En sväng på stan



Nu har vi kommit hem från stan. Vi åt på Java och kollade runt lite bara. Det var skönt att få komma ut och inte bara sitta instängd här hemma i lägenheten. Jag var så orolig att Elias skulle bli ledsen och börja gråta mitt på stan men det gjorde han inte. Han sov så gott och var jätte duktig. Han började gnälla när vi precis hade ätit klart men då fick han också mat så var det bra sen igen :) Det känns lättare nu när man vet att det är inte så farligt att ta med han ut bland folk. Bara han får mat när han vill så går det ju bra. Vet inte hur jag ska förklara med det känns bra nu och lättare att slappna av.

Tänkte om vi skulle ner på stan igen lite senare på Sommarkväll, ni vet dit jag skulle förra veckan med Diana men senare då på kvällen blev de till att åka till förlossningen istället ;) Men tror vi skippar det. Det kommer vara sånt liv och fulla människor kommer det nog också vara gott om. Kanske nästa vecka, då har vi nog köpt sånna där hörselskydd till lillen så han slipper höra alla jobbiga och höga ljud :)


Han bara sover..


och sover :) Men vi klagar inte <3

Kommentarer
Postat av: Mia

Han är söt :)

2009-07-22 @ 20:36:29
URL: http://miiaa94.blogg.se/
Postat av: - Desirée, mamma till Melody !

jaa jag såg en likadan när vi var in till myrorna i gävle tidigare i veckan fast den kostade 85kr men ändå - så himla skönt & snyggt! :)

2009-07-22 @ 22:01:40
URL: http://desireej.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Lägg gärna ut en bild på hela vagnen! :) Skoj att kika vad folk har för vagnar..



krams krams

2009-07-23 @ 04:18:37
URL: http://stephanieronning.blogg.se/
Postat av: josephine - mitt liv som sambo

skönt att allt har gått bra för er :) han är ju så söt ! måste få se han sen ;)

2009-07-24 @ 13:59:43
URL: http://josephinewestling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0