Miss Norge



Idag efter jobbet träffade jag min bästa Ida. Hon är hemma på besök från Norge. Hon kom hem hit en snabbis och kollade in lägenheten. Sen gick vi ner på stan och tog en fika. Tiden gick för fort men hon var tvungen att åka hem för att göra sig klar eftersom hon skulle ut. Men vi kommer hinna ses minst en gång till innan hon lämnar Sverige igen iallafall :) 
Är det inte sjukt. Fast man inte har träffat varann på länge så finns det så mycket att prata om! Sjukt. Mycket fakta och skvaller gav vi varandra. Men jag fick nog mest av henne. Fast det är jag som bor kvar här i Gävle så är det hon som vet mest om folk ändå :P haha. Men det är ju för att jag hänger inte i dom kretserna när jag inte umgås med henne. Alltid lika kul att få veta massa saker om folk som man inte alls hänger med på själv. Både roliga saker, förvånade saker och ganska knäppa saker :D

Förresten, dom har sagt upp sin lägenhet i Norge. Hoppas dom flyttar hem igen! :D Hoppas hoppas hoppas! Det skulle bli mycket roligare då.




Jag saknar Paris! Vi hade det så grymt :D


Remi kommer väl hem om ungefär en halv timme. Då blir det mys :)




Annandag jul



Har nyss suttit och räknat ut vår ekonomi. Hur mycket vi har att betala och hur mycket vi kommer att ha kvar. Jag lär säga att den här månaden var det inte så mycket, fast vi fick den där bötern och lite lägre lön än vanligt. Har några tusen att leva för iallafall, inte många men några och så brukar det typ aldrig vara. Så det känns bra :) Vet inte hur mycket Remi kommer ha men mer än mig iallafall.

Remi slutar jobba om en halv timme. Då ska vi kolla på filmen vi hyrde igår. Vi kollade aldrig på den eftersom det var
Pirates of Caribbean på tv igår kväll. Filmen vi ska kolla på heter Bucket list och verkar vara en rolig men ändå sorglig film. 
Jack Nicholson och Morgan Freeman har huvudrollerna. Bra skådespelare båda två så den blir säkert skit bra :)





Förresten, finns det något godare än cheddar popcorn?! NEJ DU!




Julafton & juldagen



Julafton blev lyckad. Och det är visst folk som äter på McDonald's på jul också :P Konstigt.

Ja, dagen började med 3 timmars jobb. Sen åkte jag hem till mamma. Kom på att jag glömde min kamera så den hämtade jag samma sväng som jag hämtade Remi från jobbet. Hem till mamma igen och duschade och gjorde sig lite fräsch. Sen åt vi massa god julmat, kollade på Karl Bertil Jonsson, öppnade julklappar och sist fikade julfika. Jag och Remi fick jätte bra julklappar av mamma och av varandra :) Kommer bilder på det sen. Jag fick iallafall ett jätte fint armband och presentkort på MQ av Remi. Armbandet passar perfekt till halsbandet och örhängena jag fick av honom i somras när jag fyllde år. Perfekt ju!
Vid typ kl 21 gick jag och Remi och la oss en stund och sov innan vi åkte iväg till kyrkan på mässa. Mässan höll på till strax före kl 01 så det blev ganska sent.

Nu sitter vi i soffan och har precis vart och köpt mat, snacks och hyrt film :) Inget party för oss idag, varken lust, ork eller pengar. Vi är hemma och myser istället vilket jag gillar mer än att vara ute och ränna.


Bild-uppladdnings-grejen krånglar så jag kunde bara lägga upp dessa två bilder, men det får väl duga då.



Älskling


Älskling och jag, han är ju sååå snygg



Julklappar ska inhandlas i sista minuten


Sitter hemma hos mamma nu. Hon kommer hem om typ 5 minuter och då ska vi åka upp till köpcentret och köpa lite julklappar. Jag vet inte vad jag ska köpa. Men något lär det väl finnas? Ska köpa till Remi och bröderna. Killar dessutom.. Mycket svårare än att köpa nåt till tjejer. Jaja får väl se vad det hittas på. Vad ska man köpa till en pojkvän som inte vill ha någonting?

Imorgon är det julafton. Dagen börjar med att jobba några timmar och sen ska det firas hemma hos mamma :) Det blir jag, Remi, mamma, jonas, erik och morfar.


Snygg bror!


Det här är ett gammalt inlägg från i förrgår som aldrig uppdaterades :P Har leget i utkast såg jag nu. 


Lön om 7 minuter



Usch, idag har jag tagit blodprov. Det var inte som jag kommer ihåg det. Gjorde det för jätte längesen men då tyckte jag att det inte gjorde ont.. Men nu, AJ! Sånna där "småsaker", om man ska kalla det för det, är jag jätte känslig för men sen lite större saker är jag inte lika kinki mot. Som tex är jag opererade mig i hela munnen, det kunde jag ta. Inte för att det var det skönaste jag gjort men ändå :P 

Nu sitter jag här, ganska ny kommen hem från jobbet. Fick jobba över en timme för vi har sålt så himla mycket idag. Och ännu värre kommer det väl bli imorgon, när köpcentret har öppet vanlig tid dagen före julafton. Folk blir ju som desperata. Många känner nog av julstressen. Själv har jag inte inhandlat en julklapp. Vi får lön imorgon, helt världelöst. Finns inte så mycket annat att göra än att handla i sista minuten då. Tur att jag slutar tidigt :) Har 5 timmar på mig att hitta något och det lär väl gå. 
Har ni handlat alla julklappar?





3 dagar kvar


Igår när jag kom hem från jobbet städade jag hela lägenheten. Toaletten speciellt, den blev kliniskt ren! Jag hatar våran toa, den är vidrig. Därför känns det lite skönare när den är fräsch iallafall. Men det luktar så jävla illa där inne och golv och väggar är sååå fula. Den ska rustas i vår/sommar. Men ska jag behöva stå ut ända till dess? :O 
Jag pyntade lite med lite tomtar som jag hämtade hos mamma i förrgår. Det blev bra :)

Just nu håller jag på göra mig klar. Ska till jobbet och möta Remi där när han slutar sen ska vi gå på Ikea och kika lite. Planera vad vi ska köpa för denna lön som kommer. (Den 23:e?! Hur dåligt som helst. Man kan väl få den imorgon iallafall) Vi ska inte köpa några julklappar till varandra. Vi har bestämt att vi ska köpa saker till lägenheten istället för det får ju båda nytta av och det är ju som en julklapp till varandra ändå så :P Det är ju bara 3 dagar kvar till julafton. Ge mig snö så man kan få känna den sköna julkänslan.







Pikare


Han är ju så söt. Haha

Julgran


Igår på vår lediga dag tillsammans införskaffade vi oss en julgran. Vi fick morfars, han behöver den ju ändå inte eftersom han firar jul med oss hemma hos mamma varje år. Han tyckte det var skönt att bli av med den och vi tyckte det var bra att vi fick den så slapp vi köpa en :) (Fick även julgransfoten och belysningen med) Fast eget julgranspynt har vi ju redan köpt på Ikea för ett tag sen. Vi tog oss även tid med att pynta granen igår också. Men den är inte riktigt klar än. De fattas glitter och en stjärna på toppen.



Här är älsklig när han knyter snöre på en julkula.. Som man var tvungen att göra på varenda grej. Det tog sin tid kan jag lova. Han är så snygg! ;)


Idag har vi bara vart hemma, köpte pizza igen (!?!) och nu håller vi på nere i tvättstugan. Förresten en sak till. Natten till igår fick vi 500 kr parkeringsböter. Det var datumparkering och skylten satt typ 20 meter där ifrån så den såg vi ju inte, och om vi skulle sätt den skulle jag inte fattat att den gällde där vi stog för skylten var  ju som sagt väldigt långt ifrån. Så nu får man betala 500 för egentligen igenting. Kul!





Jag ska försöka


Jag har nu bestämt mig efter att ha ätit en halv pizza och en halv marabou att bli lite nyttigare iallafall. Jag har nyss skärt upp äpple och melon som jag ska äta. (Vitaminer!) Och ett glas juice till det. Det är väl nyttigt?
Har även bestämt att jag ska ut och gå 30 minuter 2-3 gånger i veckan. Jag måste!



Osundare än osundast

Hur kul liv har jag just nu då? Vaknar kl 12 på dagarna (om jag ska jobba tidigt), äter en sen frukost, mår illa efter det. Blir hungrig ganska så snart då jag inte alls är sugen på något annat än pizza eller kebab. Sitter framför tv, diskar. Remi jobbar. Så har jag blivit så jävla lat också! Jag blir arg på mig själv men inser att vad ska jag göra, jag orkar inte göra något åt det iallafall? Jag är trött heeela tiden och tycker det är jobbit att gå från vardagsrummet ut till köket. Verkar ha blivit hurtig av mig jag.. Eller inte. 

Tänkte gå ner i tvättstugan nu och boka tid. Vi har mycket tvätt. Och det kommer väl dröja några dagar tills man får en tid :/ Tusan också! Ska även gå ner på stan och lämna tillbaka filmen vi hyrde förra veckan och köpa mig en stor chokladkaka. Och köpa pizza eller kebab ska jag också göra. Nej jag vet, kebab pizza, då får man ju både och. Jag är såå nyttig.

Finalen avklarad


Jag var ju inte alls ledig i tre dagar. Men två. Tog ju Joannas pass ikväll. Men nu är jag hemma och såg nyss slutet på Idol finalen. En sak lär jag ju säga.. Rätt person vann, Kevin Borg! Han är en stjärna. Nu hoppas jag att vi får höra mycket bra av honom. 
Ja så nu ska jag ta mig en duscha och lägga mig på soffan och slumra till tills Remi kommer hem :)





3 dagars ledighet


Nu är det  bestämt. Det blev det som vi inte hade tänkt först. Så blir det ju alltid till slut :P 

Ligger i soffan nerbäddad under täcket. Har jobbat 08-17.30 idag så jag är helt slut! Somnade till på bussen på väg hem ett antal gånger. Sen har jag duschat, ätit och suttit här framför datorn ett tag. Nu ska jag nog sova ett tag. Remi jobbar sent ikväll så jag kan lika gärna sova för då går tiden fortare och då kommer han ju hem snart :)
Nu är jag ledig ända tills på lördag. Super!






Det finns ju både för och nackdelar


Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra.. Fast jag sagt att jag är säker på en sak. Men jag är inte 100%. Det är mer typ 70% tåt ena hållet och 30% åt det andra. Och då är man ju inte säker, vilket betyder att då ska man inte göra ett sånt val. Väntar och tänker lite till då. 
De flesta av er vet inte vad jag skriver om, men några av mina vänner vet. Kanske ni andra får reda på det någon dag också :P



Gitarr Hero






Här är det som vi shoppade i förrgår. Idag köpte vi även gitarr hero. Så sjuk roligt! :D














Äntligen en tv

Igår var jag och Remi lediga tillsammans. Vi lånade mammas bil och åkte och shoppade lite. Vi köpte tv, xbox, julgranspynt, ljus och bilder vi ska rama in och sätta upp. Remi var så rolig. Han blev så glad när han fick köpa sitt xbox som han tjatat  om. Lika när han satt här hemma på golvet och öppnade kartongen och plocka ur alla delar, det var som att se ett barn fick sin dröm julklapp på julafton ;) Det är skönt att ha en riktigt tv. Det känns bra!

Idag jobbar jag 17-20.45, kort och skönt pass. Men före jobbet måste jag ner på stan och boka tid hos frisören. Mina toppar måste klippas! Och försöka hitta billiga ljusstakar, jag gjorde inte det sist. Det fanns en kvar på Clas Ohlson och jag skulle ju ha två. Får se om dom kanske har fått in fler nu.


Nu går det såklart inte att lägga upp biler på det vi köpte. Men jag försöker senare :)


RSS 2.0