Inflytt


Nu har har och Remi äntligen flyttat till vår egna lägenhet! Vi fick nycklar och så i förrgår och vår första natt vi sov här var igår, så nu blir det andra natten :) Det är så himla skönt! Vi har köpt lite småsaker men mer behövs ju. Nytt köksbord och nya stolar har vi också köpt. Skit fint. Kommer lite bilder sen när jag har tid att fixa med det. 
Det är en sån härlig känsla att ha en helt egen lägenhet och egna grejer man köpt för sina egna pengar man jobbat ihop. Jag känner mig helt enkelt mer vuxen. Men det som fattas för att känna mig ännu mer vuxen är kunna betala räkningar. Det ska Remi lära mig för det har jag aldrig gjort. Sen är jag vuxen.. Eller inte?! Plus att jag bor med världens bästa och det är bäst av allt! 

Imorgon jobbar jag bara fyra timmar mitt på dagen. På kvällen händer det nåt fruktansvärt roligt, gissa vad? Jag ska festa med min gamla klass :D (Som fortfarande är mig klass men ändå) Det ska bli så jäkla KUL!! :D Har inte träffat någon sen vi gick ut skolan förutom typ ett hej på stan eller inne på krogen. Åh vad jag längtar tills imorgon tills jag får träffa mina favoriter! :) <3

Nu ska jag ta en dusch sen gå och lägga mig. Måste ju orka upp till 10 imon bitti.
Godnatt!


/ Viktoria ♥ 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0