In Libanon


Hej där!

Kan börja med att säga att resan hit var det jobbigaste på länge. Planet som skulle ta oss till Istanbul lyfte två timmar sent från Arlanda. Det gjorde att vi missade vårt flyg därifrån till Beirut! Vi landade precis som vårt flyg skulle gå. Och personalen var inte samarbetsvillga precis. Alla sa olika saker vad som skulle hända med oss. (Det var många fler än vi som var drabbad.) De skulle fixa hotell åt oss men påstod att allt var fullt, och vi hade inte lust att lägga ut massa pengar för taxi och hotell. Till slut, efter några timmars väntetid, bestämde vi oss för att stanna på flygplasten. Men nu i efterhand, om detta skulle hända igen vet vi att vi aldrig mer ska göra det! :P Elias kom aldrig till ro. Först vid 04:50 fick vi honom att äntligen att somna! Sedan sov han lite till och från fyra-fem timmar. Även vi sov någon timme. Vid nio gick vi och käkade frukost. Sen satt vi bara av tiden, precis som vi hade gjort de nio andra timmarna. Men sen, äntligen fick vi gå på planet vid 12.30. LYCKA!
Vi spenderade 12 timmar på den där jävla flygplatsen! Kanske inte skulle var lika jobbigt om det var dagtid, men nu när vi var fast där nattetid, asså det var så sjukt hemskt. Resan tog totalt lite mer än 24 timmar. Och jag måste säga, Elias var så sjukt duktig hela tiden! Inte mycket gnäll från honom alls på det där dygnet. Det ända som gjorde ont i hjärtat var när vi satt där och vänta och han sa "Mamma, åka hem nu."

Men nu är vi här och allt är kanon! Bor i en lägenhet som Remis mamma äger och här finns allt. Det ända som jag kan komma på som är minus är att elen går lite då och då, men det är inget man störs av :P Haha.
Varmt och skönt är det, och miljön inte alls som hemma. Skit kul att se allt :D

Idag var vi och kollade på ett gammalt palats, Castle Beit el Din. Jätte fint! Så har vi käkat på KFC, vart hemma och vilat och nu ska vi ut och kolla läget här :)

Bild från idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0