Ge mig lite tips

Förresten! Är det någon som har nå bra tips vad man ska göra när man är torr i ansiktet? Någon bra tvättkräm, ansiktsmask, kräm eller kanske någon rolig huskur? Jag smörjer och smörjer men så fort jag lägger på foundation eller puder blir jag torr. Inte något med olja i för då blir jag bara glansig efter en halv timme.
Jag vill ha baby hy!


Så vill min hy se ut!



Bion igår var jätte bra! Jag rekommenderar att se den. Filmen hade mycket humor, men mycket allvarliga scener också. På slutet satt jag och grät som en tok. Och det var precis i slutet också så när lamporna tändes och man skulle gå så var man ju fortfarande blöt under ögonen och snorig i näsan. Det var lite drygt. Remi bara skakade på huvudet och skratta när han såg att jag grät. Men jag kan inte rå för det, jag börjar gråta jätte lätt när jag ser på film eller tv. Extreme home make over och spårlöst är tex två program som får mig att börja böla. Haha, det är hemskt!
Har glömt säga att jag träffade Frida igår. Vi ta en promenad och hade mycket att berätta och prata om. Kanske för att vi inte har setts på hur länge som helst (!) eftersom hon bott i Norge. Det var kul att ses igen :)

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har jobbat i 5 timmar. Det var jätte mycket folk idag. En lunchtimme sålde vi ca 3000 på tio minuter. Då är det många som är hungrig samtidigt. 
Remi kom och hämtade mig efter jobbet. Åt lax när vi kom hem som han hade gjort. Sen la vi oss och vilade i 1-2 timmar, och kände oss sedan för lata så vi bestämde oss för att gå och ta en fika nere på stan. Så det gjorde vi :) Nu är jag här hemma och små kollar på Beck och Remi är med sina kompisar.. Spelar kort som vanligt :P





Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Bara för att du har en!;P Jag vet iaf att chilenare heter chilenare! :P Finns det libanesISKA korvar föresten?

2009-03-22 @ 23:20:10
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Emma

Ett tips du kan prova är att tvätta ansiktet, med egentligen vilken tvål som helst, utan olja i sig. Sedan en ansiktskräm som jag varmt kan rekomendera är; Visibly clear (av Neutrogena), jättebra ansiktskärm utan olja :D

Finns att bla. att köpa på apoteket, dessutom har de ju en hel tvättserie också, men för mig funkar det med vanlig tvål :)



Lycka till!

p.s Grattis till bebisen!

2009-03-22 @ 23:40:18
URL: http://www.lemmal.devote.se
Postat av: Ammi

Lush Lush Lush! Cosmetic lad skulle säkert funka kanon, och angels on bare skin rengöring. Och en färsk ansiktsmask. Vad du än köper annars, se upp för mineraloljor och parfymer!

2009-03-23 @ 10:17:38
URL: http://amelies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0