Lite nytt



Idag jobbade jag 3 och en halv timme. Precis så där lagom. 
Remi kom till mig när jag slutade. Vi gick på Ikea och köpte en liten byrå, en spegel och en stor tavla till hallen. Vi får se hur det blir när allt är på sin plats. Hoppas bättre än vad jag tror :P När vi får lön (10 dagar kvar!) ska vi köpa nå små saker till hallen också. Någon lampa, en matta, skohylla, typ. 
Har också vart och hämta ut två paket som jag inte alls hade en aning om var det kunde vara. Men när vi hämtade ut dom och såg var det var kände jag igen det. Så jag hade inte fått något hemligt paket tyvärr. 
Det jag fick var dom där strumporna som ser ut som skor som lillen ska ha :) Sen var det en kartong med lite smått och gått i från Go´boken. 



Lite leksaker.


En jätte bra bok och en skiva med lugnande musik till bebisen.


Elias egna skolåda :D


Två jobbarkompisar (förre detta till Remi) kommer hit och spelar tv spel. Sen skulle en av deras kompis också följa med. Dom ska spela två mot två. Skit kul ni vet :P 
Alltså det finns ingen max ålder för tv spel. När Remi sitter och spelar blir han som ett litet barn igen. Så gullig!
Själv har jag massa Despret Housewives avsnitt kvar att kolla på, så det ska jag ägna mig åt. Popcorn och choklad till det. Perfekt kväll för mig själv i sängen med fyra skrikande killar utanför i vardagsrummet som spelar NHL. 



Kommentarer
Postat av: fanny

visst är strumporna glliga då ? :D hehe. allt bra? kram :D

2009-05-15 @ 13:00:34
URL: http://fannyandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0