Pazzo


Jag har varit effektiv idag. Jag har dammsugit och moppat hela lägenheten, fått en diskmaskin diskad, gjort mat och käkat med lillgubben. Blev även två matlådor. Sovit en powernap på ca 40 minuter. (vet inte om det ska räknas som effektivt men ah :P)
Elias sov samtidigt som mig, och jag vaknade vid 18 och väckte honom då. Kul det kan bli ikväll, får se när jag får honom i säng. Han brukar läggas mellan 19-20 i vanliga fall.. Typ nu alltså. Men vi båda är ju pigga som nötkänor så det blir väl om någon timme :P

Vid lunch idag gick vi ner på stan innan Remi började jobba vid två. Köpte mina EasyTone, lite grejer på rean på H&M åt Elias och så käkade vi lunch och fikade på Pazzo.
Ni som är sånna där fika älskare som jag, gå till Pazzo! Dom har så jäkla goda grejer och mycket att välja på. Jag har alltid gått till Flanör förut men det är ju nada jämfört med Pazzo. Och på sommaren har dom uteservering också :) Det är vårt nya hak nu ;)


Tack älskling för skorna :D

Elias är så jävla söt när han springer runt i strumpbyxor här hemma så jag var tvungen att köpa ett par till som han kan ha här hemma och se go ut och mysa i ;)
(Dom är för killar :P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0