Höst



Guldklimpen <3






Den här dagen


Började dagen med 4 timmars jobb. Snorig och jävlig som jag är kämpade jag mig igenom passet. Tiden går så sjukt sakta när det är jobbigt och man bara vill sluta. Man kollar på klockan 3 gånger i minuten typ. Och en sak undrar jag.. Hur mycket snor får det plats i en näsa?!

När jag slutat gick jag en vända på stan med Ida och Carro för att hitta Halloween kläder åt dom tills på lördag. Det gick väl sådär :P
Sen gick jag och Ida till Flanör och käkade. Alltså det finns ingen som har godare sallader än dom. Det finns inte! Och som vanligt är det alltid lika skönt att prata av sig med Ida :)



Ida och jag, Halloween 2007 <3
Det var senast jag festade på halloween tror jag :P


Hjälp!

Jag fattar inte hur jag ska fylla i ansökningspapprena till Komvux. Jag ska ju söka till en yrkesutbildning så jag har skrivit utbildning, namn och grejer. Men vad fan ska man skriva när det står "hur lång tid beräknar du att utbildningen kommer ta" och vad ska man kryssa när det står flex, dag eller kväll.
Jag fattar inte!

Bara jobbar jag



Faaan jag hatar när bloggen lider! Men men, så blir det när man jobbar 5-6 dagar i veckan och inte har en blogg som man tjänar massa kosing på. När jag inte jobbar är jag med familjen, äter eller sover.

Imorgon ska jag i alla fall träffa Ida när jag slutat :) Vi ska kika på stan och ta en fika, barnfritt! Det går ju inte att gå på stan med Elias. Så det ska bli nice. Sen kanske hon följer med hem och se hur vi bor nu. Hon har inte vart här än. Det har ju typ ingen förutom Lill, mamma och Erik kom jag på nu. Haha.

Skulle vilja ha en inflttningsfest men vågar fan inte i det här huset för då skulle vi väl bli utslängd före nio. Det är bara gamlingar och folk med funktionshinder som bor här. Men om man sätter upp en lapp i trapphuset kanske det går? Aja, nog med babbel. Vi hörs!



MAAAAT


Jag är sugen på allt hela tiden. Glass, godis, chips, smörgåsar, oboy, cola, hamburgare, pommes, popcorn, sushi, choklad.. ALLT!
Jag är uppsvälld i magen, ont i brösten, springer på toa mer än vanligt... Jag har mens.



Lika runt som den här lill gossen ser ut på den här bilden känner jag mig :P


Jag SKA



Jag börja få lite panik angående till att söka in på Komvux. Sista dagen att söka är den 30 oktober och jag har inte hittat mina betyg. Jag har för mig att mamma har gett dom till mig och att jag hade dom här.
Och det här är något jag inte ska låta rinna ut i sanden som jag gör med allt annat typ, jag ska söka in. Nu ska jag ta tag i den här på riktigt!

Och gissa vad mamma hittade hemma hos henne i en bryrå? :D Mina betyg ofcourse! Happygirl89, that's me. Så imorgon ska jag hämta dom, ta mig till Remis jobb och kopiera dom och skicka in. Yeah!



Hitta betyg



Kan man hitta sina gymnasiebetyg någonstanns på internet, utan massa krångel? Please!

Tjolahopp


Nu sitter jag och kollar på Robinson. Mamma och Erik har vart här och hälsat på under eftermiddag/kvällen. Dom åkte hem för ett tag sedan så nu sitter jag här ensam. Remi är och spelar poker. Hoppas han kommer hem med några tusen som han har gjort de två senaste gångerna, annars jävlar! Haha.

Hmm.. annars jobbar jag typ varje dag. Men jag gillar't :) Imorgon öppnar jag och jobbar till halv tre sen får vi se vad som händer resten av dagen. Kommer väl vara död som jag alltid är när jag öppnat. Sitter jämt på bussen och nickar till, ögonen går inte att hålla öppen. Det är så jävla jobbigt :P
Inatt då, då sov jag tio timmar ändå är jag trött. Det måste vara nå fel alltså! Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu.



Han ser ut som en liten drake på det här kortet tycker jag
Världens finaste drake <3


Svar


Svar till Anonym:

Grejen är att jag aldrig skulle klara ett högskoleprov och skulle inte komma in med mina betyg heller. Därför känner jag att söka in på Konvux är bättre just nu för mig. Sen när utbildningen är klar där så får vi väl se. Då kanske hjärnan har kommit igång (den har liksom stått still i två och ett halvt år nu sen jag gick ut gymnasiet) och jag känner för att söka till högskolan :) Det visar sig. Jag är en sån som tar allt som det kommer, jag är ingen planerare :P

Take me back

Höstiga dagar som denna drömmer jag mig tillbaka till Alcudia. Var inte skit varmt när vi var där men bättre än här just nu i alla fall.
- Remi, när blir nästa resa? ;)













Vem blev brunast tycker ni? Haha.


Tiden rinner iväg


Fan, dagarna bara flyger iväg så jag hinner inte ens tänka på bloggen.

Igår jobbade jag 12-16, världens längsta 4 timmar i mitt liv tror jag. Typ... Aah och idag jobbade jag 07:45-16:45. Hämtade Elias runt halv sex på dagis. Stackarn, det var han och en till pojk kvar där. Men vad ska man göra då om man jobbar på restaurang med oregelbundna tider? Går inte att göra så mycket. Jag jobbar och tjärnar pengar för hans skull också ju :)

När jag kom hem började jag med maten, la Elias, åt mat och nu sitter jag här och planerar att hoppa in i duschen före Desperate börjar. Ska gå och lägga mig direkt efter så jag är någorlunda pigg tills imorgon då jag öppnar precis som idag.

Lugn söndag

Nu ligger vi i sängen och ska sova. Tidigt, men så blir det eftersom Elias vaknar sju imorgonbitti. Vi får ingen sovmorgon om vi skulle lägga oss sent så det är bara anpassa sig efter lilgubbens sovrutiner :)

Var hos mamma till sju sen tog jag bussen hem. Tack och lov somnade Elias i vagnen på vid till bussen, annars skulle det inte gått så bra att åka. Han blir ju helvild varje gång vi åker buss. 5-10 kan han klara men sen är det kört asså.
När vi kom hem bäddade jag ner honom i sin säng och Remi kom hem med mat. Pizza. Jag var mer sugen på en köttbit med beasås men det dög med pizza också, dock åt jag bara tre bitar sen var jag mätt som en plätt. Men jag är fortfarande sugen på kött!

Imorgon ska jag jobba 12-16, wohow!
- Lilly ta med mina grejer som jag har kvar hos dig!





Det gör ont


En kille hade lagt upp en länk till en video på facebook som jag kollade på. Jag vill inte ens lägga upp videon här egentligen, men här kan ni klicka er in och kolla, om ni vill... Fast jag lovar, ni vill inte. Jag ångrar att jag kollade på den. Det gör så jävla ont i hjärtat när jag ser den!! Det gör ont när jag tänker på det. Och ännu ondare när en kille har kommenterat "Dränk dom jävlarna". Han kanske menade dom vuxna, det hoppas jag för det skulle jag också vilja. 
Det är ett oskyligt litet barn!!! Jag bara satt och gapade med tårar i ögonen med en stor jävla klump i magen när jag kollade. Det där kanske inte var första gången heller dom gjorde så mot honom och säkert inte den sista. Man lär sig ju absolut inte att simma på det där sättet, man blir rädd för vatten istället. Fyfan det finns inga ord som kan beskriva hur dumt och idiotiskt detta är alltså :(

Inte bakis

Ett glas vin för mycket blev det igår. Annars skulle kvällen blivit perfekt. Så istället för att dansa loss på dansgolvet på korgen hämtade Remi mig, köpte med mat från Donken (som jag inte åt förrän nu på morgonen) och hem till sängen. Fan också! Men kvällen var jätte rolig så länge den varade :)

Idag mår jag konstigt nog inte alls dåligt. Bara liksom lite yr i bollen och seg. Jag är sugen på allt men ändå vet jag inte riktigt vad :P Cola skulle vara jävligt gott!

Snart ska jag iväg och hämta Elias :D Skulle tagit bussen som gick nu 11 över. Men min plånbok är inte här. Då skulle jag ta Remis kort för hans plånbok är hemma.. Men nej, då har han sitt kort med sig till jobbet och inga kontanter i plånboken hade han heller. Då tänkte jag gå dit och hämta kortet. Tror ni mina nycklar är här? NEJ, of course not. Så nu ska han försöka komma hem så fort han får rast med pengar och nyckel.
Jag blev as irriterad men det la sig så fort jag började skriva nu.

Hoppas eran dag börjar/började lite bättre i alla fall :P



Hemmafru nr1


Jag är så jäkla duktig. Jag har dammat hela lägenheten och dammsugit hela också. Jag har även fått i mig mat och packat kläder som Elias ska ha hem till mamma. Snart tänkte jag gå och klä på mig och invänta att Elias ska vakna upp från sin nap. Han somnade före maten blev klar så han fick ingen mat. Men välling fick han i alla fall och det tycker han bättre om än mat typ så det gör inget :)
Diskat har jag också gjort. Shit vad bra jag är. Inget sköts av sig själv tyvärr.



En bra lördag


To day is a fullspäckad day!

Jag ska börja städa här hemma efter detta inlägg, sen ska jag och Elias göra oss klar för att åka ut till mamma som ska ha Elias tills imorgon. Sen ska jag hem och duscha, packa ner smink och grejer för att sedan bege mig till Lilly där vi ska fixa iordning oss för kvällen. Sen åker vi till Sara där det är fest med folket från jobbet of course och sen blir det utgång på det. Det låter väl som en perfekt och väldrig intensiv dag? Någonstanns där imellan måste jag hinna äta också för sånt glömer jag ofta när man har så mycket att göra och inte kan man dricka alkohol då heller, jag mår illa efter två-tre cider då jag och blir otaggad som fan. Och otaggad får jag inte bli så mat får det bli innan vi åker ut till mamma :)

Äh nu ska jag sätta igång här.



Elias var sugen på popcorn till frukost ;)


Jag blir så jäääävla arg!!!!


Jag blir så jävla less på detta samhälle när jag får höra saker som detta:

Min bror och hans hockeylag var och spelade match i Ö-vik (eller Östersund, nåt sånt) Före eller efter matchen går dom förbi en bil som var bucklig och ena killen säger "Oj kolla den där bilen har nog vart med om en krock." Då kommer det en kille ut ur bilen och börjar slå killen i magen som sa detta för han hörde väl det och tyckte att det var rätt att slå honom för att han sa det. (Utlänsk kille som misshandlade, om det har någon betydelse får ni avgöra själva) Detta gjorde såklart att han som blev slagen gjorde en polisanmälan. Inte så konstigt med det.

Efter någon dag ringer misshandlaren upp killen och säger "Jag vet precis vart du bor" och rabblar upp namn, adress och allting. (Adressen till studentlägenheterna alltså där alla hockeykillarna bor) och hotar med att komma och döda honom.
Detta leder till att killen måste flytta hem till Borås där han kommer ifrån och ge upp sina hockeydrömmar ofrivilligt.

Sånt här gör mig riktigt jävla förbannad! En 16-årig kille får alltså lägga av med det han brinner mest för i hela världen pågrund av den där jävla idioten! Fattar ni?! Asså det kokar i mig när jag skriver detta! Hur jävla idiotisk får man vara???!!! Och hur i helvete kunde han få reda på namn och adress till killen?! 
Vilket jävla samhälle vi lever i.
Jag gråter inombords när jag tänker på hur killen måste känns sig. Om han bara inte hade sagt den där oskyldiga meningen hade inget hänt troligtvis. Men det är ju absolut inte hans fel. En sån grej lär man ju få säga utan att bli misshandlad.
Ett skott i pannan på dom jävlarna!!!!

Hellu


Hej alla fina!

Jag har inte haft tid eller inspration till att skriva något de här dagarna. Och jobbar för fullt gör jag ju också.

Nu kollar jag och Lilly på Idol, eller hon sover mest. Typsikt oss. Alltid är det någon av oss som somnar när vi är med varann. Om det är bra eller dåligt vet jag inte, haha. Jag tror det nog är bra, för jag skulle aldrig kunna somna i alla sällskap, det skulle bara vara jobbigt om jag somna när jag var med någon annan. Pinsamt liksom :P Men inte med Lilly inte.

Elias hade damp när vi var på stan idag. Vi var bara in på banken och H&M ändå orkade han inte. Han skulle inte sitta i vagenen, inte bli buren och inte gå själv. Vad vill man dårå? Gå hem skulle nog hans svar bli.
Så om ni såg en mamma kämpa med en unge helt röd i ansiktet av värme och svett, och med fett hår nykommen från jobbet på stan idag.. Ja, då var det lilla jag.


Aja, imorgon har jag tänkt visa er hur sovrummen blev. Nytapetserat och fint :)



Finaste


Sleep tight


Nu är jag lika trött som en överviktig sengångare. Jobb imorgon 07.45-15. Sängen nästa!



Hoppas jag drömmer om min lilla drömprins <3


Är jag dum eller?!


Helt seriöst. Jag måste verkligen vara fascinerad av Montazami. Jag drömde till och med om henne inatt. Jag satt och pratade med henne här i våran soffa och det var så jävla kul. Fan att det bara var en dröm, haha. Ja, I love her.

Aja, över till dagen som vart. Idag umgicks jag äntligen med Lilly. Det var typ tusen år sedan sist och har fan mått dåligt över det. Det har känts som att vi har vart osams eller nåt. Men nu känner jag mig mer hel i alla fall :) Fast vi umgås fortfarande för lite nu förtiden, tycker jag.
Självklart var vi på Flanör och åt sallad. Vad annars? Kikade runt lite. Sen gick vi hem till henne.
Elias var också med såklart och även Tessans son Casper som vi var barnvakt åt, som är ett år äldre än Elias. Han är så roligt, han pratar as mycket!
Helt plötsligt när vi satt och åt tog han på sig sin tjocktröja och mössa och sa "Hejdå, nu går jag till jobbet." Lilly frågade "Jaha vart jobbar du då?" Svaret blev "På Donken." Så sprang han mot utgången med Lilly springandes efter. Hahahahah så jävla roligt!

När vi kom hem till Lilly satt jag mig i fotöljen helt död och Lilly åkte och fixade nåt och skulle komma tillbaka strax. Jag var alltså själv med två barn. Gissa vad jag gör efter ett tag?! Somnar!!!!! Jag vet inte hur länge jag sov, 15-20 minuter kanske. Jag hörde inte ens när Lilly kom tillbaka, jag hörde ingenting. Jag vaknade i panik. Inga barn i vardagsrummet, hörde något i köket. Gick dit nervös som fan. Och där satt Elias och Casper på samma stol och kollade på Musse pigg på datorn och Lilly gick runt där bara. Puuuh! Fan vad som helst skulle kunnat hänt! Vilket cp jag är. Jag ska inte ha mer barn, jag somnar ju bara! Jag har dåligt samvete. Tur att i alla fall Casper är så förståndig och aldrig skulle göra nåt konstigt eller dumt. Elias är ju fortfarande liten och vet liksom inte vad han gör riktigt, men Casper hade nog koll de där 15-20 minuterna ;) Nej fan vad kass jag är alltså!



 Men jag verkar ju vara rätt glad ändå.


Pustar ut.


Jag säger bara.. äntligen! Nu sitter jag i soffan och har gjort alla "måsten".
Jobbat 07:45-15, hämtade Elias på dagis 15.30, lekte med Elias, lagade mat, åt (ett projekt med småbarn ibland :P), badade Elias, lekte lite till, gjorde välling och la honom i säng, diskade, duscha och nu sitter jag här. Puuuh! Nu är jag trött med tanke på att jag inte sov så bra inatt.

Vette tusan vart vi ska få plats med madrasserna. Vi måste ju sova på golvet inatt. Hm, aa det där lär jag tänka ut.

Sitter och kollar på Ullared nu. Har ni sett dom där tre tanterna?! Så jäääävla roliga. Dom vräker ut sig så roliga grejer. Och från Hofors är dom också :D Haha! Sköningar.



Vilken blick ;)


Så här ser det ut i vårt vardagsrum just n...

img_0145 (MMS)

Så här ser det ut i vårt vardagsrum just nu. Fyfan, jag får panik. Vill städa bort allt NU men det kan jag ju inte, finns ingenstanns att ställa grejerna än här. Nu har dom spacklat i alla rum så imorgon börjar väl tapetseringen då. Några dagar till får jag stå ut med stöket.. Nu hur det ska gå. Elias har slitit ner kuddarna här från soffan och ligger nedanför och ser ut att somna vilken sekund som helst. Sötis! Måste sätta fart med maten så han får nåt i magen, även jag.


Som att föda barn

Mina dagar har bestått av endast jobb de senaste dagarna, lika så idag. Sitter på bussen nu ut till Valbo. Det var jobbigt att gå upp imorse med tanke på att jag var upp tre gånger inatt. En gång för att ge Elias välling och två gånger för att jag hade AS ONT i magen!! Det kändes som jag skulle föda ut en unge. Usch, jag blev påmind hur jävla ont det gör att föda barn och bestämde mig för att Elias inte får nåt syskon förän om några år. Min smärttröskel måste tränas upp först. Och det gör ju typ 7 gånger ondare att föda än vad jag hade och jag höll på dö. Fyfan. P.S Idag får vi tapetserat hemma :D D.S.

Jag tror jag är redo


Jag tror jag har bestämt mig för en sak och det är att börja plugga Ekonomiassistent på Komvux vuxenutbildningar. Nu jävlar ska jag ta ur tummen ur arslet och våga göra något på egen hand och som är bra för mig och ingen annan.

 "Målet med utbildningen är att ge grundläggande yrkeskompetens för dig som tycker om att arbeta med siffror. Som ekonomiassistent arbetar du med ett företags bokföring, löner, skatter mm.
Utbildningen är uppdelad i olika avdelningar och teoretiska genomgångar varvas med praktiska tillämpningar i övningsföretag."


Jag är inte duktig när det gäller siffror, men jag vill bli och det är väl det som betyder nåt. Jag vill lära mig!
Och med Elias i bakhuvudet kan jag nog klara det mesta :)




Byxlösa vi <3


Vitrinskåp



Jag har ju förtusan glömt att visa er vitrinskåpet som vi köpte för ett tag sedan nu. Nu är det klart :P



Finn ett fel.. Benet längst till höger, haha. Men det är fixat nu.


Höstfrukt


Jävla cp internet!

Nu är det satsumas-säsong! Det är det bästa med hösten. Jag älskar dom små gula sakerna och det gör Elias också :D Om dom ska vara perfekt ska dom vara sura, mums!



illamående

(Det här inlägget skrev jag för typ en timme sedan men det har vart något driftfel på blogg.se. Men nu funkar det!)


Idag har jag jobbat med mitt illamående. Men när jag kom hem kände jag inte av nåt längre, fast det kommer väl snart för jag åt middag för ett litet tag sedan. (Äckligt blev det!) Jag och Elias har haft fullt upp så jag har inte hunnit känt av riktigt hur jag mår heller. Nu ligger han i säng och jag har duschat så illamåendet kommer väl tillbaka strax :/
Fan, alla är sjuk nu så jag ska inte tycka så synd om mig själv ;) Imorgon och fredag är jag i alla fall ledig. Då blir det bara ta det lungt så sjukdomen försvinner.

Hmm, annars då. Inget intressant som händer. Eller jo, Remi har ju köpt mark i Libanon där det ska byggas hus så småningom :D Det ska bli kul! Utsikt över medelhavet och allt. Så inom några år har vi hus där :)




Bild från Google


Snart nya tapeter


På måndag ska dom börja tapetsera här hemma. Nu gäller det bara att välja rätt tapeter vilket inte är det lättaste. Inte så mycket som faller mig i smaken. Men något ska vi väl hitta på :)



DH


Det är väl ingen som har missat att Desperate Housewives har säsongspremiär idag?! Gissar på att jag är inte är ensam om att sitta fastklistrad framför tvn 21-22 ;)


En liten sumering



- Vi har inget internet hemma, därför inget bloggskrivade. Men nu har jag lyckats koppla via mobilen. Wow!

- Jag har mått illa sen i söndags när vi kom hem från min bror. Även Elias är inte riktigt bra i magen. Det rinner ur honom och det luktar inte gott kan jag lova. Tycker det luktar bajs av allting.

- Jag jobbar och sliter trotts sjukdom. Vad gör man inte för pengar?

- Jag börjar känns mig sjukt otränad, flåsar vad jag än gör. Börjar få lite panik. Läs: Värsta paniken.

- Är i stort behov av ny plattång, min funkar inte. Kan inte tävtta håret förrän jag köper en.

- Någon som har ett nytt jobb över till mig?




Vi åkte över Golden Gate bron på väg till bror... Nästa i alla fall :D


Vilken håla!

Hoho. Här händer inte mycket. Finns liksom inget att göra i den här hålan. Vi åkte "ner på stan" tidigare, men det fanns ju inte ett dugg så vi handlade lunch och åkte hem dikret.
Jag skulle må psykiskt dåligt av att bo i en sån här håla. Det finns inte ens en klädaffär. Jo, nån random men inte nån igenkänd. Typ ett pyttelitet Intersport. Gaaaah panik! Hemskt.

Vi ska köpa hem pizza nu ikväll. Mums alibaba som Remi skulle sagt, hahaha. Inga bilder har jag att lägga upp heller så jag lägger upp världens roligaste reklam istället :D



"Hej på er"
Hahahaha


Elias har spytt tre gånger nu men han är l...

img_0141 (MMS)

Elias har spytt tre gånger nu men han är lika pigg som vanligt. Vad kan det vara? Aja, huvudsaken han mår bra i övrigt :) Han springer runt här och tokar. Hade förväntat mig att inte få mycket sömn alls inatt men sex timmar blev det i alla fall. Jag har nyss duschat och snart är det frukost dags. Sen ska vi ner på "stan" och kolla lite hur det ser ut och så. Sen har Jonas hockeymatch som vi ska kolla på. Heja heja!


Spyor

Shit vad sent det blev nu ikväll! Vi är uppe i Kramfors hos min bror Jonas och nu ska vi sova. Jag och Remi brukar lägga oss mellan 22-23 vanligtvis så detta är väldigt sent för oss! Men det blev lite senare nu eftersom vi är här. Plus att Elias vaknade när han hade sovit i ca tre timmar av att han kräktes. Hela han och sängkläderna var full av spyor. Men han är pigg som vanligt så jag tror det var för han åt så mycket idag (pommes och chips tex) eller för hans förkylning. Ibland hostar han till så han nästa kräks för han är slemmig i halsen och denna gång kom väl spyan ut. Jag ligger på en soffa som är kortare än mig så vi får väl se hur mycket sömn man får inatt :P Bilresan hit var förresten den tråkigaste ever! As tråkig väg att åka. Och Elias skrek hela tiden förutom när han sov i typ en timme eller när han fick nåt att tugga på. Tjockisen min <3 hörs imon, godnatt!

RSS 2.0