Kliniskt rent


Puuh! Nu har jag städat och vart i farten sedan 13.30-14. Klockan är nu 18.15 så ni kan tänka hur fint det är här hemma. Det är renare än hemma hos Bree I Despret Housewives, och då är det rent!
Jag har inte suttit ner en ända gång sedan jag började städa så jag kan lova att det var skönt att slå sig ner i våran mjuka stora soffa nu. 
Jag är väldigt stolt över mig själv att ha gjort allt detta. Plus att jag är gravid också, vilket gör det lite svårare, but I did it.

När Remi kommer hem ska vi laga fläskfilé med pommes. Gotti. Men först och främst måste han hjälpa mig att gå ut med soporna och gå ner i källaren med lite grejer. Det har vi tänkt gjort länge, men vi fick nyss en ny nyckel dit eftersom vi tappat bort den andra. Skönt att få ner lite grejer dit så dom slipper ligga i ett hörn och dra åt sig damm.

Nu ska jag marinera köttet...Kommentarer
Postat av: Anonym

det visar väl bara att livet fortsätter även när man är gravid. Livet stannar inte upp och dammtussarna försvinner inte av sig själv.

Är själv gravid i v. 38 , ta det som det är istället för att tycka så syndom dig.

2009-05-17 @ 22:42:27
Postat av: Pety

Hahahah vilken jävla surkärring.... orka kommentera när man ändå bara ska vara grinig

2009-05-18 @ 00:23:27
URL: http://lapetramaria.blogg.se/
Postat av: Erica Persson :)

Jag förstår mig inte på folk som ska klaga på allt och alla genom en datorskärm,. Sköt ditt eget liv istället och bekymra dig inte om Viktorias, hon klarar sig nog bra utan dig och dina "råd" :)

Hörru Viggo, hör av dig nån dag :)

2009-05-20 @ 19:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0