KÖRKORT!!


Viktoria Andersson har fått körkort!! :D Fan va gött! FATTA HÄRLIGT xD

Min önskan när jag såg sjärnfallet i tisdags var att klara uppkörningen idag, och det gjorde jag ju :D
Uppkörningen började kl 09.00. Körde ungefär en sisådär 20-25 minuter, och det gick bra :) Jag gjorde nåra små missar som jag själv märkte, men det gjorde inget verkade det som ;P - Tack snälla körgubbe som godkände mig :D

Efter uppkörningen åkte jag direkt till min praktik och ringde till mamma. Hon visste inte att jag hade uppkörning idag.. Hon blev skit glad :P haha. Hon skrek  "Är du tokig? Har du!? Det måste vi fira!" så skrattade hon och var värsta glad :P  När jag hade slutat åkte jag hem sen körde JAG till köpis och köpte tacos med mamma och bror :) Så nu har vi ätit och är mätta och belåtna.. Nu ska jag kika på Idol :)

Nu ska vi bara fixa sådär under-24år-försäkring så får jag köra själv :) coolt ju!


Imon ska vi ut tjejer ;) det ska bli kul ! :)


Hälsningar en GLAD viktoria :D



Stjärnfall !!



Körlektion idag igen.. Det gick bra :) (Y) Imon har jag utbildningskontroll :S aaahh, det närmar sig :D nervöst!

Hade träning idag också.. Skulle egentligen inte gå men Isabell fick mig på humör :D Hon är så snäll och omtänksam! :) Vi träffades på stan lite tidigare och åt donken före träningen ;) Säg inte det här till någon, men jag åt där tidigare idag också :S Jag köpte två små hamburgare efter körlektionen eftersom jag missade lunchen i skolan :S :P Jag har syndat :O Men efter nyår ska jag skärpa mig!
Åååååhh, jag såg ett stjärnfall när jag var på väg till bussen :D :D Säger inte vad jag önskade förren de slår in, för om man säger så slår det ju aldrig in.

Jag har ett litet prov imon i skolan :S jag kan inte! Nå med marginaler och inköpspris och blablabla :/
Så jag ska nog kolla lite på pappret och försöka lära mig någonting iaf :P Men först ska jag duscha.


Jag vet vad jag ska köpa till älskling i julklapp ;D - Tack för tipset Isabell ;) Du har vart min hjälte idag :)


Herrå! :)




Hemmakväll.



Inatt sov jag hos älsk :) Och imorse var det upp till skolan :S Jag var trött! Men man blir jämt piggare när man håller på göra sig klar.
Det var nåra tjejer i klassen som hade gjort en liten make over över helgen ;P Jag har klippt kortare hår och det hade Erica också.. Fast hon var modigare än mig och klippte sig mer än vad jag gjorde, och Amanda och Angelica hade klippt lugg ;)
Efter luchen åkte jag till körskolan och körde lite. Motorväg. Jag tycker det är ganska läskit :P
Har körlektion imon också, och på onsdag, torsdag, fredag. Nu kör vi hårt med den där skiten så det blir klart nångång ;P Jag missade bara en halv lektion i skolan så det var lungt.
Sista lektionen hade vi individuellt, bild&form.



image33Vi började göra gipsgubbar och här är min! haha!
Den hoppar i splitt :P Nästa vecka ska jag börja måla den.

Ericas gubbe hade simfötter :D Jag lovar att hon kommer få bättre betyg än mig på den här fast jag är seriösare än henne. Så är det jämt ska ni veta! :O Hon kan bara sitta å kladda så får hon bättre än mig även fast jag vart noga ;D Det är absurt!

















Vi slutade halv 5 och då fick jag skjuts av Ericas mamma hem. Sen har jag bara hunnit ätit å gjort lite situps, inte så mycket mer :P Och nu ska jag kolla på Extreme home makeover.. Det är så sorgligt!
Sen måste jag plugga kom jag på :O Har ett litet läxförhör imon på rättskunskapen. Vi hade prov i det idag också. Det gick faktiskt rätt bra. Det var en fråga som jag inte förstod, men men...


Sen jag klippte mig tycker jag att jag har blivit mycket rundare i ansiktet. Det kanske är själva frisyren som får ansiktet att se rundare ut. Men jag känner mig rundare också :/  Hoppas det är inbillning!


image34 <3


Lägg märke till att mitt hår ser mjukt & friskt ut! :D Men lägg ännu mer märke på killen i bilden ;)


 Hejs!


Klippt kort :O




Igår var jag hos frisören i 4 och en halv timme :P Färgade utväxten och klippte kort :) Liiite korttare än axellångt :P
Och det som dröjde så jäklit var slingorna.. Jag skulle göra mörkare blonda slingor. Det dröjde länge för henne att sätta i dom, så ska man ju vänta ganska länge innan man kan tvätta ur håret också för att färgen ska ta nåt. Och när vi väl tvättade ut håret så hade det såklart inte blivit nåt :/ :P Så vi gav upp.. Kankse testar en annan gång :)
Jag klippte ju av mig håret för att mitt hår nästan skrek det åt mig :P haha. Egentligen vill jag ju ha långt hår.. Och jag tror det faktiskt kommer växa snabbare nu när det är friiiskt igen :) Det hade ju för fan stannat i växten för det var så slitet :P Men till studenten kommer det bli clips :)
Efter frisören åkte vi hem till kusinen i Strömsbro. Vi fikade å kollade på Idol och Fredag hela veckan :) haha.
Sen skjutsade mamma hem mig till adam så sov jag där ^^, <3
Nu är han hemma hos Sean och bakar tills nåt grejs imon.. Dom kan inte baka :S :P Sen kommer han hit :D Vi ska äta tacos ikväll, fyyyy vad gott ;) Jag & adam som hade bestämmt att äta något onyttit, men de får väl bi imon kväll ist ;P

På dagen imon ska jag och mina bröder vara med pappa.. Jag ska träna och parkera som man kan de tills uppkörningen ;P Det är NÄRA nu :O :S :D Jag måste klara det !! JAG MÅSTE !!! Annars ger jag upp, sån är jag :P

Jag var ju ut i torsdags med mina tjejer. Det var väl kul. Men de va synd att dom blev så opepp när vi väl kom till Slicken :( Men som tur var va inte Majsan de iaf.. Hon ville dansa med mig hon :D

Jag skulle inte ha avbokat operationen ändå :S Jag visste att jag skulle ångra mig. Men men, det är som det är.


Nästa helg blir det lite galelej med nåra tjejer i klassen :) Det ska bli kuul !! xD


P.S. Daniel åkte ut ur Idol igår, gaaah va viktigt :D Så kan Amanda och Andreas också åka ut så får Marie vinna :D Amanda är överskattad, tycker jag! Hon rör ju sig som en sprattlade fisk utan skor på scen D.S.


Hejsvejs gott folk! :)


image32
En sötfis!





Julgalan ikväll :)


Kan nån förklara varför Mattias åkte ut igår i Idol? Han var ju bäst ju !! :/
När han sjöng Yous song för någon vecka sen :O Shit !! Snacka om gåshud.. Men jag slår vad om att det kommer gå bra för han ändå :)

http://www.tv4.se/player/idol/player.html?framed=1&pid=178898&itemId=&treeId=30238



Nu är jag hemma och laddar inför julgalan ikväll :D Hela köpis har ju personal fest! Jag hoppas de blir lite party party ;) woohoww ! Nya skor har jag också ;) Silvriga pumps, jag kan lägga ut dom imon  :D
Ska bli jätte kul !!


Bra party låt..  Pitbull - ay chico :)



Chao

Måste de bli vinter?


Jag vill inte ha vinter! Enda gången det behövs snö är på julafton och nyår, sen får det vara bra.
Fast lite mysit är det ju ibland.. men inte ofta :P
Tänk sommar !! Sol & värme, finns det något bättre?! Alla blir så mycket gladare också. Man märker ju nu på kunderna i butiken, alla är griniga.. Utom dom som kommer å köper kläder för att dom ska utomlands, dom är pigga och glada, och de är bara för att dom ska till solen!


Hade körlektion idag.. Gick sådär. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag kommer kugga uppkörningen :(
Den här dagen ska jag bara vara hemma :) Tänkte sova lite snart tror jag, så man orkar stå upp på jobbet imon iaf :P Så ska jag förstås kolla på Grey's ikväll :) Inte missa det inte!

Igår fick jag tillbaka ett prov vi gjorde förra veckan. Administration, VG :D Trodde jag faktiskit inte, men så blev det!
Nu har vi börjat med ett nytt arbete. Vi ska göra ett häfte om något, vad som helst i stort sätt.. Bara det är minst fem sidor så :P Jag skriver om Rio de Janeiro.. Jag skulle så gärna vilja åka dit! Tänkt att få se karnevalen, fy f*an vilken häftig upplevelse :D Det verkar så häftigt allting där på något sätt :P haha. aah, dit skulle jag vilja åka :)

image30    image31

Häärligt värre !! :D


2 år & 3 månader för mig och älsklign igår :) <3   ååh, vad längesen :) hihi.



Chao!

Varning!


Om ni läser detta blir ni säkert inte på bättre humör än vad ni är nu.. men ah, whatever.


Negativt idag:

gick upp 20 över 6.

tandläkaren.. Jag måste operera om mig i munnen igen, plus att jag måste ha min tandställning betydligt längre än vad dom lovade mig först!

trökiga lektioner i skolan, som alltid.

fick reda på att vi har sovmorgon till 11 och jag har min körlektion halv 9, så jag måste gå upp lika tidigt som vanligt ändå :@

äckligt väder när man cyklade hem från bussen = blöt!

hungrig, ingen mat hemma.

gymma som det var bestämt.. nej, blev inte av. Varför köpte jag ens gymkort? :S

fick inte vara med adam idag.

blött, blött och slask!


Positivt:

mamma köpte en julklapp till mig idag!

god ungspannkaka, mamma!



Slutsats: Mamma var det ända bra idag :)


image29



hejdå..


Konferens i Gysinge :P

 
Haha, den rubriken lät väl rolig, eller inte.. :P Men det var det faktiskt!
Vi hade typ tre tillfällen då vi hade kurs, inte så farligt som jag trodde faktiskt. Man fick mer fritid än vad man trodde, vilket var bra :) Och vi åt hela tiden :O Det var ju inte så att man behövde gå hungrig precis :P
Det var en facklig kurs vi gick på.

Våra kursledare var bra och snälla.. Dom sa att vi var den bästa klassen dom haft på något sånt där :D haha. Många andra klasser hade vart så stökiga å förstört saker där man sovit å sådär. Men inte vi inte :P Vi sysselsatte oss med annat ;P
Haha men jag tänkte inte skriva om hela storyn men kul var det!
Jag kan iaf säga att jag, Angelica, Erica och Minna spökade lite för dom andra och dom blev helt förstörd och skiiiit rädda ! :D Det var ju de som va meningen liksom. Vi stog i en liten städskrubb i 2 timmar och jag kan lova att det blev syrebrist och fruktansvärt varmt! Vi gjorde olika ljud å grejer. De som var så kul var att det ekade så mycket ute i hallen där städskrubben va så det lät som det kom från övervåningen, så alla satt nere i allrummet och var skit rädda, haha.
Vi hade ställt klockradiorna inne på rummen så dom började spela helt plötsligt, det lyckades vi också bra med :P

Asså, det går inte att beskriva hur rädd dom va medans vi höll på skratta ihjäl oss. KUL KUL KUL ! :)
Jag kommer sakna min galna klass när vi går ut :) Nåra iaf.


Snart kommer Adam och då ska vi åka och gymma :) Det behövs efter alla dessa måltider och efterrätter ;P


Hejs

Party fredag, sliten lördag !


Fyyyy f***n !! Idag mår jag inte bra :/ Men lite bättre nu än när jag precis hade vaknat. Drack ett glas o`boy, men de kom ju upp lika fort :S Jag är jätte hungrig men jag vågar inte äta.. Haha, vi hann ju vara inne på Goya i en kvart iaf innan det gick lite knas.. Fy fan :S :P Jag tror mina vänner som är i sthlm inte heller mår så bra idag :P haha.

Idag ska jag bara vara inne hela dagen och mysa. Kanske går ut å går och tar lite luft när jag mår bättre.
Stackars Ida! Hon ska jobba idag och hon lär ju må mycket sämre än jag :( Stackars dig gumman!!
Nä, nästa helg blir lugn för mig iaf !! Bara äta massa gott och mysa :)
Min bubbe är i Nyköping :( Jag vill att han ska vara hemma med mig nuuu!! Jag saknar han! <3

Nu ska jag gå ner i köket och kolla om det finns nåt lätt att äta.. Jag måste verkligen för jag är så hungrig. Hoppas de får va kvar i magen bara.

Chao!

Förresten! Det var en kille på Goya som frågade om jag var med i Idol :P haha. Vem fan skulle de kunna vara han tänkte på då :P Han ba "Är de inte du som är med i Idol!?" haha, han var full !!


RSS 2.0