Orolig



Att träffa Ida var som vanligt trevlig. När man träffar henne efter att hon har vart ute och farit och flängt så känns det inte som att hon har vart borta så länge som hon har. Det finns alltid så mycket att snacka om.
Om tio dagar åker hon till Norge igen och ska jobba där en månad bara. Sen blir hon mest hemma över sommaren och då ska vi göra saker som även lillen kan vara med på när han har kommit :) Det har vi redan planerat. 
Vi åt på café Java sen gick vi och kollade på stan. Remi kom efter han slutade och vi hade precis kollat klar på stan, så jag & Remi gick hem tillsammans och Ida åkte hem till sig. Vi somnade i två timmar och nu har vi precis ätit mat. 

Nu ska vi kolla på Yes man sen blir det nog sova. 


Han är ju en favorit!


Jag är fortfarande orolig över att lillen inte sparkar lika mycket som han brukar där inne i magen. :S Tror ni det är någon fara? 




Kommentarer
Postat av: Hannah

Det är ingen fara Viktoria. Tänk på att det blir trängre för varje dag som går, han har ju inte så mycket plats nu. Men om du fortfarande är orolig ska du ringa din Bm och be att få komma och lyssna på hjärtat. Det brukar alltid lugna.

2009-04-23 @ 06:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0