En förstörare


Adidaströjan som jag hittade åt Elias för 55 spänn är ju cp! Han är jätte fin i den och allt. MEN, när jag tvättade den för första gången hade den hål på massa andra plagg som jag tvättade i samma maskin. Vissa plagg blev det bara pytte små hål i men vissa så stora att jag var tvungen att slänga kläderna :S
Förra ägaren av tröjan kanske tröttnade tillslut och skänkte bort den. Haha! Men det kunde väl ha stått en lapp typ "Tvättas ej med andra plagg" som en varning liksom. Härdan efter får den tvättas ensam i maskinen.


 

Han är så go i den ju!


En början


Puuh! Har tagit tummen ur arslet och skrivit ett cv. Finns inte så mycket att skriva men jag har liksom inte gjort så mycket mer än att gått ut gymnasiet och börjat jobba på McDonald's. Men vem vet, det kanske går vägen ändå. Man kan ju alltid hoppas i alla fall. Nu är det bara att finslipa lite sen ge sig ut och leta.
Vet en som kommer bli nöjd över detta ;)

Karln är fortfarande på festen och jag är fortfarande vaken (?!) Lär gå och knyta mig nu. Ville bara få ur mig att jag är ganska stolt över mig själv som "orkade" skriva ett cv :D hehe.


Haha! övertrött_tjej89. Ja, jag ska sova nu.


Godnatt alla!

Nam nam


Coca cola vanilj lever kvar i vissa butiker. På Ica maxi står den på hyllora med utländska varor. Haha, det tycker jag är kul.

 


Lediga dag, äntligen är du här



Hola muchachas!

Här sitter vi och nördar, jag och Elias alltså. Lyssnar på musik och kollar på datorn. Han blir galen när man söker på bilar på google. "Biiiiaaaa!" skriker han. Det betyder bilar, det fattar ni väl ;P

Vi vaknade upp från en nap för en stund sen och vi har nyss käkat lite mat. Tänkte klä på oss och gå ut lite. Bara vara här utanför bland husen. Kommer inte så mycket längre eftersom vi fortfarande är vagnlösa sen vi sålde våran. Men Elias uppskattar nog att bara få komma ut och röra på sig lite. Plusgrader är det ju också så måste väl passa på.
När Remi kommer hem tar vi bilen till affären och köper oss lite gotta :) Han kommer dock inte vara hemma ikväll för han ska på en kompis förlovingsfest, men jag och lillskrutt ska mysa <3


Mamis boy!


Vart tog lusten vägen


Min kropp är sluuuutkörd! Taggar bara för ett 11.30-20.30 pass imorgon sen får jag äntligen lite ledighet.. Från jobbet i alla fall.
Någon som har ett jobb över förresten så säg till. Nu har jag tröttnat så fruktansvärt på mitt alltså. Börjar tappa lusten helt. Dags att skriva sig ett cv kanske?
Ingenting känns tillfredställande just nu, allt är tråkigt och drygt. Kan det bero på äckel vädret? Är det för att jag har jobbat för många dagar i sträck? Att jag saknar mina vännder? Eller kanske att jag har lingonveckan? Jag vet inte. Det ända jag vet är att jag har världens bästa sambo och son <3

Det jag skulle vilja ha nu är en barnledig helg med Remi i typ Stockholm. Sova på hotell, shoppa lite, äta mat, gå på massage och bara vara. Fan vad skönt! Åååh, dör bara av tanken.

Nu ska vi äta lite mat som Remi lagat. Jag har tur sådär med matlagning ja. Jag är sämst, men Remi är as duktig!



Ungefär sån här mat blir det när jag låter min matfantasi flöda, haha.




Just work

Den här bloggen står still pga av att jag jobbar. Men är ledig i helgen i alla fall efter att ha jobbat 10 dagar i sträck. Det tar på en när man ska "jobba" som mamma när man kommer hem från jobbet också. Man kan ju liksom inte sova eller vila när man vill. Men det är bara anpassa sig :) Är skit glad att jag har fått ihop några extra timmar de här dagarna i alla fall!

Nu sitter jag här och inte kan bestämma mig om jag är hungrig eller inte. Skulle väl kanske egentligen inte behöva äta men tacos lockar ju sjukt mycket. Känner mig så jävla svälld när jag inte tränat på flera veckor. Måste köpa nytt gymkort snarast!

Elias vill inte sova. Önskar att han vore så lugn som han ser ut på bilden.. Men det är han inte.

1 år 7 månader


Idag blev lillälskling 19 månader!



Mot tandläkaren

Om en timme ska jag vara hos tandläkaren för en vanlig undersökning. Fast jag har haft tandställning i tre år (om inte mer?) och gick till tandläkaren regelbundet är jag ändå lite nervös. Har inte vart på en vanlig undersökning sedan jag satte i rälsen. Måste skaffa mig en tandförsäkring också utifall man ramlar och slår ut något :P Hur ska jag komma ihåg och fråga efter den då?
Önska mig lycka till!

Tråta


Den här goda lilla tårta köpte vi igår och mumsade i oss på kvällen.
Så jäkla god var den! Fyllningen var grym.



Sommar tack!


Jag gissar att jag inte är ensam om att längtan till sommaren är sjuk nu alltså. Jag vill bara grina varje gång jag tittar ut genom fönstret. Jag har tröttnat så fruktansvärt på vinterskor, stora tunga jackor, påklädnaden av barn, torr hud, att inte vilja gå utanför dörren och allt som heter kyla. Jag vill klä mig i sköna och snygga sommarkläder och gå ut i solen, nu!

Aja, tur att vi ska åka till Libanon i april. Betydligt varmare där än här i alla fall :) Kanske stannar där också, vem vet. Haha nejdå.



My love

Nu sover lillgubben i sin säng och jag ska diska undan den lilla disk som finns innan älskling kommer hem :) Det måste ju vara fint när han kommer, speciellt på alla hjärtans dag och allt ;)

Vi har inte haft nå mys idag liksom, men imorgon kväll ska vi ut och äta. Det ska bli jätte mysigt!
Ibland är det så himla skönt att bara vara med Remi, då blir man som nykär igen. Det är en helt annan sak då Elias är med för då tänker man ju mest på honom och det är honom all uppmärksamhet går till. Men när man är själv med Remi hinner man känna hur jävla mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom <3 Min drömprins!
Jag älskar dig!!!


Trötter nr1


Så här kan man ju också somna...

På min arm framför datorn i datarummet <3

Våran <3 dag


Idag var vi ner på stan innan Remi började jobba. Vi åt lunch och fikade. Lite valentines firande.
Vi lämnade även in vår raoter en andra gång hos 3 där vi köpt mobiltbredband. Man fick en raoter med på köpet som funkade i någon dag sen ville den inte mer. Den skickades på service och kom tillbaka precis som den var innan vi lämnade in den, ofungerande alltså. Får se hur det går för dom denna gång.
Vi köpte även med oss en termometer hem då Remi har väldigt svårt att klä sig. Bara för att det är sol ute tror han att det är 10 plus grader, haha ;)

Nu ska jag sysselsätta mig med att finputsa Elias vagn och ta kort på den och skicka ut den på blocket. Bye bye Emma Ljunga, hej hej Urban Jungle.


Det får bli mina ord såhär på Alla hjärtansdag.

 

Saknar detta väggord som vi hade i vår gamla lägenhet! Blir till att köpa nytt när nya tapeterna kommer upp.



Happy Valentines day



Från mig till mina nära och kära! <3

 

Och till er läsare också så klart :)

 


Lördagen

Nu ligger lillgubben i sängen och sussar. Storgubben är inte hemma med hoppas på att han ska dyka upp snart så vi kan få äta. Vi äter alltid jätte sen middag. Vid typ nio. Inte bra! Men idag kommer det nog till och med bli senare.
Elias får såklart tidigare middag, den tid man ska äta middag, men jag väntar alltid på Remi och äter med honom.
Usch, man skulle ju äta mer regelbundet alltså men det går inte när man jobbar olika tider varje dag och vi slutar olika tider på jobbet och blabla. Ja, det är som det är.. Nu blev det bara massa babbel, haha.

Igår var jag och några tjejer från jobbet hemma hos Magda och käkade trerätters och drack massa gott. Sen blev det utgång och vet ni?! Första gången jag inte behövde vis leg, hahaha! Jag höll i det och var beredd på att visa upp det för vaken men han kollade inte ens. Wohow, jag såg myndig ut då i alla fall :D Vilket är lite skumt för det var också första gången jag gick ut i låga skor. Har alltid höga klackar men igår körde jag på Converse. Ser man äldre ut i platta skor eller? haha. Väl inne på krogen kände jag mig cp i låga skor, men man kunde ju röja loss mer på dansgolvet! Var nära flera gånger att gå till garderoben och hämta mina 14 cm som låg i väskan, men jag höll mig :D

Har tyvärr inga bilder sen igår men här får ni på mina fina skor som fick ligga kvar i garderoben igår helt ensam medans jag dansade med mina Converse.

Bus

I brist på annat lekte vi med webbkameran en stund :)










Krockade med räcket och fick åka polisbil


Idag var jag med om något hemskt!
På väg hem från jobbet sladdade jag in i räcket på motorvägen, studsade bakåt och snurrade runt typ ett varv. Snacka om att jag var i chock. När bilen hade stannat visste jag inte vad jag skulle göra för bilen stod mot körriktning i högerfilen och jag hade punktering.
Men jag var inte ensam, det var se andra bilar som också stod där som hade åkt av vägen dom också pga halkan. (Det vara bara jag som hade dunkat in i räcket dock) Och tur att dom stog där för dom sa åt mig att gå ur bilen och ställa mig bredvid dom utifall det skulle komma ännu en bil och joina oss där på sidan så jag inte skulle bli påkörd.

Jag stog där och småpratade med de andra, + ambulanspersonal och kollar mot min bil igen, då står plötsligt en bil i snövallen bredvid mig. Han som körde den bilen blev typ sur för att jag inte hade satt upp en varningstriangel men vafan, skulle jag gått ut på en glashal väg där folk får köra 110km/h för att sätta upp en varningstriangel och riskera att bli påkörd? Jag fick ju inte ens stå vid min bil för de andra som också hade kört av, hur skulle jag då kunna sätta upp den. Och om man inte ser 7 bilar som kört av vägen och blinkande sirener från ambulans på rätt långt avstånd är man ju blind. Han såg väl oss före han körde av vägen hoppas ja?! Men han ville väl skylla på någon antar jag.

Stog där ett bra tag och frös. Tillslut fick jag sätta mig i ambulansen och värma mig med en annan tant som också frös. Sen fick jag prata med polisen om hur allt hade gått till och så.

Remi skulle hämta mig med hans kompis bil men han var så seg och alla hade åkt ifrån platsen förutom två polisbilar så jag fick åka med en av dom. Jag fick åka med en polis i en pikébuss. Så jävla coolt :D Och han var skitsnäll!
Jag har åkt polisbil shalalalalalala!
Jag fick en uppdragsbok när jag fyllde, med roliga saker som man ska göra innan man dör typ. Där fanns "Åka polisbil" med. Så nu kan jag kryssa den :D Wohow!

Jag tog ingen skada av denna händelse, förutom att jag vart lite chockad just då. Bilen däremot mår lite sämre. Vänster sida vid lyset och neråt är traskigt. Trodde dock att det skulle vara mycket värre när jag fortfarande satt i bilen. Vågade knappt kolla när jag klev ur, men det var inte såå farligt. Dom bärgade den till verkstaden så får se när vi får den tillbaka. Kan nog ta ett tag :/

Och en sista grej.. Tur att Elias inte var med i bilen!!!!!! Tack Gud alltså!!!

Jag är glad att det gick så bra som det gjorde. Det hade kunnat vart värre, om jag hade haft en bil bakom mig tex när jag sladdade. Då hade jag nog inte mått lika bra nu.

Happiness




Lite fynd


Jag fick en kommentar av mamma här på bloggen:

hej gumman!
jag är numera stammis på biståndsgruppen. hittade några plagg till lilleman. en tröja med lusekoftamönster. skitgullig, å några saker till.
puss


Haha söt hon är asså!
Var förbi biståndsgruppen jag med igår men Elias var inte alls på humör. Där måste man gå i lugn och ro för att verkligen ha tid att leta fram guldkornen. Men sånt fanns det inte tid för igår, så jag måste ta mig dit en annan dag, helst utan barn och helst väldigt snart :P



Den här köpte mamma åt Elias :) Hur söt?!



Jag hittade i alla fall denna Adidaströja i storlek 98 för 55 kr igår. Toppen!


Tulpan


Jag måste ha vart jätte snäll på sistonde för titta vad jag fick av Remi för några dagar sedan <3





Jag som älskar tulpaner blev såklart super glad :D


Torsdag


Hej och hå så var klockan ett... redan. 

Jag och Elias vaknade 09.40! Jag skulle lämna han på dagis 10 så det var bara sätta på sig kläderna och åka. Lite sen blev vi med det gjorde ju inget.
Jag åkte ut till jobbet för att prata lite med chefen. Åt även min frukost där, fast vet inte om det var en sån bra frukost.. men men :P Sen mötte jag upp mamma som var på Coop och handlade och bara sa hej. Jag råkade köpa en Plopp som jag smaskade i mig, höhö.
Åkte hem mot stan igen och terroriserade Lilly genom att ringa några gånger så hon skulle vakna. Åkte dit och plingade på. Var tvungen att hämta min nya mopp som jag köpte igår som jag hade glömt i hennes bil. Och nu är jag hemma och det ska moppas!

Köpte även en stödbräda igår som jag ska sätta fast på Elias säng. Ska ta bort ena sidan på spjälsängen och på med brädan istället. Dags att träna sova med den nu innan han kommer på hur han kan klättra över spjälarna :)



Tiamo shoes







Tatueringsdags snart kanske


När jag såg på Hollywood-fruar då Isabel gjode en tatuering på sidan av fingret bestämde jag att "En sån SKA jag ha!" Så sjukt snyggt men enkelt.
Hon tatuerade in sitt barns namn, men tänk om det slutar med 9 barn till, då måste man ha namn på alla fingrar, haha. Så därför valde jag att inte sätta Elias namn där. Har redan plats där han ska stå :)

Jag vet vilket finger jag vill ha den på men jag har två ord som jag vill ha, Family och Love.
Det lutar mest åt Family för det är ju liksom det som är love för mig. Men det största problemet är när jag ska ta tag i saken och göra tatueringen. Jag vågar inte! Men jag vill göra både fingertatueringen och "Elias-tatueingen" innan sommaren. Kanske dags att boka tid?



New shoes


Här får ni se en liten sneakpeak på mina nyinköpta skor. Föll för dom för någon vecka sedan och i söndags när jag såg dom igen var jag bara tvungen att köpa dom! Dom stog bara där och ropade på mig.
(Lägger upp hela bilder på dom senare)





Päron

Elias pias äter päron, det är jätte gott tycker han!







RSS 2.0