Längta till helgen


Igår var både jag och Remi lediga. Underbart :) På dagen åt vi lunch på Brända Bocken. Jag åt black and white, fläskfilé. Så himla gott! Sen shoppade vi lite. Jag köpte 4 plagg på Gina tricot för 946 kr. Och det tyckte Remi var onödigt. Särskilt att jag köpte två lika tröjor fast i olika färger. Men jag tyckte ju om båda lika mycket, vad skulle jag göra då? Men grejen var att han ska inte tala om att vara onödig. haha. Han tänkte köpa en jacka för 1700 kr, en jacka kostar ju lite liksom.. fast han tvekade lite om det verkligen var värt det. Isället går han och köper en tröja för 1099 kr. Jag fick fyra plagg för som sagt 946 kr och han ett för 1099 kr :P Smarta älskling, klaga inte på mig ;)
På kvällen gick vi på bio och såklart blev det Arn. Bra, se den!

Idag har jag jobbat. Det blev 4 ½ timmes övertid. Som vanligt(?) Jobbar fram till helgen, sen är det ledigt lördag och söndag :D Dit längtar jag!
Nu är jag hemma hos mamma och bröder och hälsar på. Upptäckte att jag inte har mitt rum kvar här hemma längre :P haha. Mamma har tagit min säng och satt in sina saker där. Jag har verkligen flyttat hemifrån. Lite läskit.



 
Mina älskade inköp. De som jag inte fått med på bild är svarta chinosen jag köpte. Dom var as snygg!


/ Viktoria ♥

Kommentarer
Postat av: Denise

Fancy :)

2008-08-27 @ 20:10:11
Postat av: carlros

gud vilken fín blogg :) kolla gärna in min modeblogg på http://casualfashion.blogg.se/

2008-08-28 @ 16:48:53
URL: http://casualfashion.blogg.se/
Postat av: sarinsko

älskar den jackan. fast har köpt 3 nya jackor på kort tid så känner att jag klarar mig utan den.. fast vill egentligen ha den i alla färger :) Den är fin i guld oxå om man har brunt hår !

2008-09-02 @ 21:10:14
URL: http://sarinsko.blogg.se/
Postat av: aziza

fin blogg :D

2008-09-11 @ 12:35:57
URL: http://mangoapelsin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0