Julgran


Igår på vår lediga dag tillsammans införskaffade vi oss en julgran. Vi fick morfars, han behöver den ju ändå inte eftersom han firar jul med oss hemma hos mamma varje år. Han tyckte det var skönt att bli av med den och vi tyckte det var bra att vi fick den så slapp vi köpa en :) (Fick även julgransfoten och belysningen med) Fast eget julgranspynt har vi ju redan köpt på Ikea för ett tag sen. Vi tog oss även tid med att pynta granen igår också. Men den är inte riktigt klar än. De fattas glitter och en stjärna på toppen.



Här är älsklig när han knyter snöre på en julkula.. Som man var tvungen att göra på varenda grej. Det tog sin tid kan jag lova. Han är så snygg! ;)


Idag har vi bara vart hemma, köpte pizza igen (!?!) och nu håller vi på nere i tvättstugan. Förresten en sak till. Natten till igår fick vi 500 kr parkeringsböter. Det var datumparkering och skylten satt typ 20 meter där ifrån så den såg vi ju inte, och om vi skulle sätt den skulle jag inte fattat att den gällde där vi stog för skylten var  ju som sagt väldigt långt ifrån. Så nu får man betala 500 för egentligen igenting. Kul!





Kommentarer
Postat av: Jossie

du likar Linda Rosing faktiskt ..

2008-12-18 @ 19:47:40
Postat av: DeafeeM - Humorblogg

Han ser ut att gilla kulor.. höhö.. ö.. höhö

2008-12-20 @ 19:07:30
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: ERIK

Jahaja ;D men den var god! :D

2008-12-20 @ 21:51:19
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0