej preics! Vi var in kanske fem minuter sen vände vi ut och åkte till mamma en sanbbis innan jag åkte till Diana för en Mary Kay visning. Tredje gången jag är på en sån nu och jag älskar det! Man känner sig så fräsch efter man fått testat produkterna. Det är så kul! Dock har jag aldig köpt något för jag inte haft pengar just då, även så var det idag. Men nu ska jag försöka komma ihåg när jag får pengar att jag ska köpa någonting därifrån. Jag skulle vilja ha allting som har med rengöring och krämer att göra fast det skulle ju bli några tusen så det kan jag drömma om :P Men någon produkt kan jag köpa i alla fall.


Nu ska jag gå in i köket och hjäla karln med maten. Fläskfilé blir det visst :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0