Nappar hit nappar dit


Eftersom Elias nappar alltid försvinner på dagis och det ligger okända nappar i hans lilla napp-ask varje dag man kommer dit har jag nu märkt dom ordentligt med maskeringstejp jag köpte igår. Det är så äckligt när man inser att han har fått någon annans napp i sin mun. Jag är inte nojig annars med basiller och skit men just det är fan snuskigt.

Men nu är napparna fint märkta med hans namn och ligger i hans fina skål här hemma som han fick av Lilly i julklapp. Får se hur många vi har kvar nästa vecka. Känns som man tappar bort en napp om dagen. Vissa dyker upp igen, men andra är borta föralltid.


Hoppas tejpen sitter kvar bara!

Kommentarer
Postat av: Crazyangel

Jaa det måste va möggel, för båda ungarna hostar som fan hemma. Niklas har haft eksam när han bott på vretas som kommit å gått å nu har det vart borta ett bra atg men så fort han kommer till vretas igen så börjar dte klia på han. Skitskumt..



Min moster som bor ner mot ån fick sitt badrum helkaklat eftersom de var möggel överallt, men iställe för att göra något åt taket målade dom ÖVER mögglet. Det kom ju såklart tillbaks på en gång å nu säger dom att det är tvålrester i taket. Haha, skrattretande....



Btw så är dom där nappburkarna sjukt fina :)

2011-03-25 @ 20:33:48
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0