Längtar till maten



Nu har jag diskat och dammsugit så lite fräschare är det här hemma.

Väntar på att Remi ska komma hem från jobbet, han slutade nu kl 19 men är fortfarande kvar på jobbet. Det blev väl nåt precis när han skulle gå hem då antar jag :P När han kommer hem ska vi göra mat. Kotletter och potatisgratäng :) Jag längtar tills jag sitter här och tuggar i mig maten. Mums!

Jag har tänt ljus i hela lägenheten så här är mysfatorn hög!



Syns inte så mycket ljus på bilden men..


Nu lyser det fint



Det fanns inte ljusstaken som jag ville ha. Men jag köpte nya lampor till den vi har istället och hokus pokus filiokus så funkade det :D Jag blev så glad för jag trodde inte att det skulle funka. Så nu lyser det i båda köksfönstren :)
Jag köpte svart nagellack också. Innan jag målar naglarna måste jag klippa och fila till dom. Nu är dom så lång att är rädd att göra illa Elias. Jag gjorde illa honom en gång förr och jäklar vad han grinade länge då. Stackarn.


På väg hem från stan går jag förbi någon som bor på bottenvångingen i det här huset och ser till min stora förvåning att dom redan har satt upp julgranen! Det går inte att inte kolla in där när man går in för det bara lyser jul där inne. Själv tycker jag att det är för tidigt att börja pynta än, speciellt att sätta upp granen :P



Julgardinerna uppe



Nu är gardinerna uppe :)
Ska platta håret nu, sminka på mig sen vandra ner mot stan. Ska kolla på en ny fungerade ljusstakt till köket. Vi har två stycken i köket så jag måste hitta en likadan som den andra, jag hoppas det finns.

På bilden ser ni bara en bild från köket. I det andra fönstret i köket sitter i alla fall det en röd-rutig gardinkappa men det var inget att se :P

   

Röda gardinen är i vardagsrummet och den grå i köket.
Det är lika mönster men jag tyckte det var fint.


Nudlar


Nu ska jag äta något så näringsrikt som nudlar. Jag gillar inte att laga mat och framför allt inte när jag är själv. hur roligt är det att laga mat åt sig själv? Jag väntar med riktig mat tills Remi kommer hem så vi kan äta tillsammans :)
När jag ätit klart ska jag börja sätta upp gardinerna. Ni får se hur det blir sen.

Förresten skippade jag ansiktsmasken. Elias skulle nog ha blivit rädd för mig då :P

Sista november


God morgon!

Här hemma har vi vart vaken lite mer än en halv timme. Elias har fått ny blöja och ätit välling så nu sitter han nöjt i sin babysitter och pratar med tvn :)
Han sov jätte duktigt inatt. Det gör han jämt men han somnade några timmar före han brukar. Remi la honom mellan åtta, halv nio igår kväll och han sov till halv tio imorse. Duktig bebis :D

Nu ska jag ligga här med datorn och ta det lugnt ett litet tag. Sen ska jag lyxa till det lite med skrubb, ansiktsmask, lotion och måla naglarna :) På tal om nagellack måste jag köpa ett svart.



:)


Denna dag



Hemma hos mamma tidigare idag fick risgrynsgröt (julgröt) och adventsfika. Gotti gott.
Dirket efter det skjutsade Remi mig till jobbet. Hade inte alls någon lust att jobba, satt hemma hos mamma och sa ett antal gånger att jag inte orkade. Jag var jätte trött. Men när jag väl var där och efter att jag hade tagit några beställningar var jag igång igen.

Vi hittade förresten belysning till balkongen. När jag kom hem från jobbet såg jag när jag kom från bussen hur fint Remi hade satt upp det på balkongräcket. Det blev verkligen jätte bra :) Hittade julgardiner också.. Super bra! Nu har vi allt som behövs, till och med lite juliga sängkläder :)

Imorgon ska jag sätta upp julgardinerna :D Ni får såklart se hur det blir ;)



Så här lite tog Remi först och smakade. Han har aldrig ätit risgrynsgröt förut men det blev mer sedan. Till och med lite mjölk till, han har aldrig smakat mjölk heller :P



Min tallrik


Första advent



Idag är det förta advent. Snön får gärna komma nu. Vart är den egentligen?

Vi ska äta pizzorna som vi fick fel igår. Klart man sparade dom, det var ju ändå goda pizzor ;) 
Efter vi ätit ska vi göra oss klar och åka till Rusta och kika efter någon belysning till balkongen. Måste även springa in på Willys och köpa mat åt vår lilla plutt.

Sen ska vi åka hem till mamma och adventsfika.




Vi har tänt första ljuset :)


Lite jul i vårt hus (lägenhet)



New moon var bäst! Men jag hoppas verkligen att det kommer en till film med tanke på slutet. Om nån vet så säg till mig, för sådär får verkligen inte en film sluta tycker jag. Det borde vara förbjudet.
Jaja, filmen var i alla fall hur bra som helst!! Jag blev som förtrollad.

Jag har satt upp ljusstakar och julstjärnan i vardagsrummet. Den i sovrummet väntar jag med att sätta upp tills imorgon för Elias ligger sover :)
Till min besvikelse funkade inte en av stakarna så jag måste gå till Clas Ohlson imorgon och köpa en ny.

Just ja! Jag måste ju fixa adventljusen också, med dom levande ljusen som man tänder varje advent fram till jul. Myyys. Sen blir det sängen :)



Bio med Emelie

Snart ska jag och Emelie vandra till stan och gå på bio. Vi ska se New Moon.. Finally! :D

Nu ikväll har vi ätit pizza. Jag, Emelie och Remi. När vi kom hem märkte vi att alla tre hade fått fel pizzor. Hurra. Men Remi ringde till pizzerian och vi skulle få nya. Först sa dom "ät upp dom då", lite otrevligt.
Vi hade kollat på menyn på deras hemsida och antagligen hade dom inte den menyn nå mer utan dom hade en ny, det var därför det hade blivit fel. När vi kom dit och hämtade pizzorna sa han att det var vårt fel. Vart nånstanns var det vår fel? Det är väl deras sak att uppdatera på deras egen hemsida. Jaja vi fick det vi ville till slut i alla fall.


Nu måste vi gå. Emelie är lite stressad. Måste hinna med att ta en kaffe före :P Haha.



Första advent imorgon


Imorgon är det första advent. Ikväll ska jag sätta upp julstärnor och ljusstakar i fönstren. Gud vad mysigt! Det ända jag saknar som jag vill ha är julgardiner. Måste nog köpa sånna för gardinerna vi har nu har vi haft sen vi flyttade in i oktober förra året. Blää, jag spry på dom.
En till sak jag vill ha är någon belysniong på balkongen.



Vanliga röda gardiner duger till köket men i vardagsrummet skulle jag vilja ha lite finare.




Sten i njuren


Min Remi hade/har njursten. Jag sa ju det!
Igår natt fick vi ringa 112 och ambulansen kom. Remi hade ONT. En halv timme före den kom hade han tagit värktabletter och såklart hade han inge ont när dom kom och plingade på här hemma. Men han fick ändå följa med in.
Jag stannade hemma, Elias låg och sov och jag ville inte väcka honom lilla putten. Plus att jag gillar inte sjukhus :S
Medans han var på sjukhuset fick han inget anfall, typiskt. Jag mena så dom verkligen skulle sett hur ont han hade. Han fick ta prover och fick medicin och antibiotika och tur var väl det, här vill vi inte ha nå mer njursten-anfall. Fy!


Förövrigt igår så jobbade jag. Jobbade över två timmar, peeengar! Sen åkte jag till mamma där Elias var. Vi stannade där till Remi kom och hämtade oss när han slutade. Kollade på Idol, dippade grönsaker och åt godis :)



Smärta



Klockan 4 inatt blev jag väckt av Remi som låg och stånkade bredvid mig. Han hade värsta smärtan i nedre delen av ryggen på höger sida som strålade fram till ljumsken. Han hade verkligen ont så jag tvingade honom att ringa sjukrådgivningen eller vad det heter.
Först ringde han från sin mobil som dog mitt i samtalet, sen ringde han från min som också dog mitt i samtalet. Snacka om otur. Men de sa till honom att det kunda vara njuren som spökade så om smärtan inte går över skulle han åka till sjukhuset. Det gick över, inte helt men det blev bättre. Lika så är det nu, han har ont men inte lika smärta som inatt.

Jag satt och läse på internet om njursten vilket jag tror att det är för alla symptom stämmde in. Men dom i telefonen trodde att det kunde vara en inflamation.
Hälsocentarlen ska ringa vid 14-15 så hoppas att han får tid idag. Det där med njurar kan vara mycket allvarligt, men låt oss hoppas att det inte är det!

Nu är Remi hemma igen :)


Jobbade ett fyra timmars på eftermiddagen/kvällen. Hade inte någon ork alls att jobba, men tiden gick fort för det var att göra hela tiden. Jag fick stå i kassan idag, brukar alltis stå i driven och ta bilar och ta betalt och där går tiden inte alls lika fort. Det var skönt att få göra nåt annat :)

Remi kom och hämtade mig, det var så skönt att se honom igen. Älskade karl! <3 Det låter som att jag inte har träffat honom på en vecka eller längre, men så är inte fallt. Det är bara en dag och en halv vi har vart ifrån varandra, två nätter. Hemskt! Men nu är han hemma iaf och får aldrig åka bort igen ;)


Nu börjar Elias med sitt jag-vill-gosa-tills-jag-somnar gnäll. Så jag får väl ta och göra det då :)
Jag måste också sova snart för jag är helt slut.



Ner på stan



Jag skrev ett ganska långt inlägg igår som inte publicerades för att klockan blev efter 00 och då höll dom på och fixa med blogg.se så man inte kunde logg in. Så jag blev utloggad och inte ens hälften av inlägget blev sparat, så jäkla drygt! Jaja..

Jag och Elias vaknade nyss. Emelie ligger fortfarande och sover. Ska hoppa in i duschen och göra mig klar. Vill ner till stan och kika lite. Måste boka tid hos frissan också, utväxten måste bort. Lika så dom slitna topparna. Antar att Emelie också vill följa med men hon vaknar nog före vi är klar ;P
Senare ska jag jobba. Blä, orkar inte.




Busungen min


Till Remi





Vi saknar dig här hemma, längtar så mycket tills du kommer hem imorgon.
Vi älskar dig <3


Apelsin


Elias har inte somnat än, alltså inte jag heller. Han ligger på soffan och tar det lugnt och jag sitter bredvid och äter apelsin, en jäklit god sådan! Så där lagom sur (= sur, hatar söta frukter) och fruktköttet är perfekt!
Snart somnar han nog  för nu blundar han. Yes!!


Tisdag



Jag och Emelie tog en liten tur ut till jobbet idag. Tur att vi åkte dit för Emelie skulle visst jobba. Hon hade tagit ett arbetspass av Lina som hon totalt glömt bort :P Men vi hade i alla fall en timme på oss att äta innan hon började. Cicken Tasty, mums mums!

Nu är vi hemma igen, har vart det ett tag. Jag är jätte trött så jag hoppas Elias också blir det snart så vi kan sova en liten tupplur.

Så här sitter han i soffan just nu;



Älskar den där minen!



Mammas goshjärta


Första natten utan min Remi


Jag är jätte trött, skulle vilja sova tre timmar eller nåt. Sov jätte bra inatt men det är gårdagen som ger utdlag nu. Gick upp halv 7 och sov inte alls nå bra igår. Så ett 12-21 arbetspass på det, ja då blir man trött :P

Emelie har sovit här inatt och kommer även sova här idag igen. Remi är i Karlstad med jobbet. Han åkte igår och kommer hem imorgon så jag behövde sov sällskap. Jag och Remi har inte sovit ifrån varann en enda natt sedan vi blev tillsammans, ett år och fyra månader. Jag längtar efter min Remi!! <3
Jag skulle aldrig våga sova själv! Fattar inte hur man kan bo ensam, jätte läskigt. Om jag och Elias skulle vara ensamma skulle jag bo hos mamma eller med nån kompis, aldrig själv. Jag är för feg för det :P Vilken tur att jag har Emeilie som ville sova med oss dom här två nätterna :)


Nu ska jag hoppa in i duschen, diska och göra nåt att äta.



BORTA


Nu är tandställningen borta :D


Det känns skit konstigt. Tänderna är så himla len. Jag ska gå tillbaka dit till halv tio och få mitt "tandskydd" som jag ska sova med. Har ett sånt till underkäken också som jag alltid glömmer vilket inte alls är bra för då flyttar sig tänderna som de var innan. Men från och med idag ska jag aldrig glömma det mer!



Före


Nu :D


Göra mig klar


Jag ska slänga på mig lite smink och klä på mig kläder som det går att gå ut balnd folk i. När jag är hemma har jag jämt mysbyxor och nån t-shirt eller linne. Inte så tilltalande kanske men orka bry sig om man ändå bara är inne. Tycker synd om Remi ibland, men han har ju också det så strunt samma :P
Förresten så hatar jag att göra mig klar. Man borde bara kunna knäppa med fingrarna så var man ready to go.

Ska vara med Emelie. Hoppas hon också vill gå och fika lika mycket som jag. Jag är så sugen! Var några dagar sedan nu ;)



En full och glá Emelie när hon fyllde 18 :)


Bra bloggar tack

Här sitter jag och Elias och inte gör nåt. Remi håller på med maten som vanligt, han är bäst på det!
Jag har kollat facebook och alla bloggar jag brukar läsa så nu finns det inget mer att göra framför denna makapär.


Jag skulle vilja ha tips på bra bloggar att läsa och bloggtävlingar :)


En önskan från Elias



Den här får man mer än gärna köpa till Elias i julklapp! ;D
 Någon storlek större än vad han har nu så han kan ha den i vår. Sjukt snygg!

Men om man köper den måste man säga till så inte han får fler än en.


Om shoppingen i förrgår


Jag glömde ju skriva och visa vad vi köpte i förrgår. Jag köpte en jätte skön skickad tjock kofta, Elias fick en skit söt tröja. Remi köpte två tröjor och en skjorta, fin fint :) Och sex par strumpor vilket behövdes, jag slänger jämt minst ett par strumpor som är hans när jag tvättar för det är hål i dom :P Är det inte lite typiskt killar att använda strumpor fast det är hål i dom?
Sen köpte vi lite småplock typ ljus och så. Elias fick sina första två dreggelsjalar också. Det är ganska dreggligt nu för tiden, hehe. Men han ligger och suger och biter på dom så dom blir fort blöta. Flera måste köpas!





Nya tröjan. 124 kr på rea hos Gina




Elias nya fina tröja.
Köpte en i större storlek så han kan inte ha den just nu, men snart så :)


Hockeymatch



Vi kom hem från brorsans hockeymatch nyss. Mycket jämn och spännade match, ingen vann, det blev alltså oavgjort :P

Vi har dukat upp med salta pinnar, ostkrokar och choklad framför oss här på bordet. Varma mackorna ligger i ugnen och väntar på att bli uppäten. Myspys precis som en lördag ska vara. Transformers visas på 4an så den ska jag försöka komma in i nu. Gillar egentligen inte sånna dära filmer, men ska ge denna en chans :P


En inpackad Elias



Ha en fortsatt mysig lördagskväll


Missmatcha



Såg på Blogg.se startsida att någon hade skrivit att Tove var bäst stylad igår ikväll på Idol. Kan inte hålla med. Jag tyckte det såg hemskt ut när de hade blandat två djurmönster! Zebra och leopard, usch. Jag skulle aldrig göra det, det känns och ser fel ut. Lika förra veckan hade hon randiga kläder. Kavajen hade ränderna neråt och på tröjan hon hade under var dom vågräta. Såg också konstigt ut. Men hon verkar gilla det i alla fall :) I övrigt tycker jag Tove är söt.




Det randiga är inte lika farligt som djurmönstren, men inget jag skulle våga ha iaf :P


Lördag



Här hemma är det städning på schemat. Jag skulle kunna städa varannan dag, det blir så stöktigt och smutsigt fort. Tänk om lägenheten kunde städa av sig själv. Lite skönt! Fast ibland tycker jag att det kan vara avkopplande att städa.

Elias somnade nyss här på soffan efter mycket gnäll. Mina öron svinder nu typ. Tänkte passa på att hoppa in i duschen.



Tv-spelsnördar ;)
(Lite stökit)



Elias vill ju också vara med



Det var på tiden


På tiden att blogga nu va? Inte skit bra men har inte haft tid eller ork tidigare idag. Vi har vart i full gång hela dagen. Vart på Ikea, Valbo köpcentrum, Barnens Hus och handlat lite på Ica Maxi. Det shoppades lite saker som ni ska få se imorgon :)

Nu ikväll har vi ätit kräftor och kollat på Idol. Vi håller inte oss till traditionerna när det gäller kräftor, ni vet kräftskiva som man har i augusti är det va? Nej nej, vi äter det när vi är sugen på det. Julskinka och prinskorv skulle jag inte kunna äta om det inte var jul men det är ju en helt annan sak.


Gift med döden



Läste nyss på Aftonbladet att Magali gift sig med sin döda Jonathan. (Detta skedde i frankrike.)
Hennes fästman omkom i en motorcykelolycka två dagar före spikat datum för bröllopet, och nu ett år senare fick hon gifta sig med honom. Hon var klädd i sin bröllopsklänning och slöja och bredvid henne stod ett inramat foto på honom.
Vänner och bekanta fick bevittna händelsen.

Jag vet inte om jag tycker detta är bra eller dåligt. Vad tycket ni? Borde detta vara lagligt även här i Sverige?



Bilden tagen ut artikeln


Sömn är bra


Malin har återigen gett mig en skit fin design :D Visst?


Somnade i soffan i två och en halv timme så mitt illamående försvann. När jag vaknade var jag hungrig istället så nu äter jag rester från den goda maten igår.
Är det något bra på tv ikväll? Känner för att kolla på något riktigt bra så hoppas det. Hatar när det bara är massa skit på tv och det finns det gott om lär jag säga.


Varning för sjukt söta bilder.. och lite dreggel ;)





Dreggelfall


Illamående


Nu har jag kommit hem från jobbet och ska bara ligga framför tvn restan av eftermiddagen och kvällen. Jag mår illa och är trött, då passar tvn bra. Jag mådde illa innan jag började jobba också men det gick över rätt fort, sen efter jobbet så åt jag så jag misstänker att det är matens fel nu.
Remi sa på en gång "Är du gravid?!" Det hoppas jag verkligen inte, skulle aldrig klara av det nu. Det är omöjligt att jag skulle vara det så var lunga :)

Nu ska jag ta en after-work-dusch sen vila vila vila.




Torsdag


Idag är vi två timmar tidigare ur sängen än igår. Jag ska iväg och jobba och vill ha lite tid att göra mig klar i lugn och ro. Hatar att stressa och bli klar i sista sekunden som jag typ jämt är men..
Jobbar ett kortis pass idag och efter det skulle jag vilja åka och handla, så jag hoppas Remi också vill. Mår dåligt när kyl och frys börjar bli tom :P

Frukosten är nu äten. Nu ska jag tvätta av mig lite, borsta och lägga mascara så jag ser lite mer ut som en människa. Haha.

Ha en bra dag!



Det är Elias som orsakat fläcken på soffan ;)


V som i Viktoria



1. Vad heter du: Viktoria
2. Ett ord på 4 bokstäver: Vild
3. Flicknamn: Veronica
4. Pojknamn: Vilgot
5. Yrke: Vetrenär
6. Färg: Vit
7. Klädesplagg: Vantar
8. Mat: Varmkorv
9. Sak i badrummet: Vattenkarn
10. Plats/Stad: Varberg
11. En orsak att vara sen: Vägarbete
12. Något man skriker: Vafan!
13. Film: Vad kvinnor vill ha
14. Något man dricker: Vodka
15. Band: Vagabond (ett norskt dansband typ haha)
16. Djur: Val
17. Gatunamn: Valbovägen
18. Bil: Volvo
19. Sång: Vem vet med Lisa Ekdahl (Vem vet inte du, vem vet inte jag...)



Yeah thats me!


Family <3



Arbetspasset gick väldigt fort idag vilket var skönt för jag var inte så pepp på att jobba.
När jag kom hem höll Remi på med maten så vi åt en god middag nu ikväll :) Kyckling med pommes och lite tillbehör. Remi är bäst på att laga mat! Är så jäkla glad att jag har en kille som gillar att laga mat, och tur är det ju att det blir så gott jämt också ;P

Elias somnade för ett litet tag sedan, hoppas han har somat för natten nu. Min bästa lilla bebis. Jag älskar honom så obeskrivligt mycket! Han är det bästa som finns <3 Remi också så klart ;) Min familj är bäst!



Försök att slå den här bilden. Det går inte för han ÄR FINAST I VÄRLDEN!!


Fick sova länge


Jag och Elias vaknade nyss. Han är bra på att sova, precis som jag vilket är super :D Jag är lyckligt lottad. Men jag antar att det där bara är nu, det blir värre sedan :P Men jag passar på att sova när jag får.

Nu ska jag göra mat. Är skit hungrig, har inte ätit sen sedan klockan tre igår. Ska göra vita bönor med korv och ägg. Jätte tråktigt men jag är sugen på det :)






Nu.. sova



Ikväll har vi suttit framför tvn. Det har vart program ända sen halv åtta som jag har kollat på, mina ögon är typ fyrkantiga nu :P
Nu ska vi gå och lägga oss, Remi ska gå upp om tre och en halv timme så här behövs det sömn!



Och med denna söta bild säger vi godnatt! <3


Till tomten



























Kommentar

maja om Fik med Tessan:
dom pengarna du fikar för hade du kunnat köpa en ny jacka för

Det ligger i nåt det Maja säger. Jag skulle jag lätt kunnat köpte en jacka för det pengar jag har fikat för. Jag som vill ha en ny vinterjacka faktiskt, fan också :P Jag ska nog skippa pajer, kladdkaka, cheesecake och bara dricka något, blir både billigare och nyttigare. Fast inte varje gång så klart, men typ.
Men jag älskar att fika så vi får se hur det kommer gå med det, höhö.



Det får bara bli en cafe mocha framöver


Fik med Tessan


Här sitter jag och proppar i mig tonfisk och makaroner. Det passar inte ihop men i alla fall, tonfisk är såå jäkla gott!

Ska göra mig klar nu, gå ner till tvättstugan och hämta det sista om ett tag och sen ska jag gå till stan och fika med Tessan. Har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli trevligt att få ses igen :) Och hennes son Tage. Han är en månad äldre än Elias men jag kan slå vad om att Elias är mycket större eftersom han är en stor bebis :P
Det kommer sluta med att jag kommer se ut som en kaka snart. Jag fikar jämt. Inte bra egentligen, men himla gotti gott.





Första smakprovet


Elias fick provsmaka potatis idag. Det är första gången han smakar något annat än sin ersättning. Potatisen kom ut lika fort som den kom in. Men det är så det är, dom ska ju liksom inte äta och bli mätt på det. Det är bara att han ska få smaka :)
Efter ett tag blev han lite galen, började prata och göra höga ljud. Han fick nog en potatis-kick ;D



I början var det lite läskit..




Men sedan gick det bättre :)







Nu ska jag klä på mig och ge mig ner i tvättstugan.

2012



Jag och Remi har vart på bio nu ikväll. Mamma var som vanligt snäll och ställde upp och var barnvakt :)
Efter bion stannade vi hos mamma och fikade. Man får alltid fika eller mat när man är där. Mumsigt!

Filmen var i alla fall jätte bra, den kan jag rekomendera starkt.
Man börjar ju fundera lite på om det skulle kunna hända i verkligheten. Kanske inte just 2012 men inom en ganska snar framtid. Usch buscha, jag tycker allt som har med klimatförändring och rymden att göra är skit läskigt. Jag vågar liksom inte inse att det sker förändringar på vår planet.
Vi hoppas att 2012 förblir en film bara och inte verklighet.



4 månader


Idag blir gosungen fyra månader, big boy. Han är faktiskt en big boy. Vi var på BVC idag och han växer kan jag säga, haha. Han är nu 65,7 cm och väger... Är ni beredd? 8190 gram.
Vi behöver inte oroa oss för att han inte har aptit eller svårt att äta i alla fall och det är skönt ;)

Efter BVC åt vi lunch på stan. Nä vi var på väg hem stötte vi på två av Remis kompisar som ville fika med oss. Jag hade ingen lust så jag tog Elias och gick hem. Nu har jag diskat och ska bädda sängen. Gjort lite nytta med andra ord :P




4 månader <3


Skräckfilm


Nu har vi kollat på Vem kan slå Filip och Fredrik ett tag, men nu ska vi gå över till en skräckis istället. Ahhh det kryper i hela kroppen på mig redan! Paranormal activity heter filmen.


Låt delfinerna vara



Jag vet inte om ni har hört det eller sett det på nyheterna, masslakten av delfiner i Taiji i Japan.
Ett filmteam lyckades smuggla in kameror mitt i natten i viken där dom slaktar delfinerna för att kunna visa världen vad det är dom gör mot de oskyldiga djuren. Dom som fångar in delfinerna säljer dom till folk som har shower med dom osv, och de delfiner som dom inte lyckas sälja slaktar dom helt enkelt. Det är inte bara folket som fångar delfinerna som inte vill visa vad som pågår där, utan även myndigheterna. Helt sjukt.
Dom skulle på att delfinerna äter upp fisken så människan inte kan få någon fångst av fisk. Men det är ju för f*n människan själv som fiskar upp fisken ur våra hav, det är därför det inte finns.. Det är inte delfinernas fel!

För mig som har gillat delfiner sen jag var liten gör det ont att kolla på det här.
Det visades på nyheterna i förrgår, hittar tyvärr inte just det klippet men här är ett annat.



I paketet






Första julklappen klar


Paketet ska nu hämtas



Jag och Elias ska göra oss klar och gå ner på stan och hämtat paket. Hoppas dom inte har stängt den här gången :P Har inte alls någon lust att gå ut egentligen med tanke på vädret. Riktigt bläää väder. Men jag måste, har låtit paketet ligga där en vecka typ.

Vill ni veta nåt kul. Idol Eddie var och handlade på McDonald's Valbo (där jag jobbar) igår. Synd att Emelie stog i köket och såg ful ut, som hon själv berätta. Haha. Hennes snygging ;P Jäkla massa kändisar som åker förbi där och äter. Bara för att vi är bäst :D


See ya later..


 

Like father like son


Remi när han var liten. Äckligt lik Elias eller hur?!


Heta skor


 

 


GE MIG!!!


Pratar med tvn





Tänkte visa ett klipp på när Elias pratar med tvn. Haha, han är så gooo! <3


Taco mys


Självklart hade Pressbyrån stängt när jag gick dit för att hämta ut paketet. Får gå dit i morgon istället. Kan väl berätta vad som var i det då.. Det är en body och ett par byxor från Lundmyr of Sweden :)

Nu har tänt ljus i hela lägenheten, så det är verkligen mysfaktor här. Ska gå till köket nu och börja med maten, tacos. Jag längtar tills det är klart, är så hungrig! Kommer bli så gotti gott. Chokladkaka till efterrätt så klart ;)
Mys med familjen. I like it! <3

Paus


Nu är vardagsrummet och sovrummet klart. Ska bara bädda rent i sängen. Så bara köket, badrummet och hallen kvar :) Dom går fortast.
Har fått underhållit Elias lite då och då under städningen också. Han har det nog inte så roligt när jag städar stackarn :P
När jag är klar med allt här hemma ska jag gå ner till stan och hämta ett paket på Pressbyrån. Ni får veta vad det är sen.

Nu ska jag mata en hungrig bebis!


Sötast i världen <3


Städ-lördag



Good morning!

Vaknade av att Elias låg och gnydde i sin säng. Gick upp på en gång, ingen idé att ligga kvar och hoppas på att han skulle sluta.. Klockan var ju ändå tio :P

Idag blir det stooorstädnings dag. Det behövs här hemma. Tänkte först åka ut till Valbo och kolla på några av Idolerna som kommer dit och uppträder (ja det var ett jäkla tjat om Idol, jag håller med :P) men ljudnivån är med stor sannolikhet för hög för lilla Elias, så jag struntar i det. Det blir städning istället.


Världens bästa duett



Ååh Mariettes och Calles duett, sååå bra! Jag var nära att börja gråta, så jäkla fint. Låten är så fin! Herregud.
Jag har inte gillat Mariette tills idag. Det har liksom låtit samma samma av henne nu i flera veckor men idag sjöng hon RnB som inte alls är hennes stil egentligen, men som sagt idag var hon as bra tyckte jag. Och har ni tänkt på vad fint ansikte hon har? Och för att inte tala om hennes tänder, i want. Bara hennes hår som förstör :P

Här har ni i alla fall den underbara duetten :)


Idol och choklad såklart


Här sitter jag i soffan och vräker i mig mintchoklad (cravings) och kollar på Idol. Erik sjunger just nu, jadå det är väl sådär. Han sjunger en låt av Robbie Williams, från hans nya album. Känner inte igen den alls jag, kanske gör att folk inte röstar på honom lika mycket som förra veckan eftersom man inte känner igen den menar jag? Hmm.. Eller är det jag som är efter och inte hört den bara :P Aja, jag gillar inte Erik så strunt samma.

Elias sitter i sin babysitter och fångar sina fötter. En går bra att få tag i men två samtidigt är svårt. Fast det går om han ligger men inte sitter :P Så blir han lite irriterad sådär när han inte får tag i båda samtidigt. Så gooosi min lilla pluttinutt!




Weeey


Fredag morgon



Här sitter jag och äter frukost, bredvid mig sitter en hickande Elias i sin barnstol :) Gör mig redo för ett arbetspass. Ett kort sådant, skönt. Fast egentligen skulle jag behöva mer timmar, men men..

Hmm, har inte nå mer att skriva :P



En liten glader


ComHem reklam, fast på riktigt


Ni vet reklamen som jag la ut tidigare, Com Hem rekalmen? Där är det massa klipp från Youtubesonm dom klippt ihop fast det är ju "Judit och Judit" som gör det i reklamen. Men så här ser det ut om det vore dom riktiga filmklippen;



Haha roligt va?


Barnstol



Ojoj, min blogg går åt skogen. Jag vill blogga oftare men vad ska man göra om man inte har tid då? Ja ni jag vet inte.. Måste hinna helt enkelt!

Idag har jag i alla fall jobbat ett tre timmars pass på dagen. Snälla mamma var barnvakt. Tur att hon gillar det så man inte tvingar på henne nåt hon inte vill :) Imorgon blir det också lite jobb, lika kort pass som idag. 
När jag slutade idag gick jag till Coop och köpte blöjor, våtservetter och mat, det gick på 190 spänn. Dyrt! 
Sen gick jag hem till mamma och åt och fikade där.

Jag längtar till Idol som är imorgon kväll! Kolla-idol-sällskapet, rättare sagt Emelie tror jag inte kan kolla med mig för hon ska på party har jag fått för mig och Remi jobbar till tio. Någon som vill joina?


Nu ska jag ta hand om en ledsen Elias som inte tycker det är nå kul att sitta i sin barnstol längre <3








Han gillade det tills han blev trött i alla fall :)


Stan och Ikea



Idag var jag på stan med Ida och Pernilla en snabbis, sen gick vi och åt på ett café. Samma café som jag var med klasstjejerna igår. Stamgäst där typ. Älskar det!
Ida och Pernilla har redan börjat tänka på och börjat köpt julklappar. Jag fick typ panik när dom gick runt och kollade idag. Jag har inte tänkt ett dugg på julklappar men kanske måste börja göra det snart.

När vi var klar på stan kom Remi och hämtade mig och vi åkte till Ikea och köpte en barnstol till Elias. Han sitter fin fint i den. Duktiga lilla gubben :)

Nu ska jag leka med Elias och kolla vidare på Bonde söker fru.






Älsklings bebis


Alone



Nu har Emelie gått hem och jag sitter här själv. Remi är nämligen med sina vänner och spelar kort.
Jag hatar att vara ensam hemma när det är mörkt. Mörkret skrämmer mig, uuh.

Jaja, över till något helt annat. Är det någon som har tips var man kan köpa fina "dreggel-sjalar"? Tänker nu på affärer, inte internet.



Kolla lill plutten har hittat sina fötter. Så jäkla gosit! <3




Skrattrik fikastund



Nu är jag hemkommen från fikan med tjejerna :) Det var jag, Angelica, Angi, Erica och Minna. Så jävla roligt att träffa dom igen! Fast man inte träffats på länge har man så mycket att prata om, och som vanligt skrattade man hur mycket som helst, haha. Högljuda som vanligt var vi också. Två tjejer som satt bredvid bara kollade på oss.
Remi ska åka bort inom jobbet den 23-25 och då någon kväll ska tjejerna komma hit och mysa, och prata så klart :D Jag längtar dit.

Nu är Emelie här. Vi bara sitter framför tvn och glor :)




Erica (som inte ha barn ;P) och Elias :)


Tidsoptimist


Om ungfär två timmar ska jag möta Angelica på stan för en fika. Erica och Minna kanske också kommer, hoppas på det jag! Skulle vilja träffa alla från gamla klassen någon kväll, shit vad roligt! Detta är nu omöjligt eftersom alla har sitt men det är en liten dröm som jag har :)
Ibland när jag tänker tillbaka på skoltiden blir jag varm i hela kroppen. Vi hade så underbart roligt för det mesta! HP3a kommer alltid vara något speciellt :)

Jag ska börja göra mig i ordning redan nu så jag inte kommer försent som jag alltid gör nu förtiden. Jag ogillar folk som alltid kommer sent eller är allmänt sega när man har en tid att passa, och sån har jag blivit nu. Jag ogillar mig själv alltså :P Tidsoptimist är vad jag är.. Inte bra, inte bra.


Har ni förresten sett vad Google är sött idag;







Inget gjort

Det blev ingenting gjort idag. Jag och Elias har suttit i soffan hela dagen, men det var skönt det också. Det var längesen vi var hemma en hel dag. 
Nu ska vi gå och lägga oss. Är trött fast jag inte gjort något, man blir ju förslappad.

Imorgon ska jag träffa Angelica på stan för en fika. Ska bli väldigt roligt att få umgås med henne lite :)





Räkna med mig



En sak som jag fått för mig är att det känns som vissa kompisar tror att man inte kan umgås eller hitta på saker bara för att jag har barn, men det är helt fel. Jag kan percis som alla andra gå på stan, fika, gå på bio, titta på film eller vara med och äta middag hemma hos någon. Visst jag kan inte följa med ut på krogen och festa men allt annat går hur bra som helst :) Så räkna inte bort mig bara för att jag har Elias.

Jag och Remi brukar unna oss att gå ut en gång i månaden i alla fall och då går vi ut tillsammans, att festa utan varandra tycker vi inte är nå kul :P Asså vi går inte ut helt själva utan våra vänner brukar så klart också vara med.
Nästa party blir löne helgen då jag har tagit bort min tandställning. Jag ska gå skratta och flina som aldrig förr :D


Nu ska jag fortsätta kolla på Ullared och mysa med Elias :) Längtar tills vi åker på semester till västkusten i sommar. Då blir det Ullared över en dag ;)

ComHem reklam



Måste bara lägga ut den här reklamen, den är så jäkla rolig!
ComHem suger men reklamen är bra :P



"Vem vare, vem vare som kasta?"

HAHA


Två veckor kvar


Här sitter jag och Elias i soffan som vanligt vid den här tiden när Remi är och jobbar. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Det blir väl plocka och städa lite.
Det har inte blivit så mycket skrivande det senasta tre dagarna men det har vart för att Remi vart ledig och jag vill inte sitta framför datorn då. Jag har jobbat lite också.

Igår var det fars dag och det firade vi så gott vi kunde. Vi åt på Tennsdopet, åkte till Rusta och köpta lite jul saker, sen kom pappa och lillasyster hit och åt glasstårta och sen åkte vi och handlade på Ica Maxi.
Remi fick ett par Björn Borg kallsonger av oss och han blev jätte glad för dom :D


Idag är det förövrigt två veckor kvar tills jag tar bort tandställningen, det ni!





Cooling <3




Lördag



Jag lever men har haft massa annat att göra än att skriva blogg.

Igår jobbade jag tre timmar. Blev inringd och kunde inte säga nej, typsikt mig det. Remi kom och hämtade mig efter jobbet och vi åkte direkt hem till mamma för att måla i hennes rum. Att måla är inte det roligaste som finns precis. Mycket mer jobb än vad man tror. Det är nog lättare att tapetsera :P Vi ska aldrig mer måla i alla fall det är en sak som är säkert.
Vi fick även god mat och fika hos mamma. Kikade på Idol där också. Tror ni jag höll på spricka av glädje när Rabih åkte ut?! Äntligen säger jag bara, detta hade jag väntat på lääänge :D

Gissa vart vi är nu någonstanns? Jo hemma hos mamma igen, haha. Sista målningen håller Remi på med nu. Färgen tog slut igår så vi var tvungen att åka och köpa mer idag. Drygt.. Men som sagt vi ska aldrig mer måla en vägg :P
När vi är klar här ska vi åka och handla lite. Jag börjar jobba klockan 17 så vi får se hur mycket vi hinner packa ner i vagnen. Måste hinna få i oss nå mat också, vi har inte ens ätit frukost.



Snöslask

Det snöar ute! Dock är det inte riktigt snö, eller det är ju inte låssas snö heller men det blir bara blött när den träffar marken :P Jag vill att den ska ligga kvar. Slask är det värsta som finns, så äckligt.

Jag och Elias väntar på att Remi ska komma hem från gymet. Yes, ni läste rätt han är och tränar ;) Duktig karl!
Vi ska åka och handla, det måste fyllas på lite saker i kylen så som mjölk, juice, pålägg och sånt. Sen ska vi åka hem till mamma och hjälpa henne att måla i hennes rum, vi ska byta till vinterdäck på vår bil och så skulle vi få äta middag där :)


Elias och grodan :)




Elias har typ större ögon än mig och han är snart fyra månader, haha :P


Danstjejerna


Det var jätte kul att träffa Isabell igen! Mimmi var också med :) Dom måste vara som snällaste människorna som finns. Deras sätt att vara är liksom så snällt, jag vet inte hur jag ska förklara.. Men så är dom i alla fall :D
Vi var på Waynes, jag och Isabell åt och Mimmi fikade. Därefter gick vi hem till Mimmi till hennes nya lägenhet, liten men sjukt mysig. Jag skulle inte vilja bo större om jag bodde själv. Skulle inte våga, haha.
Tjejerna skulle träna klockan åtta så jag följde med och kikade. Jag saknar dansen men nu när jag blivit mamma känns det som jag vuxit ifrån det, konstigt. Men jag kan inte få nog av att kolla på det, jag skulle kunna sitta och kolla i flera timmar på dans.
Elias blev väl mottagen som vanligt. "Ååh han är så fin" I know that ;)
Som Pilar sa: Han är så söt! Han är inte ett dugg lik dig. Hur ska jag tolka det egentligen? HAHA!!


Ja, det var väldigt trevligt att träffa tjejerna igen lär jag säga. Vi kanske ska ses på fredag igen, hoppas på det!




Pappa upp i dagen


Träffa Isabell


Nu ska jag gå och möta Isabell på stan för en fika :) Har inte träffat henne på jätte länge, typ början på sommaren var sist. Hon bor nu mera i Tyskland och går i skolan där, typ en dansskola. Skit häftigt tycker jag :D Vi får tillfälle att prata mer om det idag. Åh vad kul det ska bli att träffa henne igen!


Härmapor



Jag kanske är lite efter men jag har inte sett att även Max har en hamburagre som heter Big och ser precis ut som McDonald's Bigmac. Fast Max har osten högt upp istället för längst ner.
Okej, dåligt nördigt ämne men det kanske kan bero på att jag jobbar på Donken :P Haha.





BigMac


Vinterjacka



Har tvättstugan igen idag. Det var meningen att jag skulle tvätta min vinterjacka innan jag börjar använda den. Men den är fortfarande nere i källaren i förrådet, Remi skulle ju kunna hämta den åt mig men vi har ändå inga tennisbollar som man måste ha till dunjackor när man tumlar dom. Vi har haft men hittar dom inte såklart.
Ska fråga mamma om hon skule kunna tvätta den imorgon åt mig. Det är ju dags att inviga jackan för i år snart.

Ville ha en ny jacka i år egentligen, men vem har råd att köpa en jacka för flera tusen när man har barn och sitter hemma och är mammaledig?:P


Nog tjat om det... Nu blir det frukost :)

Popcorn i soffan



Sitter och kollar på Hell's Kitchen och äter min andra skål med popcorn. Remi hjälpte mig lite med den första men nu har han gått till en kompis och spelat kort. Jag och Elias och jag är ensam hemma, lite tråkit så här på kvällen tycker jag, nu vill man ju ha familjemys. Men men :)
Jag hade tänkte bada Elias men han har somnat så klart. Han har inte badat sen i onsdags. Lortgris! Bebisar ska inte bada mer än 1-2 gånger i veckan, men nu är det faktiskt dags. Man får ju inte bada dom på dagen om man ska gå ut sen heller så jag måste göra det på kvällarna, men han lyckas alltid somna när jag ska göra det :P


Jag var ju i Valbo tidigare idag med Emelie, vi mötte upp Frida så hon var också med. Vi började med att äta på Ikea, jag åt något vegitariskt som jag aldrig mer ska äta där. Det var inte äckligt men hemskt tråkigt :P Smakade inte så mycket.
Sen gick vi runt på köpcentret. Jag köpte en farsdagspresent åt Remi, värmeskydd till mitt hår och mat till lill skruttis. Så några hundra fattigare var jag när vi åkte hem igen :P





Valbo med Emelie



Jag har nyss ätit lite mat och Elias ligger i babygymet och snackar med djuren som hänger ner.
Jag satt nyss och pratade och skrattade med honom. Supergald bebis! Han fick till ett sånt där riktigt skratt vilket han aldrig ha gjort förr, sååå sjuukt sött <3 Jag smälte.

Emelie slutar skolan om mindre än en timme. Vi ska möta henne och gå hem till henne en snabbis innan vi åker ut till Valbo och kollar lite. Emelie skulle dit och undra om jag ville hänka på och det ville jag :) Får se om jag hittar något fint till Remi tills på söndag, det är farsdag då vet ni ;)



20 dagar...

.. kvar tills jag tar bort min tandställning :D


Jag har nyss ätit frukost. Det är inte så ofta jag gör det, jag hinner liksom inte eller glömmer bort men när jag väl äter det är det så gott.

Ska jag oss klara nu för en promenad till Willys. Måste köpa lite småsaker som vi måste ha här hemma.
Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske blir att vi umgås med Emelie som vanligt ;P
Vi fick förresten kläder av henne i fredags, till Elias alltså. Så snällt! :D


Han var verkligen i behov av ett par jeans faktiskit.


Sova



Nu är det läggdags här hemma. Godnatt med er :)



Stopp med städningen för min del



Från och med nu ska jag inte städa nå mer här hemma. Vissa bara klagar att det tar lång tid. Vad fan har jag bråttom till? Jag är noga som vissa andra inte är. Jag vill ha rent och snyggt. Tänk om det kunde uppskattas istället för att tycka att det går sakta och klaga när det egentligen inte finns något att klaga på. Fattar inte vad som är problemet..?! Hur rent skulle det vara här hemma om inte jag städade? Skulle se ut som ett jävla (ursäkta språket) horhus. Ja, det visar sig ju snart för jag ska inte städa denna lägenhet nå mer!

Om jag hade en partner som städade lika noga som mig skulle jag vara gald och uppskatta vad den personen gjorde. Jag skulle också bli glad att hon/han tvättade och vek mina kläder.


Uppskatta vad er sambo gör för er istället för att klaga och försöka hitta fel.





Såhär gör man



Jag fick svar på min fråga. Och om det finns andra som undrar så gör man såhär;

Gå in på http://lundmyrb.jetshop.se/ och välj vilka saker du vill ha, sedan när du kommer till kassan anger du mammamelissa50% i meddelande rutan som finns där. Dock var det visst sista dagen idag, så man får skynda på lite :)



Lundmyr



Jag har läst på några bloggar att Lundmyr of Sweden har halva priset nu.
Kan någon säga vilken hemsida?


Spyfluga


Jag och Elias klev just upp ur sängen. Jag vaknade av att han hostade högt så jag satt mig upp och skulle ta upp honom, precis då kräks han jätte mycket stackarn. Det rann efter mina ben och armar och även han blev blöt. Han blev lite ledsen men när jag satt honom i babysittern blev han glad så nu sitter han där och pratar, sparkar och tuggar på händerna :) <3

Nu ska jag bädda, diska och sådär.




Frågor


Frågorna är tagen från Petras blogg :)



Graviditeten;

Vilka var dina favoritkläder?
Tunika och leggings
Vad var din/dina favoriträtter? Inget speciellt tror jag.
Vad var din/dina favoritdryck? Cola light
Vad tyckte du inte om? Det som jag inte tyckte om före och nu :P
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej
Vad var du mest sugen på? Choklad och kiwi.
Hade du halsbränna? Ja, det hände bara nångång.
Hade du foglossning? Nej.
Hade du sammandragningar? Vet inte :P
Mådde du illa? Aa, i början då jag inte visst att jag var gravid. Men jag spydde inte en ända gång.
Vilken sovställning var bäst? Sova på sidan.
När var din BF-dag? 14 Juli.
Gick du över tiden? + 2.
Hur mycket gick du upp i vikt? 20 kg
Hade du mycket vätska i kroppen? I guess
Hur var ditt psyke? Som vanligt, starkt. Men hormonerna spratt till ibland :P
Gnällde/klagade du? Nej, och många på jobbet tycket jag var så duktig som inte klagade. Tog semester en månad före beräknat BF-dag så jag jobbade länge, och då jobbar jag på McDonald's. Inte många som skulle klara att vara höggravid och jobba där :P
Vad trodde du det var för kön? Trodde inget.
Visste du vad det var för kön? Vi tog reda på det på ultraljudet.
Hur låg ditt SF-mått? Jag följde kurvan i alla fall.
Var du rädd för något? Nje...
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag bara tänkte "Jag tar det som det kommer", och det gjorde jag :)
Hur ser du på graviditeten idag? Jag hade en sjukt bra graviditet, hade inte alls några problem. Rena dröm graviditeten :D


Förlossningen;

När började din förlossning?
Vid tolv på natten mellan 15-16 Juli.
Hur började den? Jag hade haft som mensverk hela eftermiddagen så blev det värre när vi skulle lägga oss och sova, sen började blöda.
När åkte du/ni in till förlossningen? Strax efter 12.
Varför? Jag började blöda och
Vem/vilka åkte du in med? Remi.
Fick du/ni åka hem igen? Nej, vi blev kvar.
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Gävle sjukhus.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 5 cm.
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Konstig fråga :P Jag hade värkar och hade jävligt ont i 11 timmar innan lillen kom ut :P
Vilken/vilka var med under förlossningen? Remi, barnmorska och undersköterska.
Tog du nåt smärtstillande? Lustgas och epidural, men tog den för sent för jag tyckte inte den hjälpte så värst. Blev bara skitnödig av den. Haha
Grät du? Ja lite då jag var så jäkla trött och bara ville få ut ungen.
Vad tyckte du var jobbigast? Vad var inte jobbigt? Smärta, smärta och åter smärta. Det är ganska jobbigt! Och att man liksom inte kunde bestämma över sin egen kropp.
Var du rädd för något? Att det skulle bli några komplikationer eller att Elias skulle vara sjuk på något vis.
Hur lång tid tog det? 11 timmar från att värkarna börja till Elias var ute.
Hur ser du på förlossningen idag? Att tänka tillbaka gör ont i mig, men nästa gång jag ska föda kommer jag veta hur det går till så det kommer nog gå bättre då :) Men det gick ju bra ändå.


Barnet;

Vad blev det för kön?
Pojke
Hur mycket vägde barnet? 3832 gram
Hur lång var barnet? 53 cm
Vad var huvudomfången? 36 cm
Hur mådde barnet? Som en nötkärna ;)




Mini Elias


1 november



Jag åkte ut till Valbo i eftermiddags och kollade runt lite på köpis. Köpte ingenting, eller jo jag köpte Gliss shampoo Asian straight. Mamma och bror säger att det funkar. Dom märker lite skillnad i alla fall och då var ju jag bara tvungen att köpa det och testa jag också.
Gick till jobbet och väntade på att Emelie skulle sluta jobbet . Sen åt vi och satt och sällskapade med andra kollegor också :) Vi tog bussen hem strax efter åtta.

Nu sitter jag och kollar på På Smällen som går på 3an. Den är så bra tycker jag. Remi kom precis hem från jobbet och Elias börjar gnälla :P





 

Snart är jag hårlös


Nu har jag inte skrivit blogg sen i förrgår. Har med andra ord fullt upp och annat att göra än att sitta här, tyvärr kan man ju tycka, men bloggen blir lite lidande ibland så är det. Men men :P



Som vissa kanske kommer ihåg så började jag äta tabletter som ska stärka hår, hud och naglar som hette Hårkontroll. Jag köpte dom för mitt hår eftersom jag tappade så sjukt mycket och tänkte att tabletterna skulle ersätta vitaminer och grejer som jag kanske äter för lite av som då gör att jag lossar hår. Men så verkar inte vara fallet. Jag har nu ätit tabletterna ca 1 månad men jag märker då ingen skillnad alls! Kan fortfarande dra av hur mycker hår som helst när jag duschar och kammar håret. Det är läskit. Sen så lossar jag även titt som tätt hela tiden. Håret finns på kläder, i sängen, på golvet, på Elias och Remi. Everywere!

Nu har jag läst på internet att efter man har ammat i 3-4 månader börjar man tappa mycket hår. Jag ammar ju inte men det verkar som man tappar hår ändå. (Fattar inte varför dom lär ta upp ammning i varje mening när man pratar graviditet och bebisar) Under graviditeten så tappar man nästan inget hår och håret brukar kännas tjockare än vanligt. Och nu när det gått 3-4 månader så tappar man allt hår som man egentligen skulle tappat under graviditeten. Det finns inte så mycket att göra åt saken. Men helt seriöst så mycket som jag tappar kan ändå inte vara normalt.
Jag känner stooor skillnad, jag har aldrig haft tjockt hår men jag har fan aldrig haft så här tunt heller. Det blir nog peruk snart. Det som är mest irriternade är att det är inte dom fula hårstråna som har gått av när man plattat och så som lossnar, utan det är som långa fina som gör det :/



Så här mycket hår tappar jag varje gång jag står i duschen och tvättar håret. Sen när jag borstar ut det tappar jag minst lika mycket och under dagen tappar jag nog lika mycket också. Usch :(


RSS 2.0